01010101 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δεν εχει καμια σχεση με το dvd-drive το rrod...Οι ψυχτρες τις GPU και CPU της μητρικης πιανουν πανω με δυο Χ η καθε μια..Το σημειο επαφης του Χ ομως ειναι ενα με αποτελεσμα να "λυγιζει" ελαχιστα αλλα αρκετα τη μητρικη σε εκεινο το σημειο και να σπανε καποιες κολλησεις...Θα εχεις δει το κολπο με την πετσετα...Το ιδιο γινεται και με το heatgun ,προκαλεις υπερθερμανση στο 360 με αποτελεσμα να ξαναδεσουν οι κολλησεις.Αλλα δεν ειναι μονιμη λυση. Με το να αλλαξεις αυτα τα Χ (x-clamp ονομαζομενα) με απλες βιδες πετυχαινεις το να μοιραζεται η δυναμη που ασκειται στην ψυχτρα, για να κρατηθει κολλημενη στη μητρικη ,σε 4 σημεια τα οποια ειναι πολυ καλυτερα απο το 1. Αν προσθεσεις στη μλκια των Χ και τον κακο αερισμο της κονσολας εχεις το rrod.Οι καινουργιες μητρικες που βγαινουν εχουν μια εξτρα ψυχτρα στην GPU και σε λιγο θα δουμε και σχεδιασμο 65nm με χαμηλοτερες θερμοκρασιες .Πιστευω σε φωτησα. Ναι σε ευχαριστω πολυ!!! Ειναι καπως κορονα η γραμματα η κατασταση δλδ.Σε αλλους εχουν σπασει αυτες οι κολλησεις σε αλλους οχι. Με τις καινουργιες μητρικες ομως το προβλημα θα μειωθει ετσι?Αυτες οι μητρικες αν δεν κανω λαθος ερχονται μαζι με τον καινουργιο driver σωστα?
margiannis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Παιδιά στην έκδοση του xbox που δεν έχει σκληρο δίσκο χρειάζετε να αγοράσω εγώ κάποια επιπρόσθετη μνήμη ή θα δουλέυει κανονικά και χωρις σκληρόδίσκο?
MiltoZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Παιδιά στην έκδοση του xbox που δεν έχει σκληρο δίσκο χρειάζετε να αγοράσω εγώ κάποια επιπρόσθετη μνήμη ή θα δουλέυει κανονικά και χωρις σκληρόδίσκο? Έχει μαζί και memory card για να κάνεις την δουλειά σου και δεν χρειάζεται σκληρός. Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς αρκετά όμως και να βάλεις και live πάρε και έναν σκληρό στην πορεία.
BucketheadGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Παιδιά στην έκδοση του xbox που δεν έχει σκληρο δίσκο χρειάζετε να αγοράσω εγώ κάποια επιπρόσθετη μνήμη ή θα δουλέυει κανονικά και χωρις σκληρόδίσκο? Αν έχεις σκοπό να κατεβάσεις κάποια πράγματα από το live (extra αποστολές, πίστες κλπ), χτύπα έναν από Κωτσόβολο με 33 ευρώ και θα είσαι jet. Πιο φτηνά βγαίνει από το να πάρεις το πακέτο με τον σκληρό.
chill Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πήρα το rechargable kit για το μοχλό του 360. Αφού μου βγήκε η παναγία με το search των vista για να εγκατασταθεί τα κατάφερα τελικά και τώρα αναρωτιέμαι τι χρώμα πρέπει να ανάβει το usb καλώδιο πάνω στον μοχλό για να καταλάβω ότι φορτίζει? Από την αρχή κόκκινο είναι, έτσι πρέπει να είναι ή μήπως πρασινίζει (όπως μου φαίνεται και το πιο λογικό )? Καταπληκτικός σε σχεδίαση μοχλός το έχω γράψει άπειρες φορές αλλά η m$ μας έπιασε λίγο των κώλο. 50 ευρώ ο μοχλός - μιλάω για την pc έκδοση - και 20 το recharge kit (γιατί είμαστε και οικολόγοι lol και επειδή δεν συμφέρει με την καμία οικονομικά η συνεχής κατανάλωση μπαταιρών)- , 70 ευρώ το σύνολο....ήμαρτον.
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Όσο φορτίζει είναι κόκκινο όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση της μπαταρίας τότε πρασινίζει.
chill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Καλά πόσες ώρες θέλει για να φορτώσει αυτό το πράγμα? 5 ώρες συνεχόμενες και ακόμα η μπαταρία φαίνεται στο medium. Τόσες πολλές ώρες χρειάζεται?
jimaros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Ποσα αμπερ περιμενεις να περασουν απο τα 5v της usb????
chill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Το sixaxis φορτίζει σε 2 ώρες το πολύ, από usb θύρα και πάλι αυτό ακόμα κόκκινο και πρέπει να χει κλείσει 10ωρο....Δεν ξέρω ίσως να φταίει ότι είναι η πρώτη φόρτιση.
deus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 το soul calibur 4 φοβερό παιχνίδι...γραφικά animations κινήσεις κλπ κλπ φανταστικό και το create player έχω ξεκλειδώσει όλους τους χαρακτήρες μπορείς να ξεκλειδώσεις και τον sith άραγε? έχει κάποια κενά τετραγωνάκια εκεί που διαλέγεις τους χαρακτήρες.ελπίζω να μπορείς αργότερα να διαλέξεις και lightsaber σαν όπλο και σε άλλους χαρακτήρες. έχω κολλήσει στα fighting games τελευταία μαζί και με το dragonball z
The_Sheep Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 το soul calibur 4 φοβερό παιχνίδι...γραφικά animations κινήσεις κλπ κλπ φανταστικό και το create player έχω ξεκλειδώσει όλους τους χαρακτήρες μπορείς να ξεκλειδώσεις και τον sith άραγε? έχει κάποια κενά τετραγωνάκια εκεί που διαλέγεις τους χαρακτήρες.ελπίζω να μπορείς αργότερα να διαλέξεις και lightsaber σαν όπλο και σε άλλους χαρακτήρες. έχω κολλήσει στα fighting games τελευταία μαζί και με το dragonball z για να ξεκλειδωσεις τον πιτσιρικο τζε-ντα-ι πρεπει να τερματισεις το arcade με τον γιο-ντα
BucketheadGR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέχρι στιγμής με 1 βράδυ παιξίματος: Yoda αρχικά level 4 και τον παρατάω καπάκι για να πάρω τον Apprentice τον οποίο έφτασα level 9 εξοπλισμένο με της παναγιάς τα μάτια. Μακράν ο Apprentice ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ χαρακτήρας και με έκανε να έχω φαγωθεί ακόμη περισσότερο να παίξω το Force Unleashed. Σε single player, λιώνω αυτό με τα επίπεδα. Έχω προχωρήσει αρκετά, έχω φτιάξει 3 διαφορετικούς Apprentice Με διαφορετικά μπιχλιμπίδια και όπου μου δίνει επιλογή να παίρνω 3 παίχτες παίρνω αυτούς τους τρεις και γίνεται σφαγή. Πολλά χρόνια είχε να με τραβήξει τόσο beat em up. Από το Super Streetfighter 2 turbo champion edition (μακρυνάρι) για την ακρίβεια... Έλα να έρθει και το streetfighter 4 να λιώσουμε τελείως.
scyther666 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Την έσπασε σε κανέναν άλλο το ότι έχει τρελές μαυρες μπάρες ? Η είμαι ο μόνος που δεν εχει wide???? μαλλον ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις