p3tran Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 βγηκε στα "στεκια" η full-uncut-bloody εκδοση του Unreal Tournament 3, για οσους ενδιαφερονται. ειναι rated 18+ γιατι περιεχει πολυ περισσοτερο βρισιμο και σκισιμο και αιμα και gibs κλπ, σε σχεση με την αλλη εκδοση που ητανε για 16.
DJTaurus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ενας φιλος αγορασε το 360 απο το e-shop.Το πηγαμε για τσιπαρισμα κ μας ειπε οτι ακομα δεν εχει βγει firmware...συνηθως μετα απο ποσο καιρο το σπανε?
gRim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Θα είναι με το καινούριο lite-on...πες του φίλου σου να παρακαλά να σπάσει και ας είναι σε ένα χρόνο γιατί μέχρι τώρα όλοι είναι απαισιόδοξοι με το καινούριο ντράιβ.
DJTaurus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Θα είναι με το καινούριο lite-on...πες του φίλου σου να παρακαλά να σπάσει και ας είναι σε ένα χρόνο γιατί μέχρι τώρα όλοι είναι απαισιόδοξοι με το καινούριο ντράιβ.Lite-on ειναι :cry:...και απ'οτι διαβαζω απο αρχες ιουνιου οποιο xbox πηγαινεις για service στο επιστρεφουν με lite on καθως lite-on εχουν και τα καινουρια.Λενε οτι τελειωσε ο καιρος που επαιζες αντιγραφες με firmware κ θα πρεπει να βγει νεα πατεντα....μερικα comments που βρηκα στο xboxhacker.net The patent isnt bullshit, misimplemented, a distraction, or any thing else.The drive was designed ON PURPOSE not to be read out. Get over it! No amount of random $#!t is gonna dump that drive. Random $#!t never hacked any part of this system.A physical attack (aka flylogic) to get the key or the flash contents would need to be repeated for each drive.This is destructive, and and not cost effective. Additionally flash contents are invisible to scanning electron microscope. The drive key is set by a special command, common to all models. After that it never appears on the bus again.There is NO WAY EVER to brute force, sniff, or guess the key. This situation has been discussed MANY times prior to this drives appearance. Think about it, if there were such a thing, there wouldnt be all the "lost my drive key, oh what will I do?" As Arakon has stated, "there is NO other way to launch the sploit other than kk" I would add that KK is the ONLY sploit that works. The KK sploit demands that the drive be equipped with a dvd key. The title involved is signed to ONLY run from xdvd. The title will not run from anywhere else. THERE IS NO WAY TO RUN THE KK SPLOIT FROM HDD OR ANYWHERE ELSE! There is no *secret* sploit, gamesave sploit. This has been true since the sploit was discovered and remains true today. The *only* way any of you are ever gonna play "backups" again is if a new system exploit is found or if MTK leaks details of a backdoor. Both scenarios are highly unlikely.There has been little to no progress on that front in quite some time now, and not being able to launch a modified xdvd, due to the new drives inability to play "backups", makes it more unlikely than ever before."The experts" are not even working on this, there is essentially no place to start.
01010101 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Και πως μπορεις να καταλαβεις εαν η κονσολα σου μπορει να παρει firmware?
jowl_tnt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Κοιτώντας τους κωδικούς ΤΕΑM και LOT που βρίσκονται σε ένα αυτοκόλλητο στο πλάι της κούτας και βάζοντας τα στοιχεία αυτά σε αυτή τη Database.
01010101 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Πρεπει δλδ πρωτα να περασω απο το καταστημα να παρω τους κωδικους κ μετα να τους βαλω στο site που μου εδωσες για να καταλαβω εαν μπορει να γινει η ''δουλεια''?
01010101 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ευχαριστω πολυ φιλε jowl_tnt...εαν περασω απο ενα καταστημα θα το κοιταξω. Κατι τελευταιο μονο, στη κονσολα πως θα γινει η αλλαγη firmware?θα κοστισει?
Link80 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Εγώ πάντως που το έστειλα μεσα στον ιουνιο για service μου επεστρεψε με αυτο που ειχε το samsung δεν αλαξαν το drive μου τα παιδια.
jowl_tnt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ευχαριστω πολυ φιλε jowl_tnt...εαν περασω απο ενα καταστημα θα το κοιταξω. Κατι τελευταιο μονο, στη κονσολα πως θα γινει η αλλαγη firmware?θα κοστισει? Γράψου www.360-gr.com και θα σου φύγουνε όλες οι απορίες περί Flashαρίσματος και όχι μόνο.
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Eχει κανεις προβλημα με το Live σημερα ?? Με το που κανω log in μετα απο λιγο μου λεει disconnect .. Δεν εχω καταφερει να συνδεθω με Server του HALO 3 , ουτε να τελειωσω ενα TeamDeath match στο COD4 .. Το ΝΑΤ μου ειναι OPEN ....
01010101 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Γράψου www.360-gr.com και θα σου φύγουνε όλες οι απορίες περί Flashαρίσματος και όχι μόνο. Ευχαριστω πολυ.Γραφτηκα και εχω να πω πως οντος εχει πολυ καλες πληροφοριες. Κατι π με απασχολει ομως ειναι αυτα τα rod.Πως προκυπτουν αυτα?Ακουσα οτι ειναι απο υπερθερμανση?αν ναι τοτε ποσες ωρες πρεπει το χρησιμοποιεις? Κ το προβλημα με το rod νομιζω πως με τα καινουργια driver βελτιωθηκε εως κ εξαλυφθηκε.Σκεφτομαι δλδ να περιμενω ενα διαστημα μεχρι να δω κατι σχετικο με φλασαρισμα κλπ και μετα να κανω τη κινηση μου.
jimaros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δεν εχει καμια σχεση με το dvd-drive το rrod...Οι ψυχτρες τις GPU και CPU της μητρικης πιανουν πανω με δυο Χ η καθε μια..Το σημειο επαφης του Χ ομως ειναι ενα με αποτελεσμα να "λυγιζει" ελαχιστα αλλα αρκετα τη μητρικη σε εκεινο το σημειο και να σπανε καποιες κολλησεις...Θα εχεις δει το κολπο με την πετσετα...Το ιδιο γινεται και με το heatgun ,προκαλεις υπερθερμανση στο 360 με αποτελεσμα να ξαναδεσουν οι κολλησεις.Αλλα δεν ειναι μονιμη λυση. Με το να αλλαξεις αυτα τα Χ (x-clamp ονομαζομενα) με απλες βιδες πετυχαινεις το να μοιραζεται η δυναμη που ασκειται στην ψυχτρα, για να κρατηθει κολλημενη στη μητρικη ,σε 4 σημεια τα οποια ειναι πολυ καλυτερα απο το 1. Αν προσθεσεις στη μλκια των Χ και τον κακο αερισμο της κονσολας εχεις το rrod.Οι καινουργιες μητρικες που βγαινουν εχουν μια εξτρα ψυχτρα στην GPU και σε λιγο θα δουμε και σχεδιασμο 65nm με χαμηλοτερες θερμοκρασιες .Πιστευω σε φωτησα.
modecris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μια ερώτηση.Παίζει κανένας το " Frontlines: Fuel of War ";Έχει κόσμο στο live;
Προτεινόμενες αναρτήσεις