Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To Summer Athletics το έπαιξε κανένας να μας πει εντυπώσεις? (να είναι χειρότερο από το Βeijing 2008 δύσκολο το βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

Δημοσ.

Petran φεύγω σήμερα πάω 10 μέρες Κύπρο διακοπές. Αφήνω τον εαυτό μου νούμερο 208 στον κόσμο στο top spin 3, δεν προλαβαίνω να παίξω άλλο! LOL

Τα λέμε σε 10 μερούλες...

Δημοσ.
To Summer Athletics το έπαιξε κανένας να μας πει εντυπώσεις? (να είναι χειρότερο από το Βeijing 2008 δύσκολο το βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

ναι, οσο επαιξα ειναι καλυτερο απο το πεκινο.

απλα δεν εχει και αυτο πατροπαραδοτο waggle αλλα τυπου:

πρωτα τον ενα μοχλο αριστερα-δεξια για γκαζια, μετα τον αλλο για σημαδι, και το ταδε κουμπι για την τελικη κινηση κλπ

Δημοσ.

καλησπερα,προσφατα τσιμπησα xbox,το flashara και αρχισα να γραφω :P.εχω γραψει 2-3 games με επιτυχια εκτος απο το gta iv το οποιο μου παρουσιαζει ενα προβλημα,οταν επιταχυνω με ενα οχημα αργει απιστευτα να φορτωσει το σκηνικο,φαινονται τα περιγραμματα των κτιριων και των δρομων αλλα οχι τις λεπτομερειες τους.Πολλες φορες ακομα παω και καρφωνομαι πανω σε αορατους τοιχους και αλλα τετοια...Γραφω με imgburn σε TDK(δυστηχως δν εχω βρει Verbatim καπου κοντα)Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω για να διορθωθει αυτο?

Δημοσ.
καλησπερα,προσφατα τσιμπησα xbox,το flashara και αρχισα να γραφω :P.εχω γραψει 2-3 games με επιτυχια εκτος απο το gta iv το οποιο μου παρουσιαζει ενα προβλημα,οταν επιταχυνω με ενα οχημα αργει απιστευτα να φορτωσει το σκηνικο,φαινονται τα περιγραμματα των κτιριων και των δρομων αλλα οχι τις λεπτομερειες τους.Πολλες φορες ακομα παω και καρφωνομαι πανω σε αορατους τοιχους και αλλα τετοια...Γραφω με imgburn σε TDK(δυστηχως δν εχω βρει Verbatim καπου κοντα)Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω για να διορθωθει αυτο?

Σκληρό έχεις; Αν δεν έχεις αυτό είναι κατά 99% το πρόβλημα.

Δημοσ.

Παιδες , μια ερωτηση σχετικα με το rock Band.

Μπηκα να το παραγγειλω απο το amazon αλλα οταν ειμαι στο checkout ( ενω εχω δωσει κανονικα την διευθυνση μου ) βλεπω το εξης μυνημα.

Important Message

There is a slight problem with your order. (See below.)

video_games_display_on_website-blue-icon._V47059973_.gif Rock Band Special Edition Xbox 360

$149.99 - In Stock

Condition: new

Sold by: Amazon.com, LLC

*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***

Ξερει κανεις αν στελνουν στην Ελλαδα ή οχι?

Γιατι στο λινκ που δινει δεν ειδα καποιον λογο για να μην το στελνουν :fear:

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση ο δίσκος. Αυτό που έχει το πρόβλημα, είναι πως είναι αντεγραμμένο. Νοίκιασέ το από ένα video club, βάλτο και θα δεις πως παίζει κανονικότατα. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα με 20 giga δίσκο.

Δημοσ.
Παιδες , μια ερωτηση σχετικα με το rock Band.

Μπηκα να το παραγγειλω απο το amazon αλλα οταν ειμαι στο checkout ( ενω εχω δωσει κανονικα την διευθυνση μου ) βλεπω το εξης μυνημα.

Important Message

There is a slight problem with your order. (See below.)

video_games_display_on_website-blue-icon._V47059973_.gif Rock Band Special Edition Xbox 360

$149.99 - In Stock

Condition: new

Sold by: Amazon.com, LLC

*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***

Ξερει κανεις αν στελνουν στην Ελλαδα ή οχι?

Γιατι στο λινκ που δινει δεν ειδα καποιον λογο για να μην το στελνουν :fear:

amazon.co.uk θες

Δημοσ.
Δεν έχει σχέση ο δίσκος. Αυτό που έχει το πρόβλημα, είναι πως είναι αντεγραμμένο. Νοίκιασέ το από ένα video club, βάλτο και θα δεις πως παίζει κανονικότατα. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα με 20 giga δίσκο.

Απο αυτα που διαβαζω το προβλημα μαλλον ειναι στα BenQ drive.Ουτε ο δισκος σε σωνει ουτε το γραψιμο σε διαφορετικης μαρκας dldvd

Δημοσ.
Απο αυτα που διαβαζω το προβλημα μαλλον ειναι στα BenQ drive.Ουτε ο δισκος σε σωνει ουτε το γραψιμο σε διαφορετικης μαρκας dldvd

εγω εχω benq, backup δισκακι και παιζει μια χαρα. εχω σκληρο δισκο και γραφω παντα σε verbatim

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...