polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ωραία σήμερα θα είμαι από τις 6 το απόγευμα live... Υ.Γ. Ο αδερφός μου είναι καλύτερος από εμένα στο gh3. Αυτός έχει περάσει τα περισσότερα δύσκολα τραγούδια στο expert. Εγώ το έφτασα μέχρι το τέλος του hard, μετά απλά πέρασα κάποια κομάτια στο expert και μετά το ψιλοσταμάτησα γιατί βγήκε το τέννις και διάφορα άλλα, συν την δουλειά που έπηξα, οπότε που χρόνος για κιθάρα. Ο αδερφός μου συνέχισε στο hard/expert, γιατί παίζει μόνο αυτό εδώ και μήνες, σχεδόν τελειοποιήθηκε. Χθες έβγαλε one,number of the beast στο expert! Μας μένουν raining blood, το άλλο από κάτω του και η μάχη με Lou στο expert για τερματισμό όλων! Και φυσικά ο υπέρτατος στόχος είναι το through fire and flames στο expert, που τώρα το βγάζει 74% στο training, αλλά χάνει το αρχικό σόλο (το οποίο το βγάζει με tapping με τα δυο χέρια στα κουμπιά!)...
MiltoZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 polakis21 είπε: Ωραία σήμερα θα είμαι από τις 6 το απόγευμα live... Υ.Γ. Ο αδερφός μου είναι καλύτερος από εμένα στο gh3. Αυτός έχει περάσει τα περισσότερα δύσκολα τραγούδια στο expert. Εγώ το έφτασα μέχρι το expert και μετά το ψιλοσταμάτησα γιατί βγήκε το τέννις και διάφορα άλλα, συν την δουλειά που έπηξα, οπότε που χρόνος για κιθάρα. Ο αδερφός μου συνέχισε στο expert, γιατί παίζει μόνο αυτό εδώ και μήνες, σχεδόν τελειοποιήθηκε. Χθες έβγαλε one,number of the beast στο expert! Μας μένουν raining blood, το άλλο από κάτω του και η μάχη με Lou στο expert για τερματισμό όλων! Και φυσικά ο υπέρτατος στόχος είναι το through fire and flames στο expert, που τώρα το βγάζει 74% στο training, αλλά χάνει το αρχικό σόλο (το οποίο το βγάζει με tapping με τα δυο χέρια στα κουμπιά!)... Τζίζους!
BucketheadGR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Πωπω... Πολύ κάψιμο πέφτει ρε παιδιά. Μήπως να ανανεώσω την gold συνδρομή τελικά;
stathakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Rebel21 είπε: μετά από λίγη ενασχόληση με το alone in the dark κρίνω το παιχνίδι ως μια αξιόλογη προσπάθεια με κάποια ενδιαφέροντα νέα στοιχεια και καλά γραφικά σε μερικά σημεία καθώς και αρκετά καλά effects.όλα αυτά βεβαια καταστρέφονται από τον άθλιο χειρισμό,την μούφα κάμερα και μερικά από τα χειρότερα animations που έχω δει στην ζωή μου.κρίμα.η eden παραμένει ένα b studio. p3tran είπε: το alone in the dark το εβαλα 3 φορες. πλεον παπαλα.το c&c μολις 2.. καλα για το alone in the dark συμφωνω απολυτα,οι αθλιες καμερες και χειρισμος το καταστρεφουν... παιδια το xbox live τα nick σας ειναι τα ιδια με εδω???
saxon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Το Gh aerosmith είναι στον δρόμο. Αυτό θα είναι για φέτος; Δεν θα δούμε GH4; *πάντως στο online όταν δω τα σκούρα τους βάζω το "lay down" που το βγάζω 100% και καθαρίζω -medium φυσικά, στο hard με δυσκολία το βγάζω.
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Το gha είναι απλά μια παρένθεση. Το gh world tour έρχεται τον Οκτώβρη-Νοέμβρη με 4απλο, ντράμς κλπ... Σφαγή...
Wolfidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Στο CoD WaW λέτε οι snipers που έχουν το καμουφλάζ να πιάνουν πιο εύκολα φωτιά με το φλογοβόλο? Lol Τίποτα ιδιαίτερο δεν φάνηκε στο videaki.... Όσο για το video του BiAHH ακόμα και στο τρέιλερ πέφτουν τα frames! ξανάlol
Wolfidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δυστυχώς το Beijing 2008 με απογοήτευσε! Φοβερές ελλείψεις ! Αν είναι δυνατόν πχ να μην σου δείχνει το πάτημα σου (έστω κ σε replay) στο άλμα εις μήκος... αν είναι.... ή να μην σου δείχνει σε replay το τερματισμό στα 100μ! α π α ρ α δ ε κ τ ο! Αντίθετα πριν κάθε αγώνα δείχνει ανούσια πράγματα οπως πχ να πηγαινοέρχονται πάνω κάτω οι αθλητές να χοροπηδάνε να κάνουν ανοίγματα κτλ, που και καλά όλα αυτά, υποτίθεται, πως φτιάχνουν ατμόσφαιρα! LOL Γραφικά κάτω του μετρίου και μουσική απλά αηδιαστική! Δεν άντεξα να παίξω άλλο αγώνισμα!!!! αίσχος.... Αρπαχτή .... Το Track n field και το Athens 2004 είναι κλάσης ανώτερα από αυτό! (που είσαι combat schoοl να θυμιθούμε τα παλιά καλά χρόνια) Κάτι ξέρουν που δεν βγάζουν demo. (έκανα 8.61 στο άλμα εις μήκος)
p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 εγω μπηκα σπιτι παντως και σε καμμια ωριτσα το πολυ ειμαι μαχιμος. διαλεχτε που θα σας πελεκησω! ;ppPPpp
Wolfidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Εγώ είχα όρεξη να φτιάξω και ποστ που θα βάζαμε τους χρόνους μας ανά άθλημα κτλ αλλά μετά το σοκ δεν έχω δυνάμεις.... ( εσυ P3tran δεν πιάνεσαι γιατί υποψιάζομαι ότι έχεις arcade joystick (DoA) και θα κλέβεις ) :PppppPPPpP
p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 μπα μην ανησυχεις, δεν εχω.. ειχα ζητησει να μου φερει ενα ο παλιο-τουφας αλλα με εγραψε.. (καθηκι) ;pPPp (9.88' το 100αρι, που εισαι? κρυφτηκες? ;PPpPPp)
Thanofski Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 p3tran είπε: νομιζω ειναι και το joypad ασυρματο στο premium (χωρις να ξερω αν εχει αλλαξει το <με καλωδιο> στο arcade), το headset, ενα καλωδιο δικτυου, ενα καλωδιο συνδεσης με την tv, και ο δισκος. αμα τα 100ε ειναι διαφορα για σενα στην παρουσα φαση, παρε το arcade, μιας και δεν υπαρχει απολυτως τιποτα που να μην μπορεις να προσθεσεις με την ησυχια σου οποτε γουσταρεις. αυτη ειναι αλλωστε και η λογικη του arcade ;] Μαλιστα,το οτι δεν περιλαμβανεται καλωδιο συνδεσης για tv παει να πει οτι πρεπει μαζι με το xbox να αγορασω και ενα καλωδιο,σωστα?Και επισης θελω να ρωτησω χωρις σκληρο δισκο κατι μου λεει πως δεν μπορω να αποθηκευσω...οποτε χρειαζομαι και καρτα μνημης?Ρωταω για να μην τρεχω τελευταια στιγμη περα δωθε...
p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 ριξε μια ματια εδω Αναφορά σε κείμενο Το πακέτο περιλαμβάνει: Κονσόλα Xbox 360 με θύρα HDMI Ασύρματο Χειριστήριο Xbox 360 (κομπλε λοιπον εδω) Κάρτα Μνήμης 256 ΜΒ (τα save σου κλπ) Καλώδιο composite Xbox 360 με προσαρμογέα SCART (καλωδιο εχει' date=' αλλα οχι για HDTV) Πέντε δωρεάν arcade παιχνίδια [/quote'] 200 η μια, 270 η αλλη. ο παπασωτηριου απο οτι ειδα τωρα που κοιταγα κανει και 4 ατοκες και στις 2 περιπτωσεις.
jowl_tnt Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Στα Carrefour, πριν μια βδομάδα, είχε προσφορά στα παιχνίδια 20%. Χτύπησα ένα Premium για δώρο με 200ευρώ (τιμή Arcade). Η κανονική του τιμή που είχαν και στα καρτελάκια ήταν 250ευρώ. Νομίζω αξίζει να πάρεις το Premium στα 250. Υπόψιν, ήταν Falcon με Benq (TEAM: FDOU, LOT: 811).
polakis21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μούφα το beijing 2008. Πολύ αρπαχτή, καλά λέτε. Back to top spin 3 baby...
Προτεινόμενες αναρτήσεις