JUST-GAMER Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Λοιπόν παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας.Έχει έρθει για τα καλά το καλοκαίρι (λόγω ζέστης) και επειδή ακούω από πολλούς για το γνωστό πρόβλημα με τα τρία κόκκινα λαμπάκια και το οποίο εγώ δεν γνώριζα...έχετε να μου προτείνετε κάποιο τρόπο ή κάποια λύση πχ καμιά ψύκτρα κάνα ανεμιστηράκι κτλπ. να του βάλω ώστε να ελλατωθεί το πρόβλημα αυτό; Vk13 Ναι το παρακάτω εξάρτημα που κυκλοφορεί και για παλιές και για νέες falcon κονσόλες. Και αν θέλεις να μάθεις που μπορείς να το βρεις από το κλασικό μέρος.
vk13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Σε ευχαριστώ φίλε. Δεν το ήξερα αυτό.Αλλάζει πολύ η εμφάνιση όμως; Δηλαδή παύει να υφίσταται το κουτί, γιατί εμένα έτσι μου μοιάζει.
jowl_tnt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Στις φωτό είναι χωρίς κουτί. Εσύ θα του το βάλεις πίσω...
vk13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Στις φωτό είναι χωρίς κουτί.Εσύ θα του το βάλεις πίσω... Ναι,αλλά εγώ δεν ξέρω καν να κάνω τέτοια πράγματα.Αυτοί εκει δεν στο κάνουν αυτό; Και το κουτί να κλεινει όλο το μηχάνημα...
jowl_tnt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Αμα τους πεις να σου τους βάλουν αυτοί λογικά θα σε χρεώσουν παραπάνω. Η βάση των ανεμιστήρων είναι ειδική για να μπορεί να κλείσει το κουτί...
p3tran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 update κανονικα δεν παιζω πια GH/rockband κατω απο hard δυσkολια, αλλα το aerosmith ειναι #$^#%^&*^%$#%@$$%^&*πολυ δυσκολο στο hard, ειδικα μετα το τριτο σταδιο #΅%&^*(&^%$#@&^*&^%$^#%^&*^%$#%@$$%^&* back to medium λοιπον, γιατι αλλιως δεν θα ξεκλειδωθουν ποτε 4-5 θρυλικα κομματια.. αυτο το &^%%$#@ rock band με κακομαθε μαλλον που ειναι τοσο ευκολο...
DimitRi_Del Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 updateκανονικα δεν παιζω πια GH/rockband κατω απο hard δυσkολια, Και εγώ το ίδιο φίλε μου! Το κόλπο είναι ένα: Στην αρχή θα σπαστείς πολύ άσχημα αλλά μετά θα γουστάρεις τρελά. Δοκίμασε να παίζεις τα τραγούδια στο expert! Μη σου φένεται παράξενο, ισχύει. Είχα βγάλει 20 τραγούδια στο hard και δε μπορούσα με τίποτα να προχωρίσω. Μόλις έπαιξα στο expert και έβγαλα καμιά 10αρια μετά για πλάκα στο hard έβγαλα 36+καμια 20αριά που δεν έιναι στο carreer. Θέλει λίγο προπόνιση βέβαια (:@ δεν έχω καθόλου χρόνο )
polakis21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Εμένα μου έχουν μείνει 5 τραγούδια μόνο στο expert του guitar hero για να τα τερματίσω όλα, αλλά και το τελευταίο τραγούδι των dragonforce (fire and flames), όπου στο expert το έχω φτάσει στην προπόνηση 74%! Πρέπει να τα τελειώσω όλα πριν περάσω στο aerosmith. Αν και το δοκίμασα λίγο. Ίδιο μου φαίνεται...
p3tran Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 thanx dimitri. κι εγω το ιδιο ειχα κανει -για να παω στο hard- ομως το aero μου φαινεται καπως πιο δυσκολο. οπως ειπα, ισως να φταιει και το rock band που ειναι σαφως ευκολοτερο. πολακι, μωρη λουκια ολα στο expert εκτος απο 5? για ελα online να σε δω τι σολιστας εισαι! και φτιαξε παιχτακο στο top spin. αλλη φορα δεν σε ξαναπαιζω με τους ετοιμους!
Thanofski Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καλησπερα,σκεφτομαι εδω και καιρο να αγορασω xbox 360.Αυτο που με απασχολει ειναι αν θα πρεπει να αγορασω το core πακετο ή το premium(κανονικο).Αυτα τα 100ευρο διαφορα που εχουν τα 2 πακετα ειναι αρκετα για μενα και πιστευω δεν αξιζει ΑΝ και λεω αν η μονη διαφορα ειναι ενας σκληρος δισκος...Δεν ξερω τι διαφορες εχουν οι 2 κονσολες και γιαυτο απευθυνομαι εδω για να παρω 1-2 γνωμες...
p3tran Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καλησπερα,σκεφτομαι εδω και καιρο να αγορασω xbox 360.Αυτο που με απασχολει ειναι αν θα πρεπει να αγορασω το core πακετο ή το premium(κανονικο).Αυτα τα 100ευρο διαφορα που εχουν τα 2 πακετα ειναι αρκετα για μενα και πιστευω δεν αξιζει ΑΝ και λεω αν η μονη διαφορα ειναι ενας σκληρος δισκος...Δεν ξερω τι διαφορες εχουν οι 2 κονσολες και γιαυτο απευθυνομαι εδω για να παρω 1-2 γνωμες... νομιζω ειναι και το joypad ασυρματο στο premium (χωρις να ξερω αν εχει αλλαξει το <με καλωδιο> στο arcade), το headset, ενα καλωδιο δικτυου, ενα καλωδιο συνδεσης με την tv, και ο δισκος. αμα τα 100ε ειναι διαφορα για σενα στην παρουσα φαση, παρε το arcade, μιας και δεν υπαρχει απολυτως τιποτα που να μην μπορεις να προσθεσεις με την ησυχια σου οποτε γουσταρεις. αυτη ειναι αλλωστε και η λογικη του arcade ;]
Rebel21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 μετά από λίγη ενασχόληση με το alone in the dark κρίνω το παιχνίδι ως μια αξιόλογη προσπάθεια με κάποια ενδιαφέροντα νέα στοιχεια και καλά γραφικά σε μερικά σημεία καθώς και αρκετά καλά effects.όλα αυτά βεβαια καταστρέφονται από τον άθλιο χειρισμό,την μούφα κάμερα και μερικά από τα χειρότερα animations που έχω δει στην ζωή μου.κρίμα.η eden παραμένει ένα b studio.
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Σε περιμένω Live απόψε petran και για top spin 3 και για gh3... Στο τέννις έχω φτιάξει χαρακτήρα και είμαι επίπεδο 54. Σε περιμένω...
p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 το alone in the dark το εβαλα 3 φορες. πλεον παπαλα. το c&c μολις 2.. για guitar, tennis και beijing ειμαι μεσα! (οχι παλι 3 το πρωι εναρξη πολακης!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις