jowl_tnt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Για civ & dragonballz, κατέβασα τα Demo, δε μ' αρεσαν και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Με το Grid είχα φάει κολλιματάκι και θα το συνεχίζω (με τοσα που βγήκανε δε προλαβαίνω). Πολύ ωραία γραφικά. Αμα σ' άρεσε το Dirt θα σ' αρέσει και το Grid. Ninja gaiden: πολύ καλό. Old school είναι ο καλύτερος χαρακτηρισμός. Θα σου θυμίσει εποχές που έπαιζες MegaDrive. Δίνει την αίσθηση των τότε παιχνιδιών με γραφικά του σήμερα. (Να σου θυμίσω οτι τα παιχνίδια τότε ήταν δυσκολότερα από τώρα...)
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 για δώστε καμιά εντύπωση για civ, dragonballz, grid, ninja gaiden, το civ κατι φιλοι μου που εχουν λιωσει την pc version μαζι με ολα τα expansion της, στην αρχη μου το κοροϊδευανε. "civilization για παιδια με ειδικες αναγκες" και τετοια. τελικα πανε αϋπνοι στη δουλεια τους παιζοντας το παιχνιδι για τις ειδικες αναγκες. ;] απο τα 4 που γραφεις, αυτο και το gaiden οπωσδηποτε. τα αλλα 2 δεν ειναι ασχημα (το grid δεν ειναι ρεαλιστικο) και αν σου αρεσει το καρτουν τοτε ισως να σου αρεσει και το dbz
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Παιδιά top spin 3 πανικός! Το παιχνίδι δεν είναι για παιδάκια, είναι για πραγματικούς παίκτες...Δείτε το και θα καταλάβετε τί εννοώ...
izerman76 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Εντάξει, πάντως για το θέμα με χειρισμό και κάμερα έχουν δίκιο να κράζουν. Όπως και στο Resident Evil 5 που δεν μπορείς να κάνεις strafe και να κινείσαι ταυτόχρονα, υποτίθεται για να αυξήσουν την αγωνία του παίχτη. Αν είσαι καλός game designer μπορείς να βρείς καλύτερους τρόπους να το κάνεις. Απλώς έχουν βολευτεί με την ευκολία που τους δίνει ο συγκεκριμένος χειρισμός στο να δημιουργήσουν ένταση και δεν το αλλάζουν. Αλλά δε γίνεται το 2008 να χρησιμοποιείς μηχανισμούς 10ετίας. Με την ίδια λογική να προσομοιώνουν κόλλημα της ανάγνωσης της κασσέτας του commodore 64- εκεί να δεις αγωνία για το αν κόλλησε το παιχνίδι...
Wolfidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 για δώστε καμιά εντύπωση για civ, dragonballz, grid, ninja gaiden, Το civilization είναι παιχνίδι σταθμός και η έκδοση για το χ360 παίζει να είναι η καλύτερη! Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσουν τα strategy και ιδιαίτερα τα turn base αλλά και σε όσους αρέσουν τα boardgames (πχ Catan, Carcassonne κτλ) Τρως κόλλημα τρελό και στο Mp αποχαιρετάς τον ύπνο σου για τα καλά.... Το Dragonballz στο demo που το είδα ήταν ψιλοχλέπα.... Το Grid είναι μεν arcade αλλά προσεγμένο αρκετά και με τρελή φυσική (αρκεί να έχεις τιμονιέρα γιατί με gamepad είναι αίσχος)
MiltoZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Το civilization είναι παιχνίδι σταθμός και η έκδοση για το χ360 παίζει να είναι η καλύτερη! Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσουν τα strategy και ιδιαίτερα τα turn base αλλά και σε όσους αρέσουν τα boardgames (πχ Catan, Carcassonne κτλ) Τρως κόλλημα τρελό και στο Mp αποχαιρετάς τον ύπνο σου για τα καλά.... Για μένα είναι το καλύτερο strategy γενικότερα, (και το πιο εθιστικό μαζί με το FM) αλλά και στην κονσόλα πιστεύω ότι είναι μεγάλο επίτευγμα που κατάφεραν να το κάνουν τόσο άνετο στον χειρισμό. Βέβαια υστερεί λίγο σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με το pc, αλλά και πάλι είναι σούπερ και δεν νομίζω να υπάρχει άλλο strategy τόσο καλά εφαρμοσμένο σε κονσόλα. Επίσης είναι λίγο απλοποιημένο και έχει λιγότερο micro-management, χωρίς όμως να χάνεις την ουσία. Για παράδειγμα δεν έχεις workers, δεν κάνεις tile upgrades, δεν φτιάχνεις δρόμο όπου θες, δεν κάνεις μόνος σου upgrade το unit, ενώ έχεις πολύ λιγότερες επιλογές για μέγεθος χάρτη, δυσκολία παιχνιδιού, ταχύτητα παιχνιδιού κλπ Από την άλλη έχει πιο άμεση δράση και ασχολείσαι περισσότερο με τον στρατό και μερικές φορές σε κάποια πράγματα το πιο απλό είναι πιο καλό. Δεκαράκι από το civ1 μέχρι και την κονσολάδικη έκδοση.
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Εγώ πάντως το προσπέρασα το Civ360. Όταν λιώνω τα Civs από καταβολής τους (εποχή Α500) μου φαίνεται "κάπως" να κάθομαι να το παίζω σε κονσόλα. Αφήστε δε που ξέχωρα από τις ελλείψεις που παρατήρησε ο Miltoz, υπάρχει και το θέμα των mods. Το τελευταίο Civ στο PC το είχα κάνει... άλλο παιχνίδι με τόσα mods που του είχα βάλει. Όσο όμως πρόλαβα να δω το demo στο 360, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Υπάρχουν όμως κι άλλα παιχνίδια (και μάλιστα πρόσφατα) που όμοιά τους δεν υπάρχουν σε PC ενώ από Civs έχουμε χορτάσει. Ένα απ' αυτά είναι το Top Spin 3 που μόλις είδα. Σε όσους άρεσε και έλιωσαν το πρώτο TS (όπως εγώ), σε όσους απογοητεύτηκαν από το δεύτερο (όπως εγώ, αφού μου φάνηκε ξαναζεσταμένο φαΐ) έχω να πω ότι το TS3 σπέρνει. Φαίνεται αρκετά πιο ρεαλιστικό, με δυσκολότερο χειρισμό (για καλό είναι αυτό), με καλύτερα γραφικά και κυρίως φωτισμούς. Δεν προλαβαίνω να το δω περισσότερο τώρα, θέλω να ρίξω μια ματιά αργότερα στο career mode. Είμαι όμως βέβαιος ότι μιλάμε για το καλύτερο tennis που έχει βγει και μάλιστα μακράν του δευτέρου.
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Σωστός ο Nzeppos για το top spin 3. Ακριβώς όπως τα λέει. Το παιχνίδι σπέρνει. Ρεαλισμός και δυσκολία στο φουλ!
nodas_21greek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Nzeppos περιμένουμε αναλυτικότερα εντυπώσεις!!! Μέσα στο σουκου λογικά θα το τιμήσω κι εγώ μαζί με alone in the dark
nzeppos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Η δυσκολία του TS3 είναι όντως αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα. Έβαλα το πρωί λίγο tennis school να δω τι παίζει και θεώρησα ότι έμαθα τα βασικά στα γρήγορα. Οπότε στα καπάκια παίζω ένα exhibition εναντίον του Becker (εγώ είχα ένα Κινέζο με overall 69). Αποτέλεσμα: ήττα με 6-0, 6-0, την έφαγα και ησύχασα. Και όλα αυτά σε επίπεδο normal, πού να έβαζα και παραπάνω. Ήγγικεν γαρ η ώρα να ελέγξω αναλυτικότερα το tennis school και να τσεκάρω και το career mode. Μην το σκέφτεστε καν, αν σας άρεσαν τα προηγούμενα Top Spin (ή το τένις γενικά) πάρτε το με κλειστά τα μάτια.
polakis21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Top Spin 3 απλά η κορυφή... Το mgs4 ήδη πήγε στο ράφι! Αυτό ήταν...
nzeppos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μόλις τελείωσα το school. Καμία σχέση με τα προηγούμενα Top Spin. Τούτο δω έχει πολύ περισσότερες επιλογές και απαιτεί μεγαλύτερη ακρίβεια στα πάντα. Από πότε θα αφήσουμε το κουμπί του βολέ μέχρι την ταχύτητα και θέση του σώματος του παίχτη όταν... σουτάρει. Ο δε συνδυασμός αριστερού-δεξιού στικ σκοτώνει! edit: Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια είναι η δύναμη της συνήθειας. Το να προσπαθώ να παίξω όπως στα παλιά Top Spin. Πάνω που είπα ότι αφού έβγαλα το "σχολείο" άρχισα να μαθαίνω το παιχνίδι, βάζω ένα exhibition σε easy, προηγούμαι 2-0 games, φτάνουμε τελικά σε 6-6 και στο tie-break νίκησα 7-5 (από 0-4 που έχανα). Δηλαδή μόλις προσπαθώ να κάνω το κάτι παραπάνω (ή να ανεβαίνει λίγο ο αντίπαλος) τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Αν και επιφανειακά μοιάζει με τα προηγούμενα Top Spin (οκ, αυτό εδώ έχει και ιδρώτα στις φανέλες των παιχτών που όσο περνάει η ώρα γίνεται περισσότερος), στην πράξη διαφέρει αρκετά γιατί το gameplay είναι πιο δύσκολο και απαιτητικό. Άιντε, επιτέλους βγήκε ένα tennis της προκοπής. Πότε είπαμε βγαίνει σε PC? Έλα Αλέκο, τα 'μαθες? Αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια τη σήμερον ημέρα πάνε πάρε καμια κονσόλα, γιατί αν περιμένεις απ' τα PC σώθηκες... Α, ξέχασα, υπάρχει και ένα (αμφιλεγόμενο) Crysis ίσα ίσα για να χαίρονται όσοι νομίζουν ότι υπάρχει ακόμα PC gaming.
vk13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Λοιπόν παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχει έρθει για τα καλά το καλοκαίρι (λόγω ζέστης) και επειδή ακούω από πολλούς για το γνωστό πρόβλημα με τα τρία κόκκινα λαμπάκια και το οποίο εγώ δεν γνώριζα...έχετε να μου προτείνετε κάποιο τρόπο ή κάποια λύση πχ καμιά ψύκτρα κάνα ανεμιστηράκι κτλπ. να του βάλω ώστε να ελλατωθεί το πρόβλημα αυτό;
polakis21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Εγώ τον πελάτιασα τον petran πάντως χθες το βράδυ... LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις