deus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever ειδικά το flashback στο snes το είχα τερματίσει πολλές φορές... χαμός στα παιχνίδια γίνεται για "νεκρή περίοδο"
scyther666 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Θα ρωτήσω κάτι το οποίο κανονικά δε θα έπρεπε...γιατί θα έπρεπε να το είχα λύσει ήδη...γιατί θα έπρεπε να το είχε κάνει και η κουτσή μαρία....γιατί ...πραγματικά είναι μοναδικό.... Έχει καταφέρει κανείς να παίξει το Street Fighter Anniversary του original xbox στο xbox 360? Το είχα βρει υποτίθεται για το 360 ...το έβαλα...μου είπε οτι θέλει ένα μικρό update...το έκανα... αλλά βγάζει ακόμα το "x: 5829.0 B: 1884.0" Και αν αναλογιστούμε πως fighting δε παίζει στο 360 και γενικά στις μέρες μας (εκτός απο το soul calibur) απορώ πως δεν έχει γίνει κάτι για αυτό... Πείτε μου πως ξέρετε κάτι παραπάνω....
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Σε κανα δίωρο το πολύ θα το ελέγξω κι εγώ και θα επιστρέψω με απόψεις. Έχω να παίξω Alone in the Dark από την εποχή του... πρώτου (το οποιο είχα τελειώσει μέσα σε 2-3 μέρες με ανηλεές καθημερινό 15ωρο gaming). Είχα δει κάποτε και το 3 νομίζω αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Νομίζω όμως ότι με το 5 θα κολλήσω άσχημα. Πω ρε, Flashback, τι μας θύμησες τώρα. Πόσα καλοκαίρια είχαμε περάσει μ΄αυτό το πράγμα στην A500, τι συγκίνηση...
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Παίζοντας λίγο τώρα το Alone in the Dark έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό....Δε ξέρω ακριβώς πως να το περιγράψω...μου θύμησε λίγο κάτι απο το Out of this World και Flashback που σε κάθε στιγμή έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιο συγκεκριμένο κίνδυνο και θέλει συγκεκριμένες κινήσεις...και είναι τα πάντα τόσο καλοφτιαγμένα... Και νομίζω πως στα 15 πρώτα λεπτά παιχνιδιού έχεις να κάνεις τόσα πολλά πράγματα που δε τα έχω ξανασυναντήσει...παρα πολλές καλές ιδέες.... ΑΠΛΑ ΤΡΟΜΕΡΟ.... μόνη μου ένσταση ο χειρισμός του με την αργή κίνηση της καμερας στην οπτικη 3ου προσώπου .... Κι εγώ αυτό το πρόβλημα έχω ναι μεν καταλαβαίνω ότι ήθελαν να το κάνουν να μοιάζει μα τα κλασικά παλιότερα alone in the dark που είχε τον ίδιο χειρισμό η κάμερα και η κίνηση αλλά το θέμα είναι ότι σε ΚΑΝΕΝΑ δεν μ' άρεσε αυτός ο χειρισμός, πάντα προτίμαγα τον χειρισμό των tomb raider καθότι πολύ ποιο εύκολος και εύχρηστος απ' ότι του alone in the dark.
Toufas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Θα ρωτήσω κάτι το οποίο κανονικά δε θα έπρεπε...γιατί θα έπρεπε να το είχα λύσει ήδη...γιατί θα έπρεπε να το είχε κάνει και η κουτσή μαρία....γιατί ...πραγματικά είναι μοναδικό.... Έχει καταφέρει κανείς να παίξει το Street Fighter Anniversary του original xbox στο xbox 360? Το είχα βρει υποτίθεται για το 360 ...το έβαλα...μου είπε οτι θέλει ένα μικρό update...το έκανα... αλλά βγάζει ακόμα το "x: 5829.0 B: 1884.0" Και αν αναλογιστούμε πως fighting δε παίζει στο 360 και γενικά στις μέρες μας (εκτός απο το soul calibur) απορώ πως δεν έχει γίνει κάτι για αυτό... Πείτε μου πως ξέρετε κάτι παραπάνω.... το αγορασα προσφατα για 5 ευρω απο το play και παιζει μια χαρα.
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ΟΚ, έφτασα μέχρι τα μισά του δεύτερου επεισοδίου. Η Havok engine σπέρνει, τα physics είναι πρωτοφανή για παιχνίδι του είδους αλλά γενικά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Κατ' αρχάς ο χειρισμός είναι απαράδεκτος, με άριστα το 10 πρέπει να παίρνει 2-3 το πολύ. Η ατμόσφαιρα είναι επιβλητική (με το κτίριο να καταρρέει σταδιακά) ενώ από ένα σημείο και μετά ξεφεύγει από τη λογική του... Flashback και μοιάζει περισσότερο σε Resident Evil και Silent Hill. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα (ας μην ξεχνάμε ότι έχω να παίξω Alone in the Dark πάνω από 10 χρόνια ενώ δεν μου αρέσει κανένα Resident Evil/Silent Hill, τα σιχαίνομαι). Ωστόσο θα συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί του μέχρι να κολλήσω κάπου (δηλαδή να πρέπει να φάω καμια δεκαριά τέρατα και να έχουν τελειώσει σφαίρες, φάρμακα και... καρέκλες).
BucketheadGR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αντιθέτως, εγώ βρίσκω τον χειρισμό/κάμερα μία χαρά. Μάλλον γιατί μου θυμίζει κάτι από παλιά adventures... χοντροκομμένες κινήσεις και με το σταυρό στο χέρι να παρακαλάμε μη γίνει καμία στραβή.
scyther666 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Όχι ρε zeppos ....μη με ξενερώνεις έτσι....άλλα θα δώ όταν το πιάσω πάλι σήμερα? Κρίμα και μου άρεσε πολύ το όλο σκηνικό με τους κινδύνους και το τι πρεπει να κάνεις για να βγεις....
vsabbath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ρε μαγκες εκαψα χτες το Αlone in the dark και κολουσε η μαλ@@ια,αχριστεψα δυο dl .Το δευτερο εσκασε την ωρα της εγγραφης.ξερει να μου πει κανεις τι παιζει? και αν χρειαζομαι αυτο (Alone In The Dark *DIRFIX* © Atari *FULLDVD* *PAL*)γιατι δεν το βρισκω πουθενα να το κατεβασω.
papeipa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Λοιπον το παιχνιδι στον τεχνικο τομεα τα σπαει πραγματικα εντυπωσιαστηκα με τα γραφικα, τον ηχο, την φυσικη,την αλληλεπιδραση του περιβαλλοντος με τα φυσικα στοιχεια φωτια κτλπ!Το gameplay ειναι αρκετα καλο εννιοτε προτοτυπο , λιγη συνηθεια θελει....οσο αναφορα την ατμοσφαιρα επαιζα μεχρι τις 5 το πρωι οπου ημουν σε καποιο παρκιν και εψαχνα να βρω για 2η φορα αμαξι να την κανω απο τα δαιμονια ,και τσουπ κανει σεισμο και πραγματικα το σκατο εφτασε καλτσα!!!!Προσφερει ατμοσφαιρα που σκωτωνει...
atomsk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 alone in the dark review http://www.n4g.com/xbox360/News-158741.aspx
jowl_tnt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Καλό είναι. Με τίποτα δε πέρνει 3/10. Εγώ θα του έβαζα 8/10. Μπορεί να μην το λες παιχνιδάρα, αλλά είναι από τα καλύτερα των τελευταίων μηνών...
BucketheadGR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 alone in the dark reviewhttp://www.n4g.com/xbox360/News-158741.aspx Χμ... Έμαθαν στα fps και ξέχασαν τα adventures και τις "κλασικές" κάμερες μου φαίνεται. Τουλάχιστον θεωρώ πως το review για τον παραπάνω λόγο είναι απαράδεκτο. Άντε και το top spin. Το κέρατό μου... ΠΟΤΕ θα παιχτούν όλα αυτά πια;
deus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 για δώστε καμιά εντύπωση για civ, dragonballz, grid, ninja gaiden,
Προτεινόμενες αναρτήσεις