Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά,

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά τώρα που έρχεαι και το καλοκαίρι να κάνω μια αγορά xbox 360.

Επειδή δεν είμαι και πολύ ενημερωμένος μπορείτε να μου πείτε αν: το xbox 360 arcade εχει καμια διαφορά απ΄τα άλλα δυο? (δηλ. το κλασσικό και το elite). επίσης, είναι όλα τα xbox εξοπλησμένα με θύρες hdmi? τα χειρηστήρια του xbox είναι σε όλες τις εκδόσεις ίδια? και..γίνεται να ''τσιπώσω'' το χbox για να παίρνω παιχνίδια απ΄το ''θείο''?

Τέλος ποιο θα μου προτείνατε να πάρω και ποιο θεωρείτε best-buy?

ευχαριστώ...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=252388&highlight=%DD%EA%E4%EF%F3%E7

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=252177

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@kokas08: η διαφορά του arcade με τα άλλα πακέτα, είναι πως δεν έχει σκληρό δίσκο. Όλα τα άλλα είναι ίδια. Έχει και θύρα HDMI.

Κατά τη γνώμη μου, αν θέλεις ΚΑΙ δίσκο, πάρε το arcade και πάρε το δίσκο ξεχωριστά από τον Κοτσόβωλο με 33 ευρώ. Σου βγαίνει πιο φτηνά.

Δημοσ.

Παιδια, κατα πασα πιθανοτητα μεγαλο προβλημα:Πριν απο 2,5 μηνες εφυγα στο εξωτερικο και δεν μπορεσα τοτε να παρω το αγαπητο μου χβοχ μαζι.Να μην μακρυγορω,καπου εκει εληγε και η συνδρομη μου (12+1 μηνες), ειχα προσπαθησει να ανανεωσω την πιστωτικη αλλα ολοι πια ξερετε πως δεν γινεται...ε, το παρατησα το πραγμα και ειπα θα τσιμπησω ενα αλλο απο την αγγλια (εδω που ειμαι δλδ),elite μοντελο, θα βαλω και την πιστωτικη μου την καινουγια (αγγλικη) και ολα κομπλε.

Τεσπα, λογω δουλειας κυριως δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα και οταν μου ηρθε ενα μειλ απο την ms πως δεν μπορεσαν να χρεωσουν την πιστωτικη μου και ο λογαριασμος εχει γινει suspended δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια.

Σημερα ομως μου ηρθε ενα καινουργιο μειλ που μου λεει πως ο λογαριασμος μου ειναι πια cancelled. Ετσι και ειναι αυτο που φανταζομαι (απο κατι λιγα που διαβασα στο microsoft billing), και εχω χασει ολο το προφιλ μου,μαζι με ολα τα gamerpoints, παιρνω αυριο Ps3.

Κατι παρομοιο νομιζω ειχε παθει ο xvagos απ'οτι θυμαμαι.

Παιδια τα φωτα σας παρακαλω!

Δημοσ.

Ναι αυτό θέλω να το μάθω κι εγώ καθότι έχω εισάγει έναν κωδικό για 12 + 1μήνες και θέλω να μάθω αν λήξει και δεν τον ανανεώσω άμεσα τι θα γίνει και αν υπάρχει περίπτωση να χάσω το gamertag μου.

Εν ολιγης ποτε γίνονται τα gametags suspended και πότε canceled....

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα το γνωστό email

We are contacting you because we have been unable to charge your credit card for your Xbox Live 12 mo. Gold Membership service(s) being billed to you through Microsoft Online Services. The following credit card is the current payment method on your billing account:

Credit card type: VISA

To avoid an interruption of your services or to reactivate suspended service(s), please provide a valid credit card and a current expiration date. If payment is due for other Microsoft services purchased with the above card, those services may also be affected.

Όμως είχα ανανεώσει την συνδρομή μου πριν μερικούς μήνες με την αγορά 12μηνης συνδρομή από το play! Το ερώτημα είναι γιατί μου ήρθε τώρα αυτό το mail? Επειδή έληξε η κάρτα προφανώς! Άρα η ανανέωση ή το suspended κτλ που λέει τα αναφέρει σαν μελλοντικό ενδεχόμενο?

Δημοσ.

Εγω επι 1 χρονο το λογαριασμο μου ενω μου εληξε ο ενας μηνας τον ειχα silver.Δεν μου εγινε κατι τετοιο οταν τον ανανεωσα.Με τις πιστωτικες κατι παιζει.

Δημοσ.

Το live είναι down!!! ?

Τι πειράζουν πάλι στην M$?

EDIT

Δεν ξέρω τι ήταν αλλά πέρασε.... Το τσέκαρα κ με έναν γνωστό μου και δεν μπορούσε ούτε αυτός να μπει. Όλα καλά τώρα.

Δημοσ.

Παίζοντας λίγο τώρα το Alone in the Dark έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό....

Δε ξέρω ακριβώς πως να το περιγράψω...μου θύμησε λίγο κάτι απο το Out of this World και Flashback που σε κάθε στιγμή έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιο συγκεκριμένο κίνδυνο και θέλει συγκεκριμένες κινήσεις...και είναι τα πάντα τόσο καλοφτιαγμένα...

Και νομίζω πως στα 15 πρώτα λεπτά παιχνιδιού έχεις να κάνεις τόσα πολλά πράγματα που δε τα έχω ξανασυναντήσει...παρα πολλές καλές ιδέες....

ΑΠΛΑ ΤΡΟΜΕΡΟ....

μόνη μου ένσταση ο χειρισμός του με την αργή κίνηση της καμερας στην οπτικη 3ου προσώπου ....

Δημοσ.

...μου θύμησε λίγο κάτι απο το Out of this World και Flashback ...

αυτη ειναι πολυ σοβαρη δηλωση και

αν δεν ειναι ετσι τα πραματα, ετοιμασου σε καννα μισαωρο να υποστεις τις συνεπειες!! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...