Vole Maulder Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Αυτό σκέφτομαι να κάνω. Δεν παίζει όταν τη δουν στο σέρβις ότι δεν έχει αυτό να μου πουν να πληρώσω τίποτα, έτσι; (Ξέρω, παράνοιες, αλλά φημίζομαι για την γκαντεμιά μου!)
p3tran Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 αμα εισαι ΤΟΣΟ γκαντεμης, δωστη σε καννα φιλο σου να την παραλαβουνε απο εκεινον. στη χειροτερη να στη γυρισουν πισω οπως ητανε (μικρη πιθανοτητα) /(φτυνει τον κορφο του) οσο για το bourne, το εβαλα ξανα λιγο για αλλαγη απο gaiden. οκ, καλο ειναι, αλλα μαλ@κια τους (για το bourne και γενικοτερα) που τα βγαλανε αυτα τα 2 ταυτοχρονα..
Rebel21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 πολύ καλά λόγια ακούω για το bourne και θα το τιμήσω. ασχολήθηκα και με το grid.μιλάμε για τον απόλυτο arcade τίτλο είχα χρονια να δω κάτι ανάλογο. το pgr είναι sim μπροστά του. το παιχνίδι μου θύμισε outrun σε κάποιες φάσεις.παρόλα αυτά είναι καλοδουλεμένο και ενδιαφέρον.
privateer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 To Bourne είναι ωραίο αλλά πρέπει να είναι και το πιο μικρό σε διάρκεια παιχνίδι που έχω παίξει εδώ και χρόνια. Κανα 6ωρο στο agent μου πήρε.
Rebel21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 έχει δει κανεις τα freeze που ακούγονται για το grid?η codemasters ετοιμάζει patch.εγώ ποτε πάντως.τελικά τι γίνεται υπάρχουν επιλεκτικά games?αστοχία υλικού σε συγκεκριμένες consoles μάλλον.
The_Sheep Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 έχει δει κανεις τα freeze που ακούγονται για το grid?η codemasters ετοιμάζει patch.εγώ ποτε πάντως.τελικά τι γίνεται υπάρχουν επιλεκτικά games?αστοχία υλικού σε συγκεκριμένες consoles μάλλον. εγω τα παθαινω παντως.το περιεργο ειναι οτι συμβαινουν μονο σε μονο και οχι στο δικτυακο παιχνιδι...και ειναι και αρκετα σπανια
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ούτε κι εδώ και έχω παίξει αρκετά. Καλό παιχνιδάκι το Grid. Λέω τώρα να δω επιτέλους το περιβόητο Ninja Gaiden 2 αλλά είμαι βέβαιος ότι θα το μετανιώσω, αυτά τα παιχνίδια δεν είναι του γούστου μου.
kratistos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ρε αδερφια το age of conan πότε βγαίνει για 360;;
anamenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ρε αδερφια το age of conan πότε βγαίνει για 360;; σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία του στο PC...
Wolfidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 To Kung Fu Panda υποστηρίζει το story σε co-operative mode από το ίδιο xbox ???? ε? (μπας κ το παίξω, γιατί ειδάλλως δεν το βλέπω....)
theoritikos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Τώρα που οι θερμοκρασία έχει ανέβει, πρέπει να βρούμε καμιά πατέντα εμείς με απείραχτα xbox για να γλιτώσουμε το rrod. Έχετε να μου προτείνετε κάποια?
kratistos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία του στο PC... στο ign κάτι για το 2008 λέει πάντως....
Rebel21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Τώρα που οι θερμοκρασία έχει ανέβει, πρέπει να βρούμε καμιά πατέντα εμείς με απείραχτα xbox για να γλιτώσουμε το rrod. Έχετε να μου προτείνετε κάποια? εγώ φιλε έχω xbox από το launch το 2005 δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω αν ζεσταίνεται .άμα δεν το πειράξεις δεν θα σε πειράξει και αυτό .αν είναι να χαλάσει θα χαλάσει ότι και να κανεις. τι φόλα είναι αυτό το ελβετία-τσεχία
kokas08 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Παιδιά, Σκέφτομαι πολύ σοβαρά τώρα που έρχεαι και το καλοκαίρι να κάνω μια αγορά xbox 360. Επειδή δεν είμαι και πολύ ενημερωμένος μπορείτε να μου πείτε αν: το xbox 360 arcade εχει καμια διαφορά απ΄τα άλλα δυο? (δηλ. το κλασσικό και το elite). επίσης, είναι όλα τα xbox εξοπλησμένα με θύρες hdmi? τα χειρηστήρια του xbox είναι σε όλες τις εκδόσεις ίδια? και..γίνεται να ''τσιπώσω'' το χbox για να παίρνω παιχνίδια απ΄το ''θείο''? Τέλος ποιο θα μου προτείνατε να πάρω και ποιο θεωρείτε best-buy? ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις