Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα τουλάχιστον δε με πολυπειράζει το τι έχουν χρησιμοποιήσει για συμπίεση (αν και τα σπάει να βγαίνει ΤΟΣΟ μικρό το αρχείο).

1 ώρα ακόμα και αρχίζει η σφαγή λέμεεεεεε! :-D

Εντελώς έτοιμος με καινούρια 10άδα dual layer για να είμαι πανέτοιμος σε περίπτωση πτώσης ρεύματος, χαλασμένου dvd ή ο,τιδήποτε άλλο. :lol: Και 5 να μου χαλάσουν στη σειρά, θα πέσει σφαγή. :-D

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σε μια ωριτσα που θα το εχω κατεβασει θα κανω οτι γουσταρεις...η φωτο που ποσταρα ειναι απο ενα παιδι που το κατεβασε.;)

σε μια ωριτσα θα ειμαι κολλημενος στην tv lolololol

Δημοσ.

Αν μπορέσει και βρει κάποιος τι πρόγραμμα χρησιμοποίησαν και παραμετροποίηση στο ninja giaden 2 για να κάνουν τόσο τρομερή συμπίεση είναι εύκολο να το μοιραστεί μαζί μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Άντε να τελειώνω απο την δουλειά να πάω στο σπίτι να το βάλω να ζεσταίνεται!!!

Όχι που ήθελα να πάω σβκ παραλία...

Μην λέω μεγάλες κουβέντες μπορεί να έχει καμια πίστα με παραλία....lol

Δημοσ.
Άντε να τελειώνω απο την δουλειά να πάω στο σπίτι να το βάλω να ζεσταίνεται!!!

Όχι που ήθελα να πάω σβκ παραλία...

Μην λέω μεγάλες κουβέντες μπορεί να έχει καμια πίστα με παραλία....lol

Θα τον δεις να κολυμπάει αν έχω καταλάβει σωστά από κάποια post. :lol: Το κακό θα είναι να σκεφτείς «για κοίτα, αυτός κολυμπάει και εγώ έκατσα μέσα»/ :P

Δημοσ.

P3tran τελικά αξίζει τίποτα το monster jam? Κάπου διάβασα ότι μοιάζει με το flatout. Αν είναι έτσι να το τιμήσω....

Δημοσ.

δεν το ειδα ακομα ρε guitar hero γιατι προεκυψε ο νιντζα

και σχετικα με αυτον, και τις αποριες περι συμπιεσης,

κανοντας ενα πολυ συντομο τεστ, ξανασυμπιεζοντας το iso με τις στανταρ ρυθμισεις του winrar,

ειδα οτι στο πρωτο 5% του αρχειου ειχα 30% compression ratio, στο 10% ειχα 35%, στο 11 36% :-D

και καπου εκει σταματησα τις μαλακιες για να κανουμε και καμια δουλεια με το αρχειο..

path of the warrior chosen και γεια σας 8)

edit

και τελικα, το ζιπαρα και δεν υπαρχει κανενα μυστικο tool για super-compression, οπως ειχα φανταστει απο την αρχη:

ng2869.jpg

ο μοναδικος σουπερ-κομπρεσορας της υποθεσης ειναι ο μιστερ Ιταγκακι.

εκτος κι αν προκειται για το red disk που ελεγα νωριτερα. αλλα μεχρι στιγμης ολα καλα,

και το game, αξιο του ονοματος του 8)

Δημοσ.
λοιπον zeppos το burne ειναι -αναλογως τα γουστα- απο 7 μεχρι 8.5

νομιζω ολοι ειμαστε φανς των ταινιων, και υπο αυτο το πρισμα, το παιχνιδι θα επρεπε να ειναι καλυτερο, μιας και δεν φτανει το υψος της ταινιας.

οι πιστες ειναι μονοδρομοι, το gameplay τυπικο, αρα παρολα αυτα ειναι σχετικα απολαυστικο.

δοκιμασε το

p.s. θελω drummer για τη μπαντα μου. σου εχω στειλει invite. ;ppPPp

οσο για το monster jam, αυτο θα το δω σημερα..

δεν περιμενω παντως θαυματα, και καλα θα κανετε να μην περιμενετε κι εσεις :-)

Το Bourne είναι πολύ καλό. Για τους 3rd person shooters fans σαν και εμένα είναι must. Γραφικά εξαιρετικά επίσης. Οι πίστες είναι όντως linear όπως σε όλα τα shooters (ιδίως εδώ που θέλει να δώσει ένα κινηματογραφικό τόνο στην δράση δεν γίνεται αλλιώς).

Γενίκα μιλάμε για καταιγιστική δράση με πολύ ξύλο. I like it:devil:

P.S.: Για custom soundtrack προτείνω το Paul Oakenfold - Ready Steady Go:mrgreen:

Δημοσ.
Αν μπορέσει και βρει κάποιος τι πρόγραμμα χρησιμοποίησαν και παραμετροποίηση στο ninja giaden 2 για να κάνουν τόσο τρομερή συμπίεση είναι εύκολο να το μοιραστεί μαζί μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

"Its not so difficult to explain: The game itself has 3.57 GB, the rest on the DVD DL are just zeros. The Zeros can be compresst very easy. Becaus of that, the download is only 3.57 GB and the uncompressed ISO has 7,6 GB"

Δημοσ.

Το χμποχ μου απεβίωσε....ξανά. Παίζει να είναι και ακριβώς ίδια ημ/νία με πέρυσι. Κάτι έχει με τον Ιούνιο και δεν του κάθεται καλά.

Λοιπόν, η απορία μου (γιατί φυσικά δεν έπαθε RROD όπως παθαίνουν συνήθως. Οχι, το δικό μου έχει κατουρήσει στο πηγάδι. Απλώς δεν ανάβει, και το τροφοδοτικό φαίνεται οκ).

Τι ακριβώς παίζει με την post-service εγγύηση; Διάβασα το FAQ στο επίσημο site, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι κατάλαβα. Αν σου επισκευάσουν μια κονσόλα εντός εγγύησης, όταν σου την επιστρέψουν μετράει πάλι ένας χρόνος από την επιστροφή ή μετράει ο αρχικός χρόνος από την αγορά;

Δημοσ.
Το χμποχ μου απεβίωσε....ξανά. Παίζει να είναι και ακριβώς ίδια ημ/νία με πέρυσι. Κάτι έχει με τον Ιούνιο και δεν του κάθεται καλά.

Λοιπόν, η απορία μου (γιατί φυσικά δεν έπαθε RROD όπως παθαίνουν συνήθως. Οχι, το δικό μου έχει κατουρήσει στο πηγάδι. Απλώς δεν ανάβει, και το τροφοδοτικό φαίνεται οκ).

Τι ακριβώς παίζει με την post-service εγγύηση; Διάβασα το FAQ στο επίσημο site, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι κατάλαβα. Αν σου επισκευάσουν μια κονσόλα εντός εγγύησης, όταν σου την επιστρέψουν μετράει πάλι ένας χρόνος από την επιστροφή ή μετράει ο αρχικός χρόνος από την αγορά;

στειλτη εσυ για 3rrod και μη σε νοιαζει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...