@kyros Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ειστε απλα κολλημενοι.το grid ειναι απλα το καλυτερο racing παιχνιδι(παιχνιδι ειναι) αυτη τη στιγμη,παιξτε το κανα δυο μερες(το retail),υπερ-εντυπωσιακο,αφηνει τα αλλα πολυ πισω σε γραφικα, κ διασκεδαστικοτατο.ισως κ το μοναδικο που δεν θα σπασω απ τα νευρα μου!να ναι καλα το flashback.. ανυπομονω να ξεκινησω το multy..
p3tran Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 The Bourne Conspiracy PAL X360-Allstars will be checking it out in 30 minutes. ty. καλο πακετακι εσκασε παλι μαζεμενο (μαζι και το monster jam (bigfoot trucks) σημερα και το L.P. colonies προχτες) ....και το βαρβατο ακομα το περιμενουμε..
BucketheadGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ....και το βαρβατο ακομα το περιμενουμε.. ENNOEITAI πως μιλάς για το Ninja Gaiden, έτσι; Έχω πάθει παράκρουση με αυτό το παιχνίδι. Τσεκάρω κάθε μισή ώρα όσο είμαι σπίτι να δω μήπως και βγει νωρίτερα.
nzeppos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Πείτε καμια γνώμη για το Bourne, μπας και το ελέγξω κι αυτό. Αν μοιάζει έστω και στο ελάχιστο με το Enter the Matrix, θα το περιποιηθώ δεόντως.
Wolfidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Πολύ μυστικοπάθεια αυτό το Monster Jam ρε παιδί μου. Screenshots ούτε για δείγμα! lol ... Τι παίζει μ' αυτό το παιχνίδι? Τόσο μάπα είναι και το κρύβουν μην τους κράξουν? lol
p3tran Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 λοιπον zeppos το burne ειναι -αναλογως τα γουστα- απο 7 μεχρι 8.5 νομιζω ολοι ειμαστε φανς των ταινιων, και υπο αυτο το πρισμα, το παιχνιδι θα επρεπε να ειναι καλυτερο, μιας και δεν φτανει το υψος της ταινιας. οι πιστες ειναι μονοδρομοι, το gameplay τυπικο, αρα παρολα αυτα ειναι σχετικα απολαυστικο. δοκιμασε το p.s. θελω drummer για τη μπαντα μου. σου εχω στειλει invite. ;ppPPp οσο για το monster jam, αυτο θα το δω σημερα.. δεν περιμενω παντως θαυματα, και καλα θα κανετε να μην περιμενετε κι εσεις
BucketheadGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 HOLY COW, ΕΦΤΑΣΕ!!!! Ninja_Gaiden_II_XBOX360-ACE :-D:-D:-D:-D:-D
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Με τι πρόγραμμα έχουν κάνει συμπίεση γιατί απ' ότι λέει στο info είναι τόσο μικρο λόγο της καλής συμπίεσης. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι πρόγραμμα έκανε τόσο τρομερή συμπίεση σε ένα iso αρχείο.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ειναι συμπιεσμενο του κερατα...ασυμπιεστο εχει μεγεθος γυρω στα 7.8giga.
p3tran Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 λετε δηλαδη οτι φταιει ο συμπιεστης του πειρατη? και τοτε γιατι δεν βγαινουν ΟΛΑ ετσι, να γλυτωνουνε και τρελο bandwidth/storage αυτοι που τα διαθετουν?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 λετε δηλαδη οτι φταιει ο συμπιεστης του πειρατη?και τοτε γιατι δεν βγαινουν ΟΛΑ ετσι, να γλυτωνουνε και τρελο bandwidth/storage αυτοι που τα διαθετουν? Δεν ξερω αν φταιει ο συμπιεστης του πειρατη αλλα ασυμπιεστο εχει το μεγεθος που εγραψα πιο πανω...
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Για καθίστε ρε παιδιά το winrar δεν χρησιμοποιούν απ' ότι βλέπω για να βγάζει rar αρχεία αυτό θα χρησιμοποιεί αλλά το θέμα είναι πως καταφέρνει και κάνει τέτοια συμπίεση??
p3tran Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ρε κυριακο για τραβα του μια συμπιεση του iso να δουμε ποσο θα γινει edit: ακουγεται οτι αυτη ειναι η "unfinished" review copy εκδοση (το λεγομενο "red disk"), για την οποια η ms ανακοινωσε οτι εχει προβληματα που δεν εχει η τελικη. τεσπα, κατεβαζω ηδη και βλεπουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις