nzeppos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Επίσης Race Driver Grid PAL XBOX360-PROTOCOL. Αφού ασχολήθηκα λίγο με το demo, μπορεί να κοιτάξω και το φουλ παιχνίδι. Λίγο. Δεν είναι sim, δεν παίζει με την G25 που λέγαμε αλλά δεν παύει να είναι αξιοπρεπές παιχνιδάκι (και σίγουρα πολύ καλύτερ από τα PGR). Μεταξύ άλλων φαίνεται να έχει και ανεκτό online (αν και του LFS δεν υπάρχει πουθενά αλλού). Αρκεί να μην γίνεται πάλι destruction derby στην Τ1 και να οδηγούν όλοι σαν άνθρωποι (αυτό μπορεί να γίνει μόνο υπό τον φόβο του ban από τον αγώνα). Συνεπώς δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε wreckers και σε συγκρούσεις που δεν είναι "απλά" racing incidents.
nzeppos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Έλα παππού... κάτσε να μας τα πεις! Άσε, γιατί θυμάμαι ακόμα το πρώτο μου ποδοσφαιράκι, σε μια ιταλική (?) κονσόλα, στιλ Atari2600. Πριν 20-τόσα χρόνια. Και διάβαζα ένα βιβλίο που έλεγε ότι "κάποτε, στα ποδοσφαιράκια του μέλλοντος θα υπάρχει πραγματική περιγραφή ενώ ο διαιτητής θα μας λέει ακόμα και πότε είμαστε offside". Τι έχουμε περάσει από τότε. Και τι έχουμε να δούμε ακόμα.
The_Sheep Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 εχει βρει κανεις στο grid που ειναι τα time trials?
p3tran Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Επίσης Race Driver Grid PAL XBOX360-PROTOCOL. Αφού ασχολήθηκα λίγο με το demo, μπορεί να κοιτάξω και το φουλ παιχνίδι. Λίγο. Δεν είναι sim, δεν παίζει με την G25 που λέγαμε αλλά δεν παύει να είναι αξιοπρεπές παιχνιδάκι (και σίγουρα πολύ καλύτερ από τα PGR). Μεταξύ άλλων φαίνεται να έχει και ανεκτό online (αν και του LFS δεν υπάρχει πουθενά αλλού). Αρκεί να μην γίνεται πάλι destruction derby στην Τ1 και να οδηγούν όλοι σαν άνθρωποι (αυτό μπορεί να γίνει μόνο υπό τον φόβο του ban από τον αγώνα). Συνεπώς δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε wreckers και σε συγκρούσεις που δεν είναι "απλά" racing incidents. OYYYYYY!!!! (για την συγκριση με το gotham) ρε συν-παππουκα, οκ το grid το κατεβασες. το quake wars το αφησες? ΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ ΡΕΕΕ!!
nzeppos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Είδα κάτι βιντεάκια του Quake Wars και μπορώ να πω ότι δεν συγκινήθηκα ιδιαίτερα, αλλά μπορεί να το ξανακοιτάξω. Ούτως ή άλλως αν παίζω κάτι online αυτό τον καιρό είναι μόνο το CoD4 (με σχετική επιτυχία βέβαια...)
Wolfidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Τι ουυυυυυυ και ξεουυυυυυυ ρε P3tran? το grid είναι ανώτερο από το gotham και η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.
jimaros Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Wolfidis μην πεις και ανωτερο το forza 2 γιατι σε φαγα...O χειρισμος στο grid ειναι γελοιος ρε.
p3tran Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ρε σεις!! το grid μπορει να εχει ωραιo περιτυλιγμα, αλλα ειναι τοσο racing game οσο το ...ridge racer. παλιο-casuals lololol1
dreaming123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Παιδιά νομίζω οτι κανετε πλάκα έτσι? Καλύτερο απο το pgr4? Eγω το demo έπαιξα και δεν λέω ωραία γραφικά arcade ραλλάκι για χαβαλέ αλλά όχι σύγκριση με το pgr4...
privateer Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Kαλά μπροστά στο grid το Pgr φαντάζει εξομοιωτής Γενικά είναι ένα ευχάριστο ραλάκι για χαβαλέ Online με τους φίλους σου
nzeppos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Εμένα γιατί μου φαίνεται ακριβώς το ανάποδο? Ότι δηλαδή το PGR είναι πολύ πιο arcade από το Grid? Περίεργα πράγματα. Όπως και να 'χει με τα Forza δεν συγκρίνονται.
Rebel21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 αν και ήμουν fan του 3 οι μηχανές στο 4 με χάλασαν πολύ.καταστρέφουν το παιχνίδι κατά την άποψη μου και είναι εντελώς άκυρες.τις τελευταίες μέρες παίζω forza και πάω για το όλα gold.μπορώ να πω ότι είναι τραυματική εμπειρία,η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο εκατοντάδες lap στις ίδιες πιστες το παιχνίδι έχει ελάχιστες πιστες ειδικά στην νέα Υόρκη κοντεύω να μάθω τις πινακίδες από έξω.έχω καταντήσει να παίζω σαν ζόμπι και να μην ευχαριστιέμαι πραγματικά.respect στο auction house έχει πολύ φάση.
Daredevil Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Εμένα γιατί μου φαίνεται ακριβώς το ανάποδο? Ότι δηλαδή το PGR είναι πολύ πιο arcade από το Grid? Περίεργα πράγματα. Όπως και να 'χει με τα Forza δεν συγκρίνονται.θα συμφωνήσω το pgr4 με ξενέρωσε απίστευτα. Παίζει το NFS να ήτα ρεαλιστικότερο και γαμώτο παίζω όλη την σειρά από την αρχή....
Wolfidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Wolfidis μην πεις και ανωτερο το forza 2 γιατι σε φαγα...O χειρισμος στο grid ειναι γελοιος ρε. Είπαμε να συγκρίνουμε όμοια πράγματα! Το Forza παίζει μόνο του και δεν έχει αντίπαλο.... και μάλλον θα συνεχίσει να παίζει μόνο του για πολύ καιρό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις