saxon Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δοκίμασα κι εγώ το Rock band για λίγο σήμερα αφού το έστειλε ο θείος. Η Les paul που έχω απο το Guitar hero 3 έπαιξε άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ το παιχνίδι φαίνεται να είναι πιο εύκολο από το gh3. Στο medium με την πρώτη προσπάθεια στο "Should i stay or should i go" έβγαλα 100%. Θα το δοκιμάσω λίγο ακόμα για να αποφασίσω αν αξίζει η αγορά του αν και με την ευρωπαική τιμή που άκουσα....δε νομίζω.
polakis21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Τελικά όντως είναι πολύ εύκολο το παιχνίδι. Αφήστε που έχει και lag delay στα κουμπιά και στο μικρόφωνο, όταν αλλάζεις από τηλεόραση σε τηλεόραση και πρέπει να κάνεις calibrate! Τι κουλό είναι αυτό δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι δεν θα πάρω τα όργανα αλλά θα περιμένω αυτά του gh4, δεν ξέρω...Πολύ εύκολο ρε παιδί μου, και πιο βαρετό πιο παιδικό τελικά. Δεν ξέρω, ίσως είναι επειδή δεν έχω τα όργανα, αλλά ήδη τερμάτισα 100% το easy και το medium, τώρα τελειώνω με 100% όλα στο hard και πάω για expert (μιλάω για κιθάρα του gh3 και μικρόφωνο χειριστήριο, χωρίς ντραμς, μπάσο)...Και όλα αυτά σε 5 μέρες!!!! Με το gh3 λιώνω ακόμα και δεν το έχω τερματίσει πλήρως...
nzeppos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Εγώ πάλι θα ήθελα να παίζω νυχθημερόν με τα τύμπανα αλλά επειδή τη... νύχτα κάνουν φασαρία μπορώ και παίζω μόνο τη μέρα. Απίστευτο λιώσιμο. Είναι αλήθεια ότι η κιθάρα είναι λίγο ξενέρα, πρώτον γιατί το έχουμε ξαναδεί το έργο (βλ. GH) και δεύτερον γιατί όντως είναι λίγο εύκολο (αλλά δεν παύει να είναι πορωτικό). Τα τύμπανα όμως είναι άλλη φάση εντελώς. Παρήγγειλα και gum rubber drum pads για μείωση του θορύβου και καλύτερο rebound. Περιμένω να μου έρθουν πως και πως.
Rebel21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 τι γίνεται ρε παιδιά έχει γίνει σάλος με τα review του gaiden που είναι βασισμένα στην test build του παιχνιδιού για την οποια η tecmo είχε προειδοποιήσει ότι έχει τεχνικά προβλήματα. είναι κρίμα να συνβαίνει κάτι τέτοιο την ώρα που όλα τα site μοίρασαν απλόχερα τα 10 στο gta4 και τα εκατομμύρια bug's του κάτι που θα κάνουν και για το mgs4.το gamesradar του έβαλε 7 μάλιστα.
anamenos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 δεν υπήρξε το κατάλληλο hype , δυστυχώς η M$ έχει ρίξει πολλά λεφτά στην διαφημιστική εκστρατεία του GTAIV...
p3tran Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 τι γίνεται ρε παιδιά έχει γίνει σάλος με τα review του gaiden που είναι βασισμένα στην test build του παιχνιδιού για την οποια η tecmo είχε προειδοποιήσει ότι έχει τεχνικά προβλήματα. είναι κρίμα να συνβαίνει κάτι τέτοιο την ώρα που όλα τα site μοίρασαν απλόχερα τα 10 στο gta4 και τα εκατομμύρια bug's του κάτι που θα κάνουν και για το mgs4.το gamesradar του έβαλε 7 μάλιστα. hype-ξεhype, το παιχνιδι θα μιλησει μονο του. Παρήγγειλα και gum rubber drum pads για μείωση του θορύβου και καλύτερο rebound. Περιμένω να μου έρθουν πως και πως. what is this? link?
BucketheadGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 what is this? link? Έχω την εντύπωση πως εννοεί κάτι τέτοιο. Αν κάνω λάθος, είναι γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τέτοιου είδους παιχνίδια.
nzeppos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ναι, κάτι σαν αυτό είναι. Ουσιαστικά είναι καλύμματα από gum rubber ή neoprene που εφαρμόζουν πάνω στα τύμπανα για να μειώνουν το θόρυβο (έως 70% λένε) αλλά και να αυξάνουν το rebound της μπαγκέτας. Υπάρχουν αρκετά video στο youtube που δείχνουν τι εστί drum pad στο Rock Band. Επίσης υπάρχουν πολλά sites που πουλάνε αυτά τα πράγματα, συνήθως γύρω στα 20-30 ευρώ (ακριβά είναι, αλλά τι να κάνουμε). Η άλλη -φτηνή- εναλλακτική για μείωση του θορύβου είναι να πάρετε mouse pads και να κόψετε στρογγυλά, ώστε να εφαρμόζουν πάνω στα τύμπανα. Ορίστε και μερικά σχετικά δημοφιλή sites: http://www.rockbanddrumsoft.com/ http://www.drumpadsinc.com/ http://www.bryanmentock.com/Bryan%20Mentock/gumrubberdrumpads/Gum%20Rubber%20Drum%20Pads%20for%20Rock%20Band.html Ιδού και ένα review: http://www.altgn.com/2008/01/06/rockband-gum-rubber-drum-mod-review/ Ωραία και άγια τα drum pads αλλά το θέμα είναι τι γίνεται με την ευαισθησία των τυμπάνων. Το μοντέλο EL (αυτά που έχω εγώ) έχουν λιγότερο ευαίσθητους sensors από τα τύμπανα QM, οπότε δεν ξέρω τι παρενέργειες θα έχουν τα pads. Με βλέπω στο τέλος να το γυρνάω στο κλασικό κόλπο με τις κολλητικές ταινίες. Όπως και να 'χει, τα pads που έχει παραγγείλει αργούν ακόμα να έρθουν.
nzeppos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ωωωωωωχ, τα χέρια μου, τι λιώσιμο αυτό το Gimme Shelter των Stones, όσες φορές και να το παίξω ποτέ δεν το βαριέμαι.
frou-frou Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Εγώ πάλι θα ήθελα να παίζω νυχθημερόν με τα τύμπανα αλλά επειδή τη... νύχτα κάνουν φασαρία μπορώ και παίζω μόνο τη μέρα. Απίστευτο λιώσιμο. Είναι αλήθεια ότι η κιθάρα είναι λίγο ξενέρα, πρώτον γιατί το έχουμε ξαναδεί το έργο (βλ. GH) και δεύτερον γιατί όντως είναι λίγο εύκολο (αλλά δεν παύει να είναι πορωτικό). Τα τύμπανα όμως είναι άλλη φάση εντελώς. Παρήγγειλα και gum rubber drum pads για μείωση του θορύβου και καλύτερο rebound. Περιμένω να μου έρθουν πως και πως. Εντελώς καμμένος μιλάμε. Τελικά πρέπει να ανακυρηχθείς σε κορυφαίο gamer του Ιnsomnia με διαφορά από τον δεύτερο:-D:-D:-D:-D:-D
saxon Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Εντελώς καμμένος μιλάμε. Τελικά πρέπει να ανακυρηχθείς σε κορυφαίο gamer του Ιnsomnia με διαφορά από τον δεύτερο:-D:-D:-D:-D:-D Συμφωνώ. Θα μπορούσε και να πληρώνετε για να γράφει reviews παιχνιδιών....χαλαρά.
moiwii Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδιά!!! Είμαι νέος κάτοχος xbox 360!!! Σήμερα πήρα το vga hd av cable(της Microsoft) για να συνδέσω το xbox 360 μου με την lg l207wt οθόνη του υπολογιστή μου!!! Η οθόνη μου έχει και vga και dmi είσοδο!! Ήθελα να ρωτήσω όταν συνδέσω το καλώδιο πάνω στην vga έξοδο της οθόνης πρέπει να αποσυνδέσω το dmi?και τα καλώδια του ήχου σε ποια έξοδο της κάρτας ήχου πρέπει να τα κουμπώσω(μέσα στην συσκευασία υπάρχει ανταπτορακι για να γίνουν τα δυο καλώδια του ήχου σε βύσμα για την κάρτα ήχου) Ευχαριστώ!!!
frou-frou Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Συμφωνώ.Θα μπορούσε και να πληρώνετε για να γράφει reviews παιχνιδιών....χαλαρά. Είσαι μέσα στο μυαλό μου saxon. Aυτό ακριβώς σκεφτόμουνα. Βέβαια μπορεί να το κάνει ήδη και να μην το ξέρουμε! Respect στον nzeppos με την G25 του !
nzeppos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ναι, καλή είναι η G25, δε λέω, άσχετα αν έχει μαζέψει σκόνη γιατί δεν προλαβαίνω να την απασχολώ. Επίσης καλά θα ήταν έπαιρνα κανα φράγκο για τα... reviews αλλά δεν! Δεν με νοιάζει να ανακυρηχθώ στον κορυφαίο gamer του insomnia, πιο πολύ με ενδιαφέρει να σταματήσω να βγαίνω συνέχεια τελευταίος στην ομάδα μου, όταν παίζω Headquarters στο CoD4 του XBL. Το οποιο είναι εντελώς αδύνατον βέβαια, αυτοί που έχουν τα μισά μου χρόνια έχουν και τα διπλάσια αντανακλαστικά.
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το οποιο είναι εντελώς αδύνατον βέβαια, αυτοί που έχουν τα μισά μου χρόνια έχουν και τα διπλάσια αντανακλαστικά. Έλα παππού... κάτσε να μας τα πεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις