Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε το Drum Machine του PC. Κατ' αρχήν με δυσκόλεψε λίγο μέχρι να τρέξει (χρειάζεται το DX9 update του Μαρτίου) και μου φάνηκε ότι έχει λίγο αργή απόκριση στα τύμπανα. Όχι ακριβώς lag αλλά αν αρχίσεις να τα κοπανάς πολύ γρήγορα, σαν να σκαλώνει (δεν είναι θέμα hardware γιατί νομίζω ότι στο ίδιο το Rockband παίζει μια χαρά). Το καλό είναι ότι το Drum Machine έχει προγραμματιζόμενους ήχους ενώ υποστηρίζει 2 drum set ταυτόχρονα, άρα όλο και κάποιος... καμένος θα φτιάξει ολάκερο σετ και θα παίζει.

Κατά τ' άλλα λιώσιμο αλλά κάνει πολύ φασαρία το ρημάδι. Χρειάζεται σχεδόν οπωσδήποτε ακουστικά (αλλιώς πρέπει να έχετε πολύ δυνατά τη μουσική) ενώ είναι μάλλον απαγορευτικό για... προχωρημένες ώρες αν έχετε κι άλλο κόσμο στο σπίτι. Μ' αρέσει που γκρινιάζαμε για το τσίκι-τσίκι της κιθάρας του GH.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Υπάρχει τόπικ για το πρώτο xbox να βάλω αυτό;

Το παλιο χβοχ ποτε δεν σταματησε να με εκπλησει!

Ειναι φοβερο μηχανημα!:-D

Δημοσ.

Λόγω GTA άλλο παιχνίδι δεν έμπαινε στο 360 μου. Τώρα όμως που το τερμάτισα και με τους δύο τρόπους είπα να παίξω και τίποτα άλλο.

Έγραψα ένα παιχνίδι σήμερα και μου έβγαλε για 3τη- 4τη φορά "dirty disc". Τόσο καιρό έριχνα το φταίξιμο στα δισκάκια, όμως ο κολλητός μου έχει τα ίδια και δουλεύουν σε αυτόν κανονικά (και σε μένα όταν γραφούν από εκείνον). Και εκείνος με clone cd γράφει άρα λογικά φταίει το αντιγραφικό μου. Εκτός του να πάρω ίδιο με το δικό του ποιο άλλο προτείνεται; Κατά προτίμηση να υπάρχει στο eshop.

Δημοσ.

Αυτό είναι για εμένα τοπ καθότι το έχω και έχω γράψει άπειρα δισκάκια ακόμα και σε 10χ και όλα μα ΟΛΑ δουλεύουν άψογα στο 360(Φτου μην το ματιάσω). Γενικώς τα pioneer είναι από τα καλύτερα(για να μην το το καλύτερο) dvdrw.

PER.326607.jpg

Δημοσ.
Αυτό είναι για εμένα τοπ καθότι το έχω και έχω γράψει άπειρα δισκάκια ακόμα και σε 10χ και όλα μα ΟΛΑ δουλεύουν άψογα στο 360(Φτου μην το ματιάσω). Γενικώς τα pioneer είναι από τα καλύτερα(για να μην το το καλύτερο) dvdrw.[/img]

Ναι, βασικά αυτό ήθελα... κάτι δοκιμασμένο. Ευχαριστώ φίλος.

Δημοσ.

Να επαυξήσω στο 215 και να πω οτι μέχρι τώρα έχω 100% επιτυχία σε verbatim kαι Philips...

Πολύ μούφα δεν έχω δοκιμάσει.. αλλα πιστεύω οτι δεν θα γίνει δουλειά...

Verbatim 2,4x + pioneer 215d = win :)

Αν και δυσκολεύομαι να βρώ παιχνίδι να με κρατήσει..

Θέλω κάτι με μέτρια εως μικρή διάρκεια στο single player (δεκτά και coop ) που να μην σου βγάζει την παναγία και να το παίζεις ευχάριστα και να μην βρίζεις την ώρα και την στιγμή που το έβαλες γιατί δεν μπορείς να περάσεις ένα σημείο και θέλεις 200+ επαναλήψεις για να βγάλεις άκρη...

Προτάσεις anyone? :)

p.s: alex σιγουρέψου οτι έχεις ελεύθερη sata και ελεύθερο sata ρεύμα στο pc πριν το πάρεις.. μην τρέχεις και δεν φτάνεις μετα..

Δημοσ.

Αν και δυσκολεύομαι να βρώ παιχνίδι να με κρατήσει..

Θέλω κάτι με μέτρια εως μικρή διάρκεια στο single player (δεκτά και coop ) που να μην σου βγάζει την παναγία και να το παίζεις ευχάριστα και να μην βρίζεις την ώρα και την στιγμή που το έβαλες γιατί δεν μπορείς να περάσεις ένα σημείο και θέλεις 200+ επαναλήψεις για να βγάλεις άκρη...

Προτάσεις anyone? :)

Αν δεν τα έχεις τιμήσει, COD4, Dark Sector(σε κάποια σημεία με αρχηγούς παίζει να βρίζεις), Frontlines Fuel of War(Εμένα μου άρεσε)

ΥΓ: Α! Και Army of two. Αλλά το έχω παίξει μόνο με παρέα 2ο άτομο και ρίξαμε απίστευτο χαβαλέ

Δημοσ.
p.s: alex σιγουρέψου οτι έχεις ελεύθερη sata και ελεύθερο sata ρεύμα στο pc πριν το πάρεις.. μην τρέχεις και δεν φτάνεις μετα..

Αχα!!! Να κάτι που δεν κοίταξα καν. Όχι ότι δεν έχω αλλά ήθελα μία sata ελεύθερη.

Δημοσ.
Αν δεν έχεις sata τότε η εναλλακτική λύση είναι αυτή που δεν πιστεύω ότι έχουν και τεραστία διαφορά.

Α, πολύ ωραία. Μάλλον θα προτιμήσω αυτό. Να σε καλά... εξυπηρετικότατος!!!

Δημοσ.
Α, πολύ ωραία. Μάλλον θα προτιμήσω αυτό. Να σε καλά... εξυπηρετικότατος!!!

Εεεεε πόσο σίγουρος είσαι οτι έχεις ελεύθερη ide? ;)

Εγώ αντίστοιχα δεν είχα δεί αν έχω free ports και είχα 0 ide 0ide ρεύμα 3 sata free 1 sata ρεύμα και ευτυχώς μου είχε ξεμείνει το καλώδιο απο την via αλλιώς ακόμα θα έβριζα...

Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς έχεις μέσα στο pc σου και με τι συνδεσμολογία.. δεν είναι κακό να ανοίξεις πρώτα και να δείς τι ξεμένει ;)

Δημοσ.
Εεεεε πόσο σίγουρος είσαι οτι έχεις ελεύθερη ide? ;)

Εγώ αντίστοιχα δεν είχα δεί αν έχω free ports και είχα 0 ide 0ide ρεύμα 3 sata free 1 sata ρεύμα και ευτυχώς μου είχε ξεμείνει το καλώδιο απο την via αλλιώς ακόμα θα έβριζα...

Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς έχεις μέσα στο pc σου και με τι συνδεσμολογία.. δεν είναι κακό να ανοίξεις πρώτα και να δείς τι ξεμένει ;)

Ξέρω τι έχω, δεν είναι εκεί το πρόβλημα μου. Απλά έχω μία sata ελεύθερη και προτιμώ να την αφήσω ελεύθερη για άλλους λόγους (στα άλλα υπάρχει ο δίσκος με το λειτουργικό και 2 δίσκοι σε raid... το τέταρτο όλο και κάπου χρειάζεται)

Επίσης δεν έχω άλλο δίσκους ide οπότε μόνο τα dvd-rw βάζω εκεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...