Rebel21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 δεν αντέχω άλλο με την κωλοφαρδία αυτής τις ομάδας.δεν γίνεται. ρε παιδιά τι νέα πατέντα είναι αυτή με το not available at your region?τι θα γίνει δεν καταβαίνει τίποτα ούτε το burn ούτε το penny ardade.δεν καταλαβαίνω την λογική της ms.ποιος ο λόγος να το βλέπω αλλα να μην μπορώ να το κατεβάσω.
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 δεν αντέχω άλλο με την κωλοφαρδία αυτής τις ομάδας.δεν γίνεται. ρε παιδιά τι νέα πατέντα είναι αυτή με το not available at your region?τι θα γίνει δεν καταβαίνει τίποτα ούτε το burn ούτε το penny ardade.δεν καταλαβαίνω την λογική της ms.ποιος ο λόγος να το βλέπω αλλα να μην μπορώ να το κατεβάσω. Αυτό θέλω να το μάθω κι εγω γιατί και σε εμένα συμβαίνει παρόλο που έχω διαλέξει "united states" για χώρα στο gametag μου. Υ.Γ. Ποιας ομάδας κωλοφαρδία εννοείς?
nzeppos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μου φαίνεται ότι η χώρα του gamertag δεν έχει σημασία αλλά μετράει η χώρα που δηλώθηκε όταν πρωτοδημιουργήθηκε το account. Η οποια άπαξ και δηλωθεί μου φαίνεται ότι δεν αλλάζει. Τώρα αν δεν είναι μόνο αυτό και η MS κοιτάει και τα IP από τα οποια συνδέεσαι, τρέχα γύρευε, δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη μέχρι να έρθει το ελληνικό XBOX Live (ούτε με το... XBOX 720 φαντάζομαι). Μόλις έριξα μια γρήγορη ματιά στο Rock Band (αφού πρώτα παρήγγειλα από amazon τo instrument set, 133 ευρώ, αμάν! το μόνο καλό είναι ότι το στέλνουν με DHL και θα το έχω σύντομα) και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Αν και ήξερα τι να περιμένω αφού εδώ και μήνες είχα δει τα άπειρα video στο youtube, το μενού εξακολουθεί να μου φαίνεται λιτό και προχειροφτιαγμένο, το ίδιο και οι νότες στην "ταστιέρα". Ειδικά τα legatto σου βγάζουν την ψυχή γιατί δεν ξεχωρίζουν όπως στο GH αλλά είναι απλώς λίγο πιο μικρές "νότες" (όπως η ρακέτα του Arkanoid που μικραίνει λίγο όταν παίρνεις τα antibonus!) Το αρχικό quick-play playlist έχει ελάχιστα (και μέτρια) τραγούδια αλλά προφανώς τα υπόλοιπα ξεκλειδώνουν σιγά σιγά. Ήχος καλός (κλασικά τα "καλά" περισσότερα τραγούδια είναι διασκευές και όχι τα original masters), γραφικά αρκετά χειρότερα από του GH ενώ θα θα κοιτάξω να κατεβάσω και λίγο DLC, να δω τι τραγουδάκια έχει (γιατί όλο για downloadable albums λένε αλλά εγώ τέτοιο πράμα δεν βλέπω, πχ. από εδώ και κάτω). Τελικά έβαλα να κατεβάσω κάποια song packs από Sabbath και Metallica, 160 πόντοι το κάθε τραγούδι και όλο το πακέτο (3 τραγούδια) έχει 440 πόντους. Από album έχει μόνο το Screaming for Vengeance των Priest (1200 πόντοι, αλλά μπορείτε να κατεβάσετε και τα τραγούδια ξεχωριστά). Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι η σημείωση ότι είναι δυνατόν να διπλοκατεβάσουμε ένα τραγούδι χωρίς να υπάρξει προειδοποίηση και φυσικά να το διπλοπληρώσουμε κιόλας. Στη DLC λίστα βέβαια φαίνεται ότι το τραγούδι είναι purchased αλλά μπορούμε να το ξαναπατήσουμε (έστω και κατά λάθος) και να κατέβει πάλι. Όλη η ιστορία βέβαια είναι τα τύμπανα και γι' αυτό κυρίως παρήγγειλα και το συνολικό πακέτο. Βασικά αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που πραγματικά ΔΕΝ αξίζει να το αγοράσει κανένας (τουλάχιστον το δισκάκι) για τον πολύ απλό λόγο ότι η τιμολόγηση της εταιρίας είναι πραγματικά απαράδεκτη. Είπαμε από καιρό εις καιρόν να αγοράζουμε και κανα παιχνίδι (ειδικά αυτά που το αξίζουν) για να ενισχύουμε και τους developers αλλά δεν είναι δυνατόν να πουλάνε το συγκεκριμένο παιχνίδι ~105 ευρώ στην Αμερική (αν κάνετε την αντιστοιχία με το δολάριο) και κοντά στα 200 στην Ευρώπη, ήμαρτον! Χίλιες φορές να πάρετε τα όργανα ξεχωριστά και να γλυτώσετε πολλά λεφτά. Δυστυχώς όμως αυτό θα αργήσει περισσότερο συν του ότι σε site όπως το ebay θα χρειαστεί να πληρώσετε ο κούκος αηδόνι για μεταφορικά. Αν μπορείτε να βρείτε κάποιο αμερικάνικο site που να στέλνει Ελλάδα, πάρτε τα όργανα από εκεί χωρίς συζήτηση (δυστυχώς το ebgames.com δεν στέλνει Ελλάντα). Δεν κάθησα να το ψάξω παραπάνω, πάντως είναι πραγματικά αίσχος ο τρόπος που τιμολογούν το προϊόν, μιλάμε πλέον για καθαρή αισχροκέρδεια. Τα 'χω πάρει τώρα μιλάμε. Έβαλα βενζίνη προχθες και έχει πάει 1.48 η κατοστάρα, δηλαδή έλεος με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια αλλά τούτοι εδώ με το Rock Βand το παρακάνανε, που είναι οι Τραγκαουνάκηδες να τους κράξουν, είναι αίσχος. Αίσχος, που έλεγε κι ο Πρόεδρος στην αλήστου μνήμης ομιλίας του "χαίιιιρομαι που κλείνουν το κανάλι 67". ΟΚ ινάφ, πάω για ύπνο.
nzeppos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ήρθε. Ούτε 24 ώρες δεν έκαναν. Ανοίγω τώρα να δω το πακέτο αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να παίξω, θα το ελέγξω δεόντως το βράδυ που θα γυρίσω. edit: OK, έκανα κάμποση ώρα να τα ανοίξω όλα αυτά και δεν είναι πάρα πολύ άσχημα. Η Stratocaster είναι μεγαλύτερη από τις κιθάρες του GH, πιο φυσιολογικές διαστάσεις στο μπράτσο αλλά και το σώμα (το οποιο είναι λεπτότερο από του GH). Τα κουμπιά της ταστιέρας είναι σαν "σκαμμένα" και όχι "πεταχτά" σαν του GH, νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα έτσι. Όμως κάνουν πολύ θόρυβο τα ρημάδια, ειδικά τα έξτρα 5 κουμπιά για τα solo. Από την άλλη δεν κάνει σχεδόν καθόλου θόρυβο το strumming bar, τέρμα πια το εκνευριστικό τσίκι-τσίκι. Ο λεβιές του tremolo είναι σχεδόν διπλάσιος από αυτόν των Xplorer και Gibson του GH, πολύ καλό! Ο διακόπτης των εφε (ό,τι κι αν κάνουν αυτά) είναι ο κλασικός διακόπτης επιλογής μαγνητών που έχουν οι πραγματικές κιθάρες, κλειδώνει δε σε 4 θέσεις. Έχω απορία να δω τι κάνει αυτό το πράμα και αν όντως έχει κάποια χρήση. Γιατί και στις κιθάρες του GH υπήρχαν οι περιβόητες RJ45 υποδοχές και καλά για να συνδέονται πεταλιέρες και σία, αλλά τέτοιο πράγμα δεν νομίζω να είδαμε ποτέ. Ποιότητα κατασκευής, στιβαρότητα και φινίρισμα μάλλον καλύτερα από του GH (σε λίγο θα πρέπει να παίρνουμε και λάδια για τις πλαστικές κιθάρες, χεχε). Το μόνο κακό είναι που ακούγονται τα γυροσκόπια όταν κουνιέται η κιθάρα. Θα προτιμούσα επίσης το χρώμα του μπράτσου να ήταν πιο σκούρο, αυτό το ανοιχτό ξεπλυμένο μπεζ μου θυμίζει πλαστικό ελεεινής ποιότητας (στην πραγματικότητα βέβαια αυτό είναι). Ο λαιμός δεν είναι αποσπώμενος και νομίζω ότι είναι καλή ιδέα, γιατί ήταν κάτι που είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στις κιθάρες του GH (έχω κι εγώ πρόβλημα που δεν κατάφερα να επιδιορθώσω). Φαίνεται ότι η Red Octane είχε στο μυαλό της όχι μόνο το καλύτερο πακετάρισμα αλλά και τις περιπτώσεις που μπορεί να χαλάσει είτε το σώμα είτε ο λαιμός, οπότε να έπαιρνε κάποιος μόνο spare parts και όχι ολόκληρη την κιθάρα. Από την άλλη αν μου βρείτε -φτηνό- λαιμό που ψάχνω για τη Gibson του 360, θα σας δώσω ένα χτήμα με 50 ρίζες ελιές που έχω κάτω στην Αργολίδα. Αυτό που συνδέεται πάντως έξτρα στη Fender είναι το κεφάλι της κιθάρας, που όμως δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να ξαναβγεί -εύκολα- μετά. Έρχεται χωριστά προφανώς για λόγους πακεταρίσματος, κάτι που κατάλαβα καλά όταν πήγα να ξαναβάλω την κιθάρα στο κουτί της. Δεν μπαίνει αν δεν βγει το κεφάλι. Και είναι κρίμα γιατί ήθελα να κρατήσω το κουτί για μελλοντικές μεταφορές, να πηγαίνω πχ. όλο το σετ στο χωριό ή σε κάνα φίλο για "τζαμάρισμα" (ενώ την ίδια στιγμή οι πραγματικές κιθάρες και ενισχυτές που έχω μαζεύουν σκόνη, ε ρε κατάντια). Η ζωνούλα καλή, λίγο λεπτή αλλά έχει το λογότυπο της Fender επάνω. Δεν υπάρχουν καθόλου αυτοκόλλητα, ώστε να κάνουμε την κιθάρα καγκουρέικη, όπως στο GH! Το μικρόφωνο μια χαρά μου φάνηκε, βαρύ, αλλά δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσω και πολύ (τουλάχιστον όχι μπροστά σε κόσμο!) Τα τύμπανα δεν πρόλαβα να τα δω καλά, είναι όμως μεγαλύτερα από ότι νόμιζα με καλή ποιότητα κατασκευής. Ελπίζω να έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα με την ευαισθησία του αριστερού τύμπανου. Η βάση γερή, οι μπαγκέτες σχετικά αξιοπρεπείς. Τα πάντα είναι -δυστυχώς- ενσύρματα αλλά τουλάχιστον η Harmonix δίνει στο πακέτο κι ένα τεσσάρι χαμπάκι USB (με το τροφοδοτικό του εννοείται). Πάει να πει άααααλλη μια μπρίζα στο όλο σύστημα, κερατάδες. Τέλος υπάρχουν και δύο αντάπτορες για να συνδέεται το headset των ακουστικών είτε στην κιθάρα, είτε στα τύμπανα. Το βράδυ θα γελάσει ο κάθε πικραμένος καθώς θα προσπαθήσω να παίξω "τύμπανα" για πρώτη φορά στη ζωή μου.
Rebel21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μου φαίνεται ότι η χώρα του gamertag δεν έχει σημασία αλλά μετράει η χώρα που δηλώθηκε όταν πρωτοδημιουργήθηκε το account. Η οποια άπαξ και δηλωθεί μου φαίνεται ότι δεν αλλάζει. Τώρα αν δεν είναι μόνο αυτό και η MS κοιτάει και τα IP από τα οποια συνδέεσαι, τρέχα γύρευε, δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη μέχρι να έρθει το ελληνικό XBOX Live (ούτε με το... XBOX 720 φαντάζομαι). ειλικρινά πιστεύετε ότι η ms θα μπει στο κόπο να φτιάξει ελληνικό xbox server για μερικές χιλιάδες gamers?το θεωρώ δύσκολο και οικονομικά ασύμφορο. nzeppos το account νομίζω και εγώ ότι έχει σημασία.εμενα είναι από ιρλανδία .το πρόβλημα μου εμενα είναι γιατί να το βλέπω αφού δεν μπορώ να το κατεβάσω.παλιά δεν γινόταν αυτό.ακόμα και το video του gow2 πάνε δυο βδομάδες και ακόμα είναι locked for my location.
nzeppos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ναι, κι εγώ Ιρλανδία είμαι. Αυτό το κόλπο με τους περιορισμούς των locations για κάποια downloads είναι σχετικά καινούριο, δεν νομίζω να γινόταν όταν είχα πάρει το 360 (πριν ενάμισι χρόνο). Οπότε αναγκαστικά κυνηγάμε πολλά demo σε τορεντάδικα και τα βίντεο στο web. Το GoW2 πάντως τα σπάει, κόλαση!
p3tran Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 με γεια σου zeppo! μια ερωτηση: η συγκριση που κανεις στις κιθαρες, αναφερεται στην κιθαρα του GH2 ή του GH3?
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Και ύστερα σου λέει η microsoft να κατεβάζετε υλικό από το xbox live και όχι από παράνομα μεροι. Με αυτά που κάνει που μας προωθεί να πάμε για να κατεβάσουμε π.χ. demos!!!
stavrossak Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 nzeppo λέγε gamertag.Αύριο (πρώτα η dhl) θα τα έχω κι εγώ! Να φτιάξουμε κανένα συγκροτηματάκι!!! Όποιος θέλει με προσθέτει: stavros1981
nzeppos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Το gamertag είναι zeppos, τι άλλο. Θα σε κάνω add τάχιστα. Όσο για την ερώτηση του p3tran σχετικά με τη σύγκριση των κιθάρων, πρακτικά αναφέρομαι τόσο στην Xplorer του GH2, όσο και στην Gibson του GH3. Όχι ότι είναι εντελώς ίδιες, αλλά στην πράξη η Stratocaster του RB διαφέρει από αυτές πολύ περισσότερο από όσο διαφέρουν αυτές μεταξύ τους (αφού πρακτικά έχουν σχεδόν ίδια κουμπιά-νότες, strumming bar, διαστάσεις κλπ και μόνο το σχήμα αλλάζει). Ακόμα δεν έχω παίξει με την Strato, αφού μόλις γύρισα σπίτι. Νομίζω όμως ότι θα την ευχαριστηθώ πιο πολύ από τις κιθάρες του GH, κατά πρώτον γιατί η Gibson μου έχει ψιλοχαλάσει (το κλασικό πρόβλημα που όταν σε downstroke πατάς G+R φαίνεται να πατιέται μαζί και το Yellow, δεν κατάφερα να το φτιάξω με τις συνήθεις συμβουλές). Κατά δεύτερον γιατί την Xplorer την είχα βαρεθεί, δεν με βόλευε ποτέ και το σχήμα της. Κατά τρίτον και σημαντικότερον γιατί η Strato έχει τα έξτρα κουμπιά του solo, όπως επίσης και σωστότερες διαστάσεις. Αυτό που θέλω να κάνω αρχικά είναι να τη δοκιμάσω και στο GH, να δω αν κελαηδάει.
ultralisk Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Νομίζω όμως ότι θα την ευχαριστηθώ πιο πολύ από τις κιθάρες του GH, κατά πρώτον γιατί η Gibson μου έχει ψιλοχαλάσει (το κλασικό πρόβλημα που όταν σε downstroke πατάς G+R φαίνεται να πατιέται μαζί και το Yellow, δεν κατάφερα να το φτιάξω με τις συνήθεις συμβουλές). αλήθεια ποιες συμβουλές ακολούθησες γιατί παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα και σε μένα πάντως 1000 φορές προτιμούσα την κιθάρα του GH2 (ίσως γιατί έγραψα άπειρες ώρες εκεί)
nzeppos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αν το γκουγκλάρεις θα βρεις πολύ πράγμα, γιατί είναι αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα. Εν τάχει μόνο να πω ότι πρέπει να βγάλεις το λαιμό της κιθάρας από το σώμα. Στη βάση του (εκεί που ενώνεται με το σώμα) θα δεις ότι έχει μια μικρή πλακέτα σφηνωμένη σε δύο εγκοπές. Θα πρέπει να τη βγάλεις από τη θέση της και να την μετακινήσεις λίγο πιο μπροστά, έξω από τις εγκοπές (προς τη μεριά που κουμπώνει ο λαιμός) και να την ξανασφηνώνεις. Αυτή είναι η πρώτη και πιο απλή λύση. Αν δεν σου κάτσει αυτό θα πρέπει να δοκιμάσεις να "παίξεις" με την καλωδιοταινία, μήπως έχει κανένα πρόβλημα στην επαφή. Πρέπει επίσης να ξεχαρβαλώσεις εντελώς το μπράτσο και να κοιτάξεις την πλακέτα που είναι κάτω από τα 5 κουμπιά. Μου φαίνεται ότι στην άκρη του PCB φαίνονται οι επαφές των κουμπιών και από πού προέρχεται η κάθε μια και πρέπει να προσπαθήσεις να καθαρίσεις την κόλληση στην επαφή των κουμπιών που έχουν το πρόβλημα (μπορεί κάτι να βραχυκυκλώνει εκεί). Είναι και μερικά άλλα κόλπα αλλά κανένα δεν μου δούλεψε. Η μόνη λύση είναι όταν χρειάζεται να πατήσω G+R (ή G+R+Y) να παίζω με upstroke, εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Δοκίμασα τα τύμπανα χθες. Αν εξαιρέσουμε ότι δεν ξέρω ούτε να πιάνω τις μπαγκέτες και όλο κοπάναγα τα πλαστικά στην άκρη αντί για τα "δέρματα", κατά τ' άλλα μια χαρά, λιώσιμο μεγάλο και πόρωση μαζί. Το μόνο πρόβλημα με τα τύμπανα είναι ότι η "μπότα" (και καλά) δεν βιδώνει αλλά απλώς ακουμπάει πάνω στη βάση, με αποτέλεσμα αν χρειάζεται να μετακινήσουμε όλο το... σύστημα να πρέπει να αποσυνδέουμε το καλώδια της μπότας και να την παίρνουμε στο χέρι κάθε φορά (αφού δύσκολα όλο αυτό το drum set να μένει μόνιμα σε μία θέση, πιάνει πολύ χώρο). Κρίμα που στο RockBand δεν υπάρχει τρόπος για free practice στα τύμπανα. Βρήκα όμως αυτό: (το οποιο και κατεβάζω τάχιστα. Κάτι άλλο που ανακάλυψα χθες. Η Strato έχει υποδοχή για 3 ΑΑ μπαταρίες από πίσω αλλά αφού είναι ενσύρματη δεν έχουν κανένα σκοπό. Πέρα από το ότι όοοοοοταν η Harmonix το γυρίσει σε ασύρματες κιθάρες, θα κρατήσουν το ίδιο σώμα και θα γλυτώσουν λεφτά
ultralisk Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 thanks zeppos για τις συμβουλές...άντε μπας και φτιάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις