Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ SATA ΜΕ CHIPSET VIA ΓΙΑ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΩ ΤΟ XBOX360? ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. βασικα καταστημα απο ελλαδα οχι εξωτερικο

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια χαρά χειριστήρια έχει το ps2...

To 360 απλά παραείναι complex για κάποιον που δεν έχει συνηθίσει...

Θέλει το χρόνο του... και να καταφέρεις να μην το εκπαραθυρώσεις πρίν το πετάξεις...

Προσωπικά θεωρώ το χειριστήριο του 360 πολύ καλό για fps... αλλα δεν θα έλεγα το ίδιο όμως και για pro κτλ... Γενικά.. αν δεν έχει κάμερα να κινείς το χειριστήριο του 360 είναι απλά ζόρι... αλλιώς μια χαρά..

Δημοσ.

Εγώ, αν και συνηθισμένος στου ps2 τόσα χρόνια, πιστεύω πως τελικά ως χειριστήριο, όταν το μάθουν τα χέρια σου, του 360 είναι καλύτερο. Μόνο σε racing κάπως δε μου κάθεται καλά το αναλογικό για το στρίψιμο, αλλά γι' αυτό έχουμε και τιμόνια, οπότε δε με καίει.

Δώσ' του χρόνο και θα το προτιμάς στο τέλος. Για το pro δεν έχω γνώμη.

Δημοσ.
Εγώ, αν και συνηθισμένος στου ps2 τόσα χρόνια, πιστεύω πως τελικά ως χειριστήριο, όταν το μάθουν τα χέρια σου, του 360 είναι καλύτερο. Μόνο σε racing κάπως δε μου κάθεται καλά το αναλογικό για το στρίψιμο, αλλά γι' αυτό έχουμε και τιμόνια, οπότε δε με καίει.

Δώσ' του χρόνο και θα το προτιμάς στο τέλος. Για το pro δεν έχω γνώμη.

ισα ισα που στα racing τα trigger alá dreamcast ειναι φοβερα...

Δημοσ.

Yeah, τα trigger ναι. Εγώ λέω για το αριστερό stick στο στρίψιμο. Αν και μου πήρε κάμποσο μέχρι να ξεκολλήσει το μυαλό μου από τα πηγαίνει να αλλάξει ταχύτητες με τα triggers. Botchαρα εντελώς στην αρχή :D

Δημοσ.

Παιδιά ξέρουμε αν αυτό το καλώδιο θα κάνει δουλειά;

http://www.ebw.gr/Store/Default.aspx?tabid=56&CategoryID=163&List=0&SortField=ProductName%2cProductName&Level=a&ProductID=2097&Language=el-GR

Προορίζεται για χρήση ενός μηνός σε 22" οθόνη καθώς ακολουθεί αγορά 32'' τηλεόρασης(hdmi) και δεν θέλω να δώσω 30 ευρώ για το επίσημο

Δημοσ.

αυτη ειναι μια ακομη προσπαθεια για να ριξω λιγο τις θερμοκρασιες. οπως φαινεται και στις εικονες εχω βαλει 2 ανεμιστηρες στη δεξια πλευρα να εισαγουν αερα, 2 ανεμιστηρες στο πισω μερος να εξαγουν αερα, 1 μικρο ανεμιστηρα απο την αριστερη πλευρα να εισαγει αερα και ενα μικρο στο πισω μερος καθως επισης ανοιξα τρυπα στο διαφανο case και τοποθετησα εναν ανεμιστηρα ακομη απο επανω

post-96300-129062967825_thumb.jpg

post-96300-129062967826_thumb.jpg

post-96300-129062967827_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...