kratistos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά αυτού του πακέτου: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977146&product=1029827 Αυτά τα πακέτα που στην κονσόλα περιλαμβάνει και την hdmi θύρα είναι πιο καινούργιας τεχνολογίας ? Ρωτάω γιατί θέλω να μάθω αν είναι μικρότερη η πιθανότητα να δω το rrod. Δεν είμαι gamer που θα παίξω 5 έως 10 ώρες αλλά δεν θέλω να τρέχω σε service όλη την ώρα.Και επίσης θέλω να το τσιπάρω κιόλας άρα δεν παίζει θέμα εγγύησης. Ευχαριστώ!:lol::lol: ναι υποτίθεται πως η περίπτωση υπερθέρμανσης είναι μικρότερη.Δεν πρόκειται να τρέχεις σε service όλη την ώρα χαλάρωσε μάλλον στα έχουν παραπεί...τέλος ποιός σου είπε πως αν το φλασάρεις χάνεις την εγγύηση ;;;;
moiwii Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ευχαριστω kratistos για την απαντηση σου!!!! Βασικα αυτο που λεω οτι θα τρεχω ολη την ωρα για servise το λεω με βαση αυτα που διαβαζω σε διαφορα forums!!!! Οταν λεs οτι δεν χάνεις την εγγύηση αν το φλασάρεις εννοεις οτι δεν χριαζετε να ανοιχτει η κονσολα για να πεζεις αντιγραφα?
man_of_the_moon Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Η κονσολα ανοιγεται με τετοιο τροπο που δεν χανει την εγγυηση . Την εγγυηση την χανεις οταν εισα φλασαρισμενος και παιζεις online και σε μπαναρουν .
moiwii Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Α τωρα καταλαβα!!!Πολυ ωραια!!! Το κοματι του online δεν με ενδιαφερει....Αρα ολα good!!!! Ευχαριστω παιδια. . . . . . :-D:-D
kratistos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 σωστός ο καραφλός ....άντε ρε καραφλέ να πάμε για κανά καφέ....
kyriakosv Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλησπέρα! Είμαι νέος κάτοχος χβοχ 360 (ελπίζω να έπραξα σωστά!!) Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις... Απ'ότι ξέρω μπορούμε να βάλουμε ένα μαραφέτι και να συνδεουμε χειριστήρια πσ3... μπορώ να κάνω κάτι να είναι και wireless ; πώς να το κάνω να παίζει backup? φλασάρισμα ή τσιπάρισμα ποια διαφορά έχουν; τι dvd χρειάζονται για αντιγραφή;
dakangr Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μπορουμε να βάλουμε χειριστηριο του ps3? Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Οχι οτι με καει, μια χαρα ειναι του xbox
kyriakosv Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μπορουμε να βάλουμε χειριστηριο του ps3? Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Οχι οτι με καει, μια χαρα ειναι του xbox Ναι! κάπου το είδα στο internet αλλά τώρα δεν θυμάμαι την σελίδα...
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλησπέρα! Είμαι νέος κάτοχος χβοχ 360 (ελπίζω να έπραξα σωστά!!)Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις... Απ'ότι ξέρω μπορούμε να βάλουμε ένα μαραφέτι και να συνδεουμε χειριστήρια πσ3... μπορώ να κάνω κάτι να είναι και wireless ; πώς να το κάνω να παίζει backup? φλασάρισμα ή τσιπάρισμα ποια διαφορά έχουν; τι dvd χρειάζονται για αντιγραφή; Όχι του ps3 αλλά του ps2 χειριστήρια μπορείς να βάλεις. Και όσο για τα ασύρματα χειριστήρια του ps3 δεν το κόβω να γίνετε...
kyriakosv Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Όχι του ps3 αλλά του ps2 χειριστήρια μπορείς να βάλεις. Και όσο για τα ασύρματα χειριστήρια του ps3 δεν το κόβω να γίνετε... Xm.... Θα ήταν βολικό πάντως... Επειδή έως τώρα είμαι συνηθισμένος στο playstation θα τα καταφέρνω με τον μοχλό του χβοχ ή να πάω να πάρω το μαραφετι;;;
anamenos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Xm.... Θα ήταν βολικό πάντως... Επειδή έως τώρα είμαι συνηθισμένος στο playstation θα τα καταφέρνω με τον μοχλό του χβοχ ή να πάω να πάρω το μαραφετι;;; όλα είναι θέμα συνήθειας φίλε, εγώ ήμουν κλασσικός PC gamer αλλά τώρα τα καταφέρνω άψογα με το μοχλό του 360...
kratistos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ρε αδερφέ πήρες την κονσόλα με το πιο εργονομικό χειριστήριο ever ... θα το συνηθίσεις..
kyriakosv Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ρε αδερφέ πήρες την κονσόλα με το πιο εργονομικό χειριστήριο ever ... θα το συνηθίσεις.. Ε όχι και για το pro όμως
nzeppos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Για το Euro2008 όμως είναι ό,τι πρέπει. Το αιώνιο πρόβλημα του Pro θα είναι ότι αφού φτιάχτηκε για PS, θα πρέπει μια ζωή να το παίζουμε με PS-clone joypad. Ήμαρτον, φτάνουμε στο 2010 και μας κατατρέχουν ακόμα τα άθλια χειριστήρια του PS2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις