alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ποιο ποδοσφαιρακι να διαλεξω;Το Προ απ'οτι διαβασα δεν ειναι ουτε για σουβερ; Euro 2008. Σωστά. Euro 2008. Μακράν. Εμένα πάλι το gameplay του Euro μου την δίνει αλλά το προτείνω για τα γραφικά του.
ultralisk Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ερώτηση: Τερμάτισα εχτές το Halo3 co-op στο Legendary και δεν μου έγβαλε achievement ότι το έκανα, ενώ μου έβγαλε για την τελευταία αποστολή, έχει τύχει σε κανέναν αυτό? θα σου έχει ξεφύγει κάποια αποστολή και θα την έχεις τελειώσει σε άλλη δυσκολία...πηγαινε mission select και δες μία μία τις αποστολές σου αν έχουν δίπλα το χαρακτηριστικό έμβλημα του legendary
DimitRi_Del Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 θα σου έχει ξεφύγει κάποια αποστολή και θα την έχεις τελειώσει σε άλλη δυσκολία...πηγαινε mission select και δες μία μία τις αποστολές σου αν έχουν δίπλα το χαρακτηριστικό έμβλημα του legendary Το παιχνίδι το έχω παίξει μόνο co-op και μόνο στο legendary (το έμβλημα υπάρχει σε κάθε αποστολή). Και δε μου λες, πως γίνεται να βγάζει credits και να βλέπω το βίντεο του τερματισμού, να έχει βγάλει achievement ότι έχω βγάλει την τελευταία αποστολή και να μην έχει βγάλει ότι το έχω τελειώσει ? Δεν μου έχει βγάλει σε κανένα επίπεδο δυσκολίας achievement, ότι το έχω τελειώσει.
Rebel21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Το παιχνίδι το έχω παίξει μόνο co-op και μόνο στο legendary (το έμβλημα υπάρχει σε κάθε αποστολή). Και δε μου λες, πως γίνεται να βγάζει credits και να βλέπω το βίντεο του τερματισμού, να έχει βγάλει achievement ότι έχω βγάλει την τελευταία αποστολή και να μην έχει βγάλει ότι το έχω τελειώσει ? Δεν μου έχει βγάλει σε κανένα επίπεδο δυσκολίας achievement, ότι το έχω τελειώσει. δεν το έχεις τελειώσει τότε.πρέπει να δεις ακόμα και την εισαγωγή σε legendary.to level arrival. δεν έχει σχέση που έβγαλες την τελευταία αποστολή.κάτι σου λείπει από πριν.
Nero85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Παιζει να ειναι και το αλλο: Την αποστολη πρεπει να την τερματιζεις, αλλιως δεν υπολογιζεται σαν legendary. Δηλαδη αμα παιξεις, σωσεις και βγεις ακυρωνεται. Note #1: The level achievements must be done in one go through or it won't register the achievements. In other words, don't save and quit in the middle of a level, wait until the start of the next level http://www.xbox360achievements.org/game/halo-3/guide/
DimitRi_Del Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ok, όλα καλά αυτά που λέτε αλλά άμα δεν παίξεις την πρώτη αποστολή ΔΕΝ μπορείς να παίξεις την δεύτερη κ.ο.κ.. Έπαιξα την τελευταία αποστολή, την έβγαλα, είδα το βίντεο, τέλειωσε το βίντεο και μου έβγαλε την οθόνη που σου βγάζει όταν ανοίγεις το xbox και πατάς για να παίξεις το παιχνίδι, αλλά πάλι τίποτα.
Nero85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ναι, αλλα αμα παιξεις τη πρωτη αποστολη, δεν την ολοκληρωσεις αλλα σωσεις, βγεις και την τερματισεις αργοτερα θα μπορεις να παιξεις τη 2η, χωρις ομως να εχεις παρει το achievement για το lengendary. Σαν πιστα δηλαδη θα εμφανιζει το σηματακι, σαν συνολικο achievement ομως..
speedy23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ποιο ποδοσφαιρακι να διαλεξω;Το Προ απ'οτι διαβασα δεν ειναι ουτε για σουβερ; Eιτε Fifa 08 ειτε Euro 2008.Οσον αφορα το 1ο,αν επαιζες τα προηγουμενα χρονια pro(οπως σχεδον ολοι μας),θα χρειαστει καποια προπονηση στην αρχη για να μαθεις το πως παιζεται αλλα στο τελος πιστευω οτι ειναι rewarding.Για το 2ο εχει βελτιωθει σε καποια πραγματακια σε σχεση με το Φιφα αλλα οχι και τοσο μεγαλες διαφορες.Μην τρελαθουμε.Eξ'ου και οι αναλογες βαθμολογιες.Τελος,αναλογα στον καθενα βεβαια,η απουσια συλλογων οσο και να το κανεις ειναι ενα μειον.
Link80 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Αυτή είναι η δική μου προσπάθεια να ρίξω λίγο την θερμοκρασία του XBOX360, αγόρασα ενα αλλα ψασε οπως βλέπεται ειναι διάφανο, έκανα μια τρύπα στο πάνω μέρος και τοποθέτησα ενα ανεμιστήρα 92mm, έβαλα άλλους δύο 92mm απο δίπλα να εισάγουν αέρα και προς το παρόν εναν 92mm πίσω για να εξάγει ( θα βάλω σε λίγο 2 ανεμιστήρες 80mm και πίσω για καλύτερα). και τους τροφοδοτώ με AC DC Αντάπτορα ώστε να μην παίρνουν ρεύμα απο την κονσόλα. επίσης ανύψωσα και λίγο το XBOX360 ελπίζω να εχω κανει κατι καλύτερο απο πρίν και να μην αντιμετωπίσω τα γνωστά κόκκινα φωτάκια.
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ωραία προσπάθεια φίλε. Σου εύχομαι να κάνει δουλειά και να ΜΗΝ δεις ποτέ σου τα 3 rrod.
Link80 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 καθολου φασαρία περα απο αυτη που κανει το xbox ειναι αθόρυβα δεν ενοχλουνε
theoritikos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Τώρα τελευταία δεν μπορώ να κατεβάσω κάποια βίντεο από το marketplace. Μου πετά το μήνυμα πως δεν είναι διαθέσιμο για την περιοχή μου. Το κάνει και σε εσάς αυτό?
moiwii Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά αυτού του πακέτου: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977146&product=1029827 Αυτά τα πακέτα που στην κονσόλα περιλαμβάνει και την hdmi θύρα είναι πιο καινούργιας τεχνολογίας ? Ρωτάω γιατί θέλω να μάθω αν είναι μικρότερη η πιθανότητα να δω το rrod. Δεν είμαι gamer που θα παίξω 5 έως 10 ώρες αλλά δεν θέλω να τρέχω σε service όλη την ώρα.Και επίσης θέλω να το τσιπάρω κιόλας άρα δεν παίζει θέμα εγγύησης. Ευχαριστώ!:lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις