Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά.

Μάλλον θα προσπεράσω. Αν έχει τέτοια προβλήματα. Αλλά με το χειριστήριο δεν μπορώ να παίξω με τίποτα.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε νιώθω. Ούτε εγώ μπορώ αλλά τι να κάνουμε. Το καλό είναι ότι το έχουν πάρει χαμπάρι οι developers των παιχνιδιών και προσπαθούν να απλοποιήσουν λίγο την κατάσταση με βοήθειες auto-aimingκαι τέτοια πράγματα. Δεν είναι η ιδανική λύση αλλά βελτιώνει λίγο την κατάσταση και τα περισσότερα FPS γίνονται τουλάχιστον playable (σε campaign mode κυρίως, γιατί σε multiplayer είναι μεγάλη ξενέρα. Πήγα να παίξω Halo3 online για πρώτη φορά και ξενέρωσα τη ζωή μου, χωρίς ποντίκι δε γίνεται).

Δημοσ.
Πήγα να παίξω Halo3 online για πρώτη φορά και ξενέρωσα τη ζωή μου, χωρίς ποντίκι δε γίνεται).[/color]

ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ τι λες μωρε αθεοφοβε???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Τι δεν γινεται? πατάτε δηλαδή τα κουμπιά και το κοντρολερ δεν αποκρίνεται?:lol:άλλο δεν γίνεται και άλλο δεν μπορώ επειδή είμαι άσχετος και δεν κάνω προσπάθεια.

Μακριά τα ποντίκια και οι γάτες από τις κονσολες. οπoιος μπορεί παίζει οι υπόλοιποι να παίξουν στο pc.με λίγη προσπάθεια μπορείς να γίνεις άσσος και με το pad.

Δημοσ.

Ρε δεν ξέρω, έβαλα εκεί μια πίστα, κάτι για tutorial έλεγα και ήταν άλλοι 3-4 τύποι και βάραγε ο ένας τον άλλον χωρίς λόγο και αιτία. Και μετά άρχισαν να με πυροβολάνε κι εμένα χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα. Με τα πολλά όμως έγραψα μερικά frags και τελικά βγήκα (περιμένω το ban τώρα).

Καλύτερα το CoD2 στο PC μου με την ποντικάρα μου (Logitech MX) και την πληκτρολογιάρα μου (Logitech G15) και την τιμονιεράρα μου (Logitech G25). Εμμμ... πήρα φόρα φαίνεται.

Σήμερα θα δοκιμάσω το CoD4 στο XBL και βλέπουμε. Μην κράζετε, εδώ δεν είμαι καλός στα online FPS με το ποντίκι, θα την παλέψω με το βρωμοjoypad?

Δημοσ.

Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω...

Army of two, ο άλλος να έχει πάρει όλη την προσοχή και εγώ... ελεύθερος και ωραίος να μην μπορώ να πετύχω άνθρωπο.

Δημοσ.
Ρε δεν ξέρω, έβαλα εκεί μια πίστα, κάτι για tutorial έλεγα και ήταν άλλοι 3-4 τύποι και βάραγε ο ένας τον άλλον χωρίς λόγο και αιτία. Και μετά άρχισαν να με πυροβολάνε κι εμένα χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα. Με τα πολλά όμως έγραψα μερικά frags και τελικά βγήκα (περιμένω το ban τώρα).

Καλύτερα το CoD2 στο PC μου με την ποντικάρα μου (Logitech MX) και την πληκτρολογιάρα μου (Logitech G15) και την τιμονιεράρα μου (Logitech G25). Εμμμ... πήρα φόρα φαίνεται.

Σήμερα θα δοκιμάσω το CoD4 στο XBL και βλέπουμε. Μην κράζετε, εδώ δεν είμαι καλός στα online FPS με το ποντίκι, θα την παλέψω με το βρωμοjoypad?

Ρύθμισε την ευαισθησία των μοχλών αρκετά χαμηλά και συν τον χρόνο, σταδιακά, άρχισε να την αυξάνεις. Παίξε κανα τρίωρο σερί, χωρίς να απογοητευθείς :P, CoD4 και μετά θα δεις ότι θα είσαι σε καλύτερη θέση.... τουλάχιστον θα πεθαίνεις με στυλ :P

Δημοσ.

Εγω παλι εχω κανει τρελες μαχες και σε live και σε split screen με ευαισθησια σχεδον στο φουλ παντα γτ δν παλευεται οταν σ πεταγεται ενας απο πισω να κανει δεκα ωρες να γυρισει.Αλλα γενικα θεμα συνηθειας ειναι....Enjoy it.

Δημοσ.
Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω...

Army of two, ο άλλος να έχει πάρει όλη την προσοχή και εγώ... ελεύθερος και ωραίος να μην μπορώ να πετύχω άνθρωπο.

Αφού πάντα τραβάω τα φώτα πάνω μου...

Δημοσ.

Τελικά με το CoD4 πήγα αρκετά καλύτερα, πήρα και κάποιες σχετικές προαγωγές. Φταίει βέβαια ότι μου αρέσει και το παιχνίδι (ενώ με τα Halo γενικά δεν τα πάω καλά). Είχα όμως το πρόβλημα ότι μου τράβαγε συνεχόμενα disconnects. Σήμερα ελπίζω να πάει καλύτερα.

Δημοσ.
Τελικά με το CoD4 πήγα αρκετά καλύτερα, πήρα και κάποιες σχετικές προαγωγές. Φταίει βέβαια ότι μου αρέσει και το παιχνίδι (ενώ με τα Halo γενικά δεν τα πάω καλά). Είχα όμως το πρόβλημα ότι μου τράβαγε συνεχόμενα disconnects. Σήμερα ελπίζω να πάει καλύτερα.

Ορίστε μαϊνα... με υπομονή τα κατάφερε ο nzeppos... θα τα καταφέρω και εγώ.

Δημοσ.

Ναι, αυτό που μου άρεσε με το CoD4 ήταν ότι γενικά οι εχθροί πέθαιναν αν έτρωγαν 1-2 ριπές και δεν χρειαζόταν να αδειάσεις μια... γεμιστήρα πάνω τους (όπως γίνεται ώρες ώρες στο CoD2).

Lag μηδενικό ενώ για τα disconnects μάλλον έφταιγε η γραμμή μου, που έκανε κάτι περίεργα χθες βράδυ. Στα καπάκια έβαλα να παίξω και Forza2 online (για πρώτη φορά) αλλά με σχετική επιτυχία. Κατά πρώτον δεν μπορώ να παίξω χωρίς την G25 μου (ναι, είχα και στο χωριό μου τέτοια) και κατά δεύτερον σε όσους αγώνες πήρα μέρος δεν κατάλαβα τη λογική να μην υπάρχουν collisions, να έχουμε μόνο cosmetic damage και να τρέχουμε και με όποιο αμάξι γουστάρουμε. Μάλλον θα έπεσα σε περίπτωση, δεν νομίζω να είναι όλα έτσι.

Δημοσ.
Στα καπάκια έβαλα να παίξω και Forza2 online (για πρώτη φορά) αλλά με σχετική επιτυχία. Κατά πρώτον δεν μπορώ να παίξω χωρίς την G25 μου (ναι, είχα και στο χωριό μου τέτοια) και κατά δεύτερον σε όσους αγώνες πήρα μέρος δεν κατάλαβα τη λογική να μην υπάρχουν collisions, να έχουμε μόνο cosmetic damage και να τρέχουμε και με όποιο αμάξι γουστάρουμε. Μάλλον θα έπεσα σε περίπτωση, δεν νομίζω να είναι όλα έτσι.[/color]

στειλε μου ενα F.R. forza-νιουφη να σε φτιαξω λιγο.. 8) (ναι, επεσες σε περιπτωση rookies/arcade)

edit: θα σε κανουμε σαντουϊτς με το milto :lol:

Δημοσ.
Στα καπάκια έβαλα να παίξω και Forza2 online (για πρώτη φορά) αλλά με σχετική επιτυχία. Κατά πρώτον δεν μπορώ να παίξω χωρίς την G25 μου (ναι, είχα και στο χωριό μου τέτοια) και κατά δεύτερον σε όσους αγώνες πήρα μέρος δεν κατάλαβα τη λογική να μην υπάρχουν collisions, να έχουμε μόνο cosmetic damage και να τρέχουμε και με όποιο αμάξι γουστάρουμε. Μάλλον θα έπεσα σε περίπτωση, δεν νομίζω να είναι όλα έτσι.[/color]

Αυτό είναι θέμα host. Collisions off και cosmetic damage βάζουν για να κάνεις χρόνους. Συνήθως τρέχεις με αμάξι συγκεκριμένης κατηγορίας, αλλά γενικά βάζεις ότι περιορισμούς θες.

p.s. Τρέξε και κανά Tournament

Δημοσ.

Τελικά δεν ασχολήθηκα ξανά με το Forza, προτίμησα να ανεβάσω κανα level στο CoD4 και δεν πήγε πάαααρα πολύ άσχημα (αν σκεφτούμε ότι καλά καλά δεν ξέρω τους χάρτες). Το πρόβλημα ήταν τα συνεχόμενα disconnections, πολύ δύσκολα να κατάφερνα να τελειώσω ολόκληρο το γύρο.

Τελικά το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε όταν έβαλα το 360 στο DMZ του router. Κάτι δεν θα του γουστάρει στο NAT φαίνεται, γιατί και οι πόρτες είναι ανοιχτές και δεν έχω δει το πρόβλημα σε άλλο παιχνίδι. Ό,τι να 'ναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...