GIOBATS Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 μπας και τα κανε mp3? ελεος... σε ποιοτητα εικονας!!!αν δεν καταλαβες!!!!μαπα ηταν το χβοχ !!!!
GIOBATS Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Σωστός ο toufas! LOL! Πάνε δώσε 20? και πάρε ένα ξεχωριστό DVD Player μιας άκυρης εταιρίας και βλέπε τις ταινίες σου. Είναι κρίμα να χαραμίσεις το Drive του X360 βλέποντας ταινίες. Όσο και να θέλουν αυτές οι συσκευές να αυτοαποκαλούνται Multimedia Centers, πρακτικά δεν είναι. Στο κάτω κάτω αν αναζητάς ποιότητα υψηλής ανάλυσης, πάρε μια Full HD τηλεόραση, πάρε ενα Blu Ray player, πάρε και την Elite έκδοση του X360 με HDMI και τελείωνε. Αν πάλι δεν έχεις τόσα λεφτά να χαραμίσεις(όπως ο περισσότερος κόσμος), συμβιβάσου με αυτά που σου πρότεινα στην αρχή. φιλε μου οταν αγορασα την sony εκανε 2000ε αν βαλω πανω dvd της πλακας θα βλεπω Mp3 που λεν και οι φιλοι!!!!
p3tran Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 φιλε μου οταν αγορασα την sony εκανε 2000ε αν βαλω πανω dvd της πλακας θα βλεπω Mp3 που λεν και οι φιλοι!!!! giobats, σε βλεπω για playstation3. αυτο το μηχανημα ειναι για τυπους με απαιτησεις, οπως εσυ.
alexzzz Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 τώρα ποια δεν έχει μόνο η elite έκδοση hdmi αλλά ΟΛΕΣ οι εκδόσεις. Νέος κάτοχος xbox 360 δεν αντελήφθη το άνωθεν σχόλιο... Το premium μου έχει hdmi; Δεν είδα κάτι τέτοιο (και είναι κρίμα να το κουνάω τώρα εκεί στο έπιπλο που το έβαλα)
saxon Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Το premium σίγουρα έχει. Εδώ είχε και το arcade μου και για ένα μήνα δεν το ήξερα επειδή το βύσμα για component που έβαλα στην αρχή κάλυπτε την hdmi. Κάπου διάβασα ότι τα σχετικά καινούργια arcade έχουν hdmi και είπα να το ψάξω καλύτερα και βουαλά....αγόρασα ένα καλώδιο hdmi και απολαμβάνω πλέον την Sharp aquos 42'' fullHD.
jowl_tnt Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μάλλον σου έδωσαν κάνα Stock... ΌΛΑ έχουν HDMI από το Δεκέμβρη. Και δεν είναι μόνο αυτό το +. Τα καινούργια έχουν και νέα Motherboard και ζεσταίνονται λιγότερο... Οπότε, ξεκίνα να το βάζεις στην κούτα του...
MiltoZ Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Νέος κάτοχος xbox 360 δεν αντελήφθη το άνωθεν σχόλιο... Το premium μου έχει hdmi; Δεν είδα κάτι τέτοιο (και είναι κρίμα να το κουνάω τώρα εκεί στο έπιπλο που το έβαλα) Γράφει στο κουτί 175W? Αν ναι έχεις falcon 65nm και hdmi σίγουρα.
stathakis21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 παιδια οντως ομως εχει διαφορα το hdmi απο το componet??απ οτι ειχα ρωτησει παλια μου ειχατε πει(και με εικονα μαλιστα),οτι ειναι ακριβως τα ιδια...
nzeppos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 σε ποιοτητα εικονας!!!αν δεν καταλαβες!!!!μαπα ηταν το χβοχ !!!! Ναι, πως. Μια χαρά ήταν. Και στα dvd και στα divx και παντού. Εκπληκτική κονσόλα. Για τα λεφτά της (και με λίγο πείραγμα) έκανε απίστευτους παπάδες και ήταν και σκυλί, τι να λέμε τώρα.
klainmaingr Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Νέος κάτοχος xbox 360 δεν αντελήφθη το άνωθεν σχόλιο... Το premium μου έχει hdmi; Δεν είδα κάτι τέτοιο (και είναι κρίμα να το κουνάω τώρα εκεί στο έπιπλο που το έβαλα) Αν το πήρες πρίν κάνα 9μηνο-10μηνο είναι ΠΟΛΥ πιθανό να μην έχει... Τότε είχαν κυκλοφορήσει τα Premium ME HDMI... Εγώ το είχα πάρει Μόλις είχε βγεί... Λίγο πρίν τα πράγματα είναι χλωμά (και λίγο μετά αν πήρες stock)
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Το premium σίγουρα έχει Μάλλον σου έδωσαν κάνα Stock...ΌΛΑ έχουν HDMI από το Δεκέμβρη. Και δεν είναι μόνο αυτό το +. Τα καινούργια έχουν και νέα Motherboard και ζεσταίνονται λιγότερο... Οπότε, ξεκίνα να το βάζεις στην κούτα του... Νοέμβριο είναι αγορασμένο, εγώ μεταχειρισμένο το πήρα. Είχαν και τότε τα premium; Edit: klainmain δεν σε πρόλαβα... --- Επίσης... υπάρχει καμία λύση να παίζω παιχνίδια τύπου cod με ποντίκι (ή κάπως αλλιώς); Δεν με βολεύουν καθόλου με το χειριστήριο. Είχα δει παλιά (!!!) να παίζουν σε ένα γερμανικό κανάλι με βιντεοπαιχνίδια, είναι εφικτό;
GIOBATS Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ναι, πως. Μια χαρά ήταν. Και στα dvd και στα divx και παντού. Εκπληκτική κονσόλα. Για τα λεφτά της (και με λίγο πείραγμα) έκανε απίστευτους παπάδες και ήταν και σκυλί, τι να λέμε τώρα. φιλε μου οντος ειναι σκυλι και κανει παπαδες!!!!το εχω ξεσκισει και δεν καταλαβενει τιποτα!!!!το ps2(η 1,5???) ειχα να το αναψω 7μηνες μερχι που βγηκε το rs evil 4!!!αλλα αν την βαλεις σε μια απλη tv ok!!!αν την συνδεσεις στην sony που εχω και βαλεις και ενα καλο dvd!!!(to panasonic εκανε 300ε το 2003!!!)θα δεις τρελη διαφορα!!!!περιπου σαν να βλεπεισ dvd me video κασσετα!!!!εγω θελω και τα 2(χβοχ360 &ps3)
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Νοέμβριο είναι αγορασμένο, εγώ μεταχειρισμένο το πήρα. Είχαν και τότε τα premium; Edit: klainmain δεν σε πρόλαβα... --- Επίσης... υπάρχει καμία λύση να παίζω παιχνίδια τύπου cod με ποντίκι (ή κάπως αλλιώς); Δεν με βολεύουν καθόλου με το χειριστήριο. Είχα δει παλιά (!!!) να παίζουν σε ένα γερμανικό κανάλι με βιντεοπαιχνίδια, είναι εφικτό; Αυτό το έχεις δει? Λογικά κάνει τη δουλειά που θέλεις.
nzeppos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Θα συμβούλευα να διαβάσετε κάποιο review για την τελευταία έκδοση του XFPS Sniper, γιατί τα παλιότερα versions είχαν πολλά προβλήματα. Κάποιες -μάλλον έγκυρες- κριτικές που είχα διαβάσει μού είχαν αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις, τουλάχιστον για το πρώτο XFPS (δυστυχώς δεν θυμάμαι το link, ήταν σε μεγάλο site στυλ gamespy). Ελπίζω με το v3 να έχει διορθωθεί η κατάσταση. edit: Να ένα σύντομο αλλά περιεκτικό review του IGN. Αφορά όμως την πρώτη έκδοση του XFPS.
speedy23 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 H εμπειρια που ειχε ενας φιλος μου με αγορασμενο ποντικι για το 360 ηταν το λιγοτερο τραγικη.Οποτε ηθελε γυρναγε προς την κατευθυνση που του προσταζε ή δεν γυρνουσε γρηγορα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις