Rebel21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Το Dead Rising έχει πλάκα για λίγο. Είναι να κατεβάσεις το demo, να χαίρεσαι εκεί 2 μέρες κ αυτό ήταν. Πολύ εκνευριστικό save system, σε σημείο που δε συγχωρείται με κανέναν τρόπο. Δεν είμαστε στο ps1 να έχουμε 1mb χώρο για saves και να τα τσιγκουνευόμαστε. Ελεος, καμιά φορά απορώ πώς σκέφτονται αυτοί που φτιάχνουν τα παιχνίδια. Το παιχνίδι είναι απλά μοναδικο.ειναι επίτηδες φτιαγμένο έτσι και θεωρείτε δύσκολο για κάποιους και το παρατάνε κατευθείαν .αν δεν μπορείς να το παίξεις απλά παίξε κάτι άλλο δεν είναι ανάγκη να βγάζεις το παιχνίδι μάπα ούτε τσιγκουνεύτηκε κανείς τα mb.είναι ένα survival game με μεγάλη δυσκολία και παιχνίδι που μόνο γιαπωνέζοι θα μπορούσαν να φτιάξουν.
snik Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 το παιχνιδει ειναι οντως κορυφαιο,συνδιαζει horror με κωμοδια! Ακομα δεν ξεχναω τις πιτες που πεταγα στην μουρη των zombie
Vole Maulder Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Εντάξει, δεν είπα ότι είναι και μάπα, αλλά η δυσκολία ενός παιχνιδιού και το Lifespan του δε θα έπρεπε να είναι συνειφασμένα με το πόσο κακό save system έχει και με την έλλειψη στοιχειωδών checkpoints. It's downright bad design, κατά την άποψή μου, που χαντακώνει ένα κατά τ' άλλα διασκεδαστικό παιχνίδι.
nzeppos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 +1 κι από μένα για την απαράδεκτη λογική στα save του Dead Rising. Είναι και ο λόγος που το παράτησα 2-3 μέρες μετά που το είχα πιάσει (και μου είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω). Έχουμε ξεπεράσει πλέον τις εποχές που όταν χάσουμε πρέπει να ξαναπαίξουμε την πίστα (ή το παιχνίδι) από την αρχή. Έλεος, αν ήθελαν να το κάνουν ντε και καλά δύσκολο θα μπορούσαν να βάλουν επίπεδα δυσκολίας, που το καθένα να είχε περιορισμένο αριθμό saves σε κάθε chapter. Αλλά όχι αυτό το χάλι.
GIOBATS Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΧΒΟΧ 360 ΣΑΝ DVD PLAYER????ΤΙ ΛΕΕΙ???ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ DVD ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ !!!ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ TO 360 ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ!!!!ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ??? ΑΑ ΕΧΩ ΜΙΑ 32 SONY WIDE!!!!
jowl_tnt Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Έχω δει 2 ταινίες στο 360 (Πέρα από τα DivX του Lost). Μια χαρά είναι...
GIOBATS Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ρωταω γιατι το 1χβοχ ηταν χαλια!!!τα dvd τα εκανε divx!!!!ειχα ενα πανασονικ που εβγαζε μια εικονα!!!!(rip)
jowl_tnt Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Εγώ σε 42άραFullHD με 360HDMI στα 1080p, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση πάντως... (Upscale)
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ρωταω γιατι το 1χβοχ ηταν χαλια!!!τα dvd τα εκανε divx!!!!ειχα ενα πανασονικ που εβγαζε μια εικονα!!!!(rip) μπας και τα κανε mp3? ελεος...
Tigran Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Σωστός ο toufas! LOL! Πάνε δώσε 20? και πάρε ένα ξεχωριστό DVD Player μιας άκυρης εταιρίας και βλέπε τις ταινίες σου. Είναι κρίμα να χαραμίσεις το Drive του X360 βλέποντας ταινίες. Όσο και να θέλουν αυτές οι συσκευές να αυτοαποκαλούνται Multimedia Centers, πρακτικά δεν είναι. Στο κάτω κάτω αν αναζητάς ποιότητα υψηλής ανάλυσης, πάρε μια Full HD τηλεόραση, πάρε ενα Blu Ray player, πάρε και την Elite έκδοση του X360 με HDMI και τελείωνε. Αν πάλι δεν έχεις τόσα λεφτά να χαραμίσεις(όπως ο περισσότερος κόσμος), συμβιβάσου με αυτά που σου πρότεινα στην αρχή.
deus Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 εγώ σου προτείνω να πάρεις ένα apple TV που να μπλέκεις με dvd δισκάκια κλπ internet---τοπικό δίκτυο----apple TV μέσω ftp
MiltoZ Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 youtube τα έκανε Από άποψη comments κοντά είναι.
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Σωστός ο toufas! LOL! Πάνε δώσε 20? και πάρε ένα ξεχωριστό DVD Player μιας άκυρης εταιρίας και βλέπε τις ταινίες σου. Είναι κρίμα να χαραμίσεις το Drive του X360 βλέποντας ταινίες. Όσο και να θέλουν αυτές οι συσκευές να αυτοαποκαλούνται Multimedia Centers, πρακτικά δεν είναι. Στο κάτω κάτω αν αναζητάς ποιότητα υψηλής ανάλυσης, πάρε μια Full HD τηλεόραση, πάρε ενα Blu Ray player, πάρε και την Elite έκδοση του X360 με HDMI και τελείωνε. Αν πάλι δεν έχεις τόσα λεφτά να χαραμίσεις(όπως ο περισσότερος κόσμος), συμβιβάσου με αυτά που σου πρότεινα στην αρχή. τώρα ποια δεν έχει μόνο η elite έκδοση hdmi αλλά ΟΛΕΣ οι εκδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις