Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση φιλοσοφικού περιεχομένου:

Μπας και έχει κανένας (σε pdf) το πρώτο βιβλίο του Takahasi "Opening the XBOX". Τελείωσα το 360 Uncloaked (καταπληκτικό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα) και ψήθηκα τώρα να διαβάσω και το πρώτο βιβλίο. Αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά, γκουχ γκουχ.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

(Εμπνευσμένο από την ερώτηση πιο πάνω)

Ερώτηση νέου:

Ποια παιχνίδια είναι must για το 360; Ποια πρέπει όπως και δήποτε να έχω/ δοκιμάσω;

Δημοσ.

Τι είδους παιχνίδια σου αρέσουν;

Εμένα ας πούμε που δεν μου αρέσουν τα action, fps μπαμ μπουμ κτλπ στο top five μου έχω.

1. Guitar Hero III

2. Ace Combat 6

3. Forza2 motorsport

4. Colin mcRae Dirt

5. Nba2k8

Και όπου νάναι θα μπει και το GTA IV φυσικά

Δημοσ.
Τι είδους παιχνίδια σου αρέσουν;

Ευχαριστώ saxon.

Κοίτα έχω ένα πρόβλημα στο να παίξω fps και μπάμ μπούμ με χειριστήριο για αυτό φαντάζομαι ότι ούτε και εγώ θα τα προτιμήσω στο 360. Φυσικά τα κλασικά ποδοσφαιράκια αλλά δεν από εκεί και πέρα δεν ξέρω... έτσι γενικές γνώμες πείτε

Δημοσ.
Ποια παιχνίδια είναι must για το 360?

Εκτός από Gears of War, Bioshock και COD 4 που τα έχεις και στο pc και το Mass Effect που θα βγει σύντομα, για μένα είναι must: Forza 2, Halo 3, Assassin's Creed*, Lost Odyssey, Crackdown, The Darkness*, PGR 4, Fight Night Round 3*, Guitar Hero 2, GTA 4*

(*) 360/ps3

Δημοσ.

Ας αραδιάσω κι εγώ μερικά, αν και προφανώς η λίστα θα συγκλίνει πολύ με αυτή των παραπάνω φίλων. Αφού όλα είναι παιχνιδάρες...

• Από FPS: Gears of War, The Darkness (παιχνιδάρα), CoD4, άντε και Bioshock
  • Από RPG: Mass Effect, Oblivion και φυσικά το απίστευτο Lost Odyssey
  • Από μπασκετάκια: NBA 2k8 (μόνο)
  • Από ποδοσφαιράκια: Euro 2008 (άντε και το FIFA08)
  • Από ραλάκια: Forza Motosport 2 (ίσως και το PGR4 λόγω γραφικών)
  • Must have: GTA IV (τέλος)
  • Επίσης: Guitar Hero 3 (λόγω Live, αν και το GH2 έχει μάλλον καλύτερα τραγούδια), το επερχόμενο Rock Band (κυρίως για τα τύμπανα), Viva Pinata (σπάνιο παιχνίδι), Viking: The Battle for Asgard

Τελικά όμως το 360 έχει τόσα πολλά ποιοτικά και διαφορετικά παιχνίδια που είναι καθαρά θέμα γούστου τι θα προτιμήσει ο καθένας. Εξαρτάται από το αν έχει σκοπό να παίξει online, αν δεν αντέχει με τίποτα το controller στα FPS, αν του αρέσουν τα arcade ραλάκια τύπου Burnout και χίλια δυο άλλα πράγματα.

Δημοσ.
(Εμπνευσμένο από την ερώτηση πιο πάνω)

Ερώτηση νέου:

Ποια παιχνίδια είναι must για το 360; Ποια πρέπει όπως και δήποτε να έχω/ δοκιμάσω;

Αφου την ξέρουμε την συνέχεια ρε...FM και στο XBOX θα παίζεις.

Δημοσ.
Αφου την ξέρουμε την συνέχεια ρε...FM και στο XBOX θα παίζεις.

Παιδιά... βαράτε τον... PS3-ακός είναι αυτός.

Δημοσ.

Το Dead Rising έχει πλάκα για λίγο. Είναι να κατεβάσεις το demo, να χαίρεσαι εκεί 2 μέρες κ αυτό ήταν. Πολύ εκνευριστικό save system, σε σημείο που δε συγχωρείται με κανέναν τρόπο. Δεν είμαστε στο ps1 να έχουμε 1mb χώρο για saves και να τα τσιγκουνευόμαστε. Ελεος, καμιά φορά απορώ πώς σκέφτονται αυτοί που φτιάχνουν τα παιχνίδια.

Τέσπα, μια άσχετη ερώτηση, την απάντηση στην οποία δε θυμάμαι να έχω δει πουθενά.

Στα region free παιχνίδια τίθεται κανένα ζήτημα στο online μέρος τους; Αν έχεις ένα παιχνίδι σε ασιατική έκδοση παίζεις οκ εδώ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...