p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ δεν ειπα εγω οτι κοιταω αυτα τα στοιχεια.Αυτα ειναι για σενα. αρα τα βγαζεις απο το κεφαλι σου ή εστω κανεις "αντιγραφη" απο καποιο ανοητο ποστ που ειδες καπου και σου αρεσε. ΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΤΕ? αυτο δεν καταλαβαινω.. Τι καθομαι και ασχολουμαι δεν ξερω... να σου πω και γιατι ασχολεισαι.. μπηκες με χαρα στο τοπικ 360 γιατι νομιζες πως το gta εχει προβλημα. οταν ειδες οτι δεν ειναι η τυχερη σου μερα, το γυρισες στο <<τι κριμα που τα xbox αν δεν πεθανουν νωρις απο μονα τους, τα σκοτωνουν νωρις>> δηλ. τι ειχες γιαννη μου, τι ειχα παντα.... αντε, παω για αρνι, γιατι αμα δεν ψωνισω σημερα, με βλεπω να σουβλιζω εσενα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 να σου πω και γιατι ασχολεισαι.. μπηκες με χαρα στο τοπικ 360 γιατι νομιζες πως το gta εχει προβλημα. οταν ειδες οτι δεν ειναι η τυχερη σου μερα, το γυρισες στο <<τι κριμα που τα xbox αν δεν πεθανουν νωρις απο μονα τους, τα σκοτωνουν νωρις>> δηλ. τι ειχες γιαννη μου, τι ειχα παντα.... Ρε φιλε μου πραγματικα και εντελως φιλικα στο λεω μου προκαλει αηδια ο τροπος που σκεφτεσαι. Λες και εχω ασχοληθει εγω ποτε με vs εκδοσεων. lol καθομαι και απολογουμε κιολας στον petran(καραλολ)... Δεν το συνεχιζω γιατι θα πω τιποτα βαρυ και δεν θελω να ριξω το επιπεδο μου αλλο. Οπως παντα συζηταγαμε μια χαρα με τα αλλα παιδια,ηρθες και την μαμησες την συζητηση(την εφερες στα μετρα σου δλδ,εκει που παντα εισαι νικητης).
jimaros Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ηθελα να ηξερα τον ορο "καλυτερα παιχνιδια" πως τον χρησημοποιειτε τοσο αυθαιρετα σε ολα τα ποστς.
Pytzamarama Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Φιλε toufas δεν θελω να βγω εκτος θεματος αλλα διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ.
Toufas Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 σουτ εσυ, και εγω mega drive ειχα και το λεω αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 pdssnes = best console ever prove me wrong Toufas ναι αυτο μπορω να το δεχτω σαν αποψη,δλδ ναι ρε παιδι μου εχει μια λογικη αν και δεν συμφωνω(δεν ειχε τοση διαφορα απο το Mega drive εδω που τα λεμε)Παρ'ολα αυτα δεν θα σε παρουν και με τις πετρες αν το υποστηριξεις. Για μενα,οποια απο τις PSX,PS2,SNES υπστηριξεις οτι ειναι η καλυτερη κονσολα μεχρι στιγμης εισαι οκ. Αλλα δεν λεει κατι αυτο.Και το Mega drive ηταν κορυφαια κονσολα,και το master system πολυ καλη και το NES και τa Saturn-DC αν ειχαν περισσοτερη τυχη.
Pytzamarama Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εχεις 2600 (Activision era),ΜD,Saturn,DC,XBOX αρκετα πιο μπροστα οσο αφορα ποιοτητα,αρτιοτητα και innovation
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Λοιπόν. Παλιός κάτοχος MegaDrive. Κι εγώ είχα πάντα την εντύπωση ότι το SNES ήταν καλύτερη κονσόλα, καθώς σε όλα τα ports είχε καλύτερα γραφικά και ήχο από το MD. Δεν είχε το Sonic όμως, οπότε... Από όλες τις κονσόλες που έχουν περάσει από τα χέρια μου όμως (λίγες είναι αυτές που έχουν γλυτώσει) θα έλεγα ότι αυτή που γούσταρα πιο πολύ ήταν το πρώτο Xbox. Κυρίως για την απίστευτη ευκολία που είχε να παίζει παιχνίδια και divx από το σκληρό δίσκο. Θα έλεγα και το πρώτο PS, κυρίως γιατί ήταν η πρώτη παιχνιδομηχανή όπου μπορούσες να έχεις πραγματικά πολλά παιχνίδια. Μέχρι τότε το σκεφτόσουνα να πάρεις ένα παιχνίδι. Αθάνατη πειρατεία, αθάνατε Ελληνάρα.
cortaN@ Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Eκει ειναι το ζουμι...Αν εβγαινε το God of war 2 στο ps3 πιθανοτατα,αν οχι σιγουρα,δεν θα εφτανε σε καμια περιπτωση την ποιοτητα του Gow 3 που θα δουμε στο ps3.Να το βγαλει απλα για να το βγαλει δεν θα το θελα.Μπορουσε να το κανει και θα βοηθουσε το Ps3,αλλα για μενα ειναι ενα + στην εκτιμηση μου για την sony το οτι δεν το εκανε. Tεσπα ειναι μεγαλη συζητηση,και ασχετα αυτα που λεμε με το τοπικ. Το σημαντικο ειναι να αγοραζει ο καθενας αυτο που τον εκφραζει περισσοτερο. @p3tran απλα εχουμε διαφορετικη αποψη. Ρε παιδιά έχετε μπλέξει τα πορτοκάλια με τα μήλα! Εγώ σχολίασα ως αρνητικό το γεγονός ότι η MS έριξε την υποστήριξη τόσο απότομα! 'Εχει μεγάλη διαφορά να ρίξεις την υποστήριξη από το να προωθήσεις μια νέα κονσόλα! Και εξηγούμαι: a) Μετά το 2005 δεν έβρισκες κονσόλα Xbox να αγοράσεις. Εγγύηση δεν ίσχυε. Αν κάποιος μείνει με χαλασμένη κονσόλα, τι θα κάνει δλδ; Περιφερειακά του Xbox 1. Υπάρχουν; Όχι φυσικά! Ούτε memory packs ούτε χειριστήρια - βασικό! c) Όσοι ήθελαν Multiplayer στο Halo 2 ήταν αποκλεισμένοι από τη στιγμή που τα νέα maps παίζονταν μόνο στο 360. Αυτό δεν άξιζε στην κοινότητα των hardcore gamers, που όπως ανέφερε ένας φίλος πριν, είχαν τραβήξει το xbox 1 από τότε που βγήκε. Αυτοί ήταν που το αγόρασαν όταν κόστιζε 450Ευρώ και αυτοί έκαναν brand το όνομα xbox, για να μπορούμε να το αγοράζουμε και εμείς, οι πιο mainstream users. Η MS έπρεπε να στηρίξει το 1ο xbox, ενώ παράλληλα πλάσαρε και το 360. Θέλω να καταλήξω στο ότι, αν και χρήστης πλέον του 360 και παρόλο που δεν μου κάνει καμία αίσθηση το PS3, αναγνωρίζω στη Sony την υποστήριξη των κονσολών της και ειδικά του PS2. Και πιστεύω μεγάλο μέρος όσων έχουν PS2 θα μετακομίσουν στο PS3 μόνο και μόνο λόγω της υποστήριξης του PS2. Και τελειώνοντας να αναφέρω ότι εκτός των γραφικών μετράει και το gameplay και σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια στο PS2 που αξίζουν να αγοραστούν και από κατόχους PS3, όχι φυσικά για τα γραφικά τους, αλλά για το gameplay.
Toufas Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 και να θελουν να παιξουν τα παιχνιδια ps2 στο ps3 δεν γινεται πλεον
Rebel21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 και να θελουν να παιξουν τα παιχνιδια ps2 στο ps3 δεν γινεται πλεον Είναι γιατί η sony σέβεται και υποστηρίζει τους κατόχους ps2.ασε που με τον cell ούτε η ιδία η sony δεν μπορεί να φτιάξει software emulator τουλάχιστον.
cortaN@ Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 και να θελουν να παιξουν τα παιχνιδια ps2 στο ps3 δεν γινεται πλεον Μεγάλος περιορισμός αυτός ναι. Βέβαια, όσοι έχουν ήδη PS2, δεν υπάρχει πρόβλημα γι αυτούς.
BucketheadGR Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Εντυπώσεις από Iron Man (όχι το demo): - Γραφικά μαύρα χάλια. Οι φωτιές φαίνονται σαν κολάζ, γρασίδι-βουνά απόλυτο αίσχος και η κίνηση της φλόγας επαναλαμβανόμενη-άθλια-κάκιστη ποιότητα. Next-gen my ass. - Κίνηση-gameplay: Αίσχος χ 1000. Απότομη κίνηση όσο δεν πάει, ο προσανατολισμός χάνεται ξαφνικά και δε μπορεί να δει κάποιος τι έχει ακριβώς από πάνω του. Αν δεν πάει για review από τον Angry video game nerd και τελικά καταλήξει να πάρει ένα 3/10, θα είναι επιτυχία. Και σε CD να χωρούσε το παιχνίδι, δε θα άξίζε τα 0.30Ε. Όποιος το σκέφτεται για αγορά, πρώτα να το παίξει. Μπράβο στο team που κατάφερε να καταστρέψει άλλη μία μεταφορά από comic της Marvel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις