Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ms έχει κάνει 2 λάθη.

Το ένα είναι η αξιοπιστία της κονσόλας και το άλλο είναι το μικρό μέσο που χρησιμοποιεί για τα παιχνίδια.

Και εδώ βρίσκετε το εξής παράδοξο:Αντί να χρησιμοποιεί η ms τον σκληρό για install των παιχνιδιών (λόγο του ελλιπές χώρου του DVD),τον χρησιμοποιεί η sony που έχει άπλετο χώρο στο BD...βέβαια αυτή έχει άλλα προβλήματα,με την ταχύτητα ανάγνωσης αλλά τεσπα...

Αν λοιπόν τα διορθώσει αυτά εγώ θα είμαι ικανοποιημένος με μια νέα κονσόλα,ας πούμε στο τέλος του `09.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
αυτο το ξερουμε ηδη ρε pds :lol:

το θεμα ειναι πως τεκμηριωνεται η αποψη του καθενος...

Δεν θα τελειωσουμε ποτε αν αρχισουμε αυτη τη συζητηση.

παντως αν εμενε το xbox1 στην αγορα για χρονια,πιθανον να βλεπαμε τετοια παιχνιδια(και οχι μετρια ports) στο υπολοιπο της ζωης του αν το το αφηναν.

bc-20040512081029752_640w.jpg

BC_E3_20003_04_640w.jpg

BCE3_09_640w.jpg

Δημοσ.

modechris η αξιοπιστια δεν ειναι προβλημα πια, εκτος κι αν μιλαμε για forum ps3,

οσο για το μεσο αποθηκευσης.. η ms μπορει ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ να πει

α) οξω τα protection layers απο τα dvd, οποτε παρτε +2gb per disk

β) επιτρεπω τα install στους δισκους.

αυτα δεν απαιτουν ΚΑΜΙΑ νεα κονσολα να βγει.

για να μην το κανουν λοιπον, ενω ειναι 1000% σιγουρο οτι εχουν σαφη εικονα της αγορας,

κατι ξερουν κι αυτοι....

p.s. PDS, ακομα και τα <<μετρια port>> που λες, κατα κανονα ηταν απο ανωτερα εως πολυ ανωτερα απο του Ps2.

και φυσικα υπηρχαν και games που το ps2.... ουτε με κυαλια... :lol:

γενικα, οι λογοι που μου λες οτι δεν πηρες 360 (επειδη καταργηθηκε νωρις το παλιο) μου κανουν μη σοβαροι.

παρ'ολα αυτα δεκτοι, αφου ειναι η προσωπικη σου γνωμη. :]

Δημοσ.
modechris η αξιοπιστια δεν ειναι προβλημα πια

Αφού το λουστήκαμε πρώτα και το 90% των χρηστών έχουν αλλάξει από τουλάχιστον μία κονσόλα.

Δημοσ.
p.s. PDS, ακομα και τα <<μετρια port>> που λες, κατα κανονα ηταν απο ανωτερα εως πολυ ανωτερα απο του Ps2.

Φυσικα και ηταν ανωτερα τα πορτς,δεν ηθελα να το παω εκει...αμεσως εσυ:P

Για ποιοτητα παιχνιδιων μην το συζητησουμε καλυτερα,το οτι ειχε μερικα καλα δεν λεει κατι.Το ps2 ειναι η κονσολα με τα καλυτερα παιχνιδια μεχρι σημερα.Ειναι κοινως αποδεκτο Θελω να πιστευω.

Το 360 ειναι μακραν ανωτερο απο το πρωτο xbox.

γενικα, οι λογοι που μου λες οτι δεν πηρες 360 (επειδη καταργηθηκε νωρις το παλιο) μου κανουν μη σοβαροι.

παρ'ολα αυτα δεκτοι, αφου ειναι η προσωπικη σου γνωμη. :]

Εγω ετσι σκεφτομαι και αν εχεις παρατηρησει ειναι παρα πολλοι τελικα που εχουν την ιδια αποψη(οχι σε αυτο το φορουμ αλλα γενικοτερα).Οπως υπαρχουν και πολλοι που εχουν την δικη σου αποψη.Ετσι ειναι αυτα.:-)

Δημοσ.
Αφού το λουστήκαμε πρώτα και το 90% των χρηστών έχουν αλλάξει από τουλάχιστον μία κονσόλα.

τo 90% ειναι μεγαλο ψεμμα, αλλα δεν σε αφησε και ξεκρεμαστο (και ειδικα σε σχεση με αλλες εταιρειες :-))

και περα απο αυτο, εσυ εγραψες

Αν λοιπόν τα διορθώσει αυτά εγώ θα

το ενα ειναι ηδη διορθωμενο, και μαλιστα αποκατεστημενοι οσοι ειχανε προβλημα, ακομα και ανοιγμενα/φλασαρισμενα,

και οσο για το δευτερο... για καποιο "μυστηριο" λογο η ms (και αρκετοι αλλοι μαζι της) δεν το βλεπει καν για προβλημα..

και PDS... αποφασισε!!

στην αρχη μας λες οτι <<το πρωτο xbox ητανε μετρια πορτς>>, αλλα μετα που σου υποδεικνυω κατι μας λες

<<Φυσικα και ηταν ανωτερα τα πορτς,δεν ηθελα να το παω εκει...>>

αρα, εφοσον τα <<μετρια πορτς>> που μας λες, παραδεχεσαι οτι κατα κορον ητανε ανωτερα απο τις εκδοσεις ps2, ποιο το προβλημα σου?

να σε παω και παρακατω? να σε παω..

για αντε ριξε μια ματια σε sites που κανουν quality analysis σε τετοια πραγματα, και με εκπληξη θα διαπιστωσεις οτι σαν ποσοστο μεσου ορου,

τα games του xbox1 ειχανε υψηλοτερο ποσοστο ποιοτητας απο τα αντιστοιχα του ps2.

και τι εγινε που δεν το ξεζουμισανε δηλαδη για 3-4 χρονια ακομα? αυτη ειναι κινηση που ΚΕΡΔΙΖΕΙ καταναλωτες,

(αφου δεν τους αρμεγεις τα 50αρια για παιχνιδια σε παλιατζουρες μηχανηματα)

οχι που χανει...

μαλλον τα εχεις μπλεξει λιγο, μπερδεμενος αναμεσα στα συμφεροντα τα δικα σου (ως καταναλωτης) και αυτα της sony.... ;]

Δημοσ.

Εγώ γιατί νομίζω ότι το failure rate πάνω από 30% δεν είναι ούτε στα όνειρα του πιο τρελού sony fanboy? Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν κάπου στο 15% (με υποδειγματική όμως υποστήριξη) ενώ πλέον απλά δεν υφίσταται.

Δημοσ.

p3tran δεν συνεχιζω αλλο.

Mε το να πας να αμφισβητησεις την ανωτεροτητα του ps2,χανεις την αξιοπιστια σου ακομα και στα ματια των χειροτερων fanboys.

Tεσπα το σταματαω εδω,δεν εχει νοημα.

Δημοσ.

Εγώ είπα

Αν λοιπόν τα διορθώσει αυτά εγώ θα

και σαφώς εννοούσα να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη και στην νέα κονσόλα.

Αν είναι να έχουμε τα ίδια καλύτερα να μην αλλάξει νωρίς.

Το 90% σαφώς και το είπα αυθαίρετα,πάντως δεν γνωρίζω και πολλούς που δεν είχαν πρόβλημα.

Δημοσ.

PDS , το πρόβλημα με το ΧΒΟΧ ήταν ότι και στο τελευταία στάδια της ζωής του , η Ms έχανε πολλά εκατομμύρια εξαιτίας του, ήταν και ο μοναδικός λόγος που αποσύρθηκε τόσο γρήγορα από την αγορά, κάτι που δεν πιστεύω να γίνει με το ΧΒΟΧ 360

Δημοσ.
p3tran δεν συνεχιζω αλλο.

Mε το να πας να αμφισβητησεις την ανωτεροτητα του ps2,χανεις την αξιοπιστια σου

εγω παντα μιλαω με στοιχεια. σου ειπα λοιπον, εσυ που αμφιβαλλεις, τραβα δες συγκριτικα quality analyses για τον ογκο των games xbox1-ps2.

τα games του ps2, ειναι ΑΡΚΕΤΟΥΣ ποντους πισω.

τωρα το τι νομιζεις εσυ και η θεια μου η μαργαρω, για πραγματα που εχουν μετρηθει με τροπους επιστημονικους....

περι ορεξεως.... :-)

PDS , το πρόβλημα με το ΧΒΟΧ ήταν ότι και στο τελευταία στάδια της ζωής του , η Ms έχανε πολλά εκατομμύρια εξαιτίας του, ήταν και ο μοναδικός λόγος που αποσύρθηκε τόσο γρήγορα από την αγορά, κάτι που δεν πιστεύω να γίνει με το ΧΒΟΧ 360

καμια, ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχεση με την πραγματικοτητα..

οταν η m$ αποφασισε να μπει στην κονσολοαγορα, ειχε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 10ετες σχεδιο. τωρα ειμαστε απλως στο βημα νο2.

και συμφωνα με τις <<φημες>> το σχεδιο αυτο περιλαμβανε εξ'αρχης ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 μηχανακια ;]

Δημοσ.
εγω παντα μιλαω με στοιχεια. σου ειπα λοιπον, εσυ που αμφιβαλλεις, τραβα δες συγκριτικα quality analyses για τον ογκο των games xbox1-ps2.

τα games του ps2, ειναι ΑΡΚΕΤΟΥΣ ποντους πισω.

τωρα το τι νομιζεις εσυ και η θεια μου η μαργαρω, για πραγματα που εχουν μετρηθει με τροπους επιστημονικους....

περι ορεξεως.... :-)

Ρε p3tran ετσι ειναι και το ps3 καλυτερο απο το 360 σε παιχνιδια,αν το θετεις ετσι.Δες μ.ο βαθμολογιων.Η καλυτερη κονσολα ειναι...

Αστα στοιχεια και την αναλυση.Μην το πεις παραεξω αυτο που μου λες τωρα.

Και για να τελειωνουμε,γιατι δεν μου προσφερει κατι αυτη η συζητηση.

Το χbox ειχε πολυ καλυτερους τιτλους απο το ps2

Eτσι για να εισαι ευχαριστημενος.

Απορω γιατι καθομαι και μπαινω σε κουβεντα μαζι σου πραγματικα...

ΥΓ Αν δεν παραδεχομαστε και τα αυτονοητα ρε γαμωτο ελεος...

ΥΓ2.Αν θες μην απαντας γιατι βαρεθηκα και εχω και αλλες δουλειες:P

Δημοσ.
Ρε p3tran ετσι ειναι και το ps3 καλυτερο απο το 360 σε παιχνιδια,αν το θετεις ετσι.Δες μ.ο βαθμολογιων.Η καλυτερη κονσολα ειναι...

Αστα στοιχεια και την αναλυση.Μην το πεις παραεξω αυτο που μου λες τωρα.

παλι οτι να'ναι λες... :lol:

κοιτωντας τα αντιστοιχα στοιχεια για τη νεα γενια, ΠΑΛΙ το 360 ειναι ποιοτικα ανωτερο σε games απο το ps3.

απο τις ιδιες πηγες..

καλυτερα λοιπον εσυ να μην απαντας, αν ειναι να βγαζεις τις απαντησεις απο το κεφαλι σου και να τις βαφτιζεις <<στοιχεια>> :lol:

Δημοσ.

Για ποιοτητα παιχνιδιων μην το συζητησουμε καλυτερα,το οτι ειχε μερικα καλα δεν λεει κατι.Το ps2 ειναι η κονσολα με τα καλυτερα παιχνιδια μεχρι σημερα.Ειναι κοινως αποδεκτο Θελω να πιστευω.

716pxsneshf0.jpg

Δημοσ.
παλι οτι να'ναι λες... :lol:

κοιτωντας τα αντιστοιχα στοιχεια για τη νεα γενια, ΠΑΛΙ το 360 ειναι ποιοτικα ανωτερο σε games απο το ps3.

απο τις ιδιες πηγες..

καλυτερα λοιπον εσυ να μην απαντας, αν ειναι να βγαζεις τις απαντησεις απο το κεφαλι σου και να τις βαφτιζεις <<στοιχεια>> :lol:

ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ δεν ειπα εγω οτι κοιταω αυτα τα στοιχεια.Αυτα ειναι για σενα.

Καπου ειχα δει ενα ποστ πριν απο κανα μηνα με δυο που εγραφε αυτο ακριβως που σου λεω.Δεν θα κατω να το βρω γιατι δεν λεει κατι αυτο το στοιχειο.

Το πας αλλου παλι,την εχω μαθει την τακτικη σου.Οποτε σε παρακαλω να το σταματησουμε εδω,δεν εχω ορεξη και χρονο.

Τι καθομαι και ασχολουμαι δεν ξερω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...