Pytzamarama Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εγω πιστευω οτι 4 χρονακια το πολυ ειναι μια χαρα για console-lifecycle. Οι εποχες αλλαξαν και η τεχνολογια προχωραει ταχυτερα.Να μεινω με 7 χρονια με το κουτι και να ειμαι dated τα μισα? Επισης πραγματικα ΔΕΝ με ενδιαφερει και το backward compatibility.Μονο προβλημα στην αναπτυξη της κονσολας δημιουργει. Ελπιζω τελη 2009 να εχουμε το καινουργιο MSοκουτο με Larabbees...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 αυτο που για σενα ειναι ΛΑΘΟΣ, για μενα ειναι Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ! Μαλλον ομως δεν ειναι σωστο για τους περισσοτερους ομως.Θα το καταλαβεις αργα η γρηγορα.Μιλαμε για κονσολες και οχι για Pc.
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Θα δείξει η αγορά τις τάσεις που θα επικρατήσουν τελικά. Η γνώμη μου είναι ότι 7 χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα πολλά. Σκεφτείτε τι γραφικά έχουν όσοι παίζουν PS2 ακόμα (ναι, υπάρχουν δεκάδες δεκάδων εκατομμύρια). Επιπέδου 2000. Δεν μπορούμε να μένουμε πίσω τόσο πολύ επειδή η Sony ήθελε να πουλήσει το... PSP και τρέναρε όσο μπορούσε το PS3 (για να λύσει στο εντωμεταξύ και τα προβλήματά του). Ούτε το Mega Drive δεν είχε μείνει τόσο καιρό στην αγορά, έλεος. Ίσως ένα life cycle πενταετίας είναι πιο ορθό. Αν γύρω στο τέλος του 2010 βγει ένα νέο Xbox δεν νομίζω να μας χαλάσει πάρα πολύ. Το πρόβλημα δεν θα το έχουμε τόσο εμείς (που του έχουμε φάει τα συκώτια), όσο αυτοί που ακόμα σκέφτονται να το αγοράσουν και θα μείνουν στα κρύα του λουτρού μέσα σε μια διετία.
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μαλλον ομως δεν ειναι σωστο για τους περισσοτερους ομως.Θα το καταλαβεις αργα η γρηγορα.Μιλαμε για κονσολες και οχι για Pc. κι ομως κανεις λαθος, και η πολυ προσφατη ιστορια στο αποδυκνειει.. η διαφορα των 10 εκατομυριων μηχανηματων, με τα τοσο εντυπωσιακα attach rates που σπασανε τα ρεκορ, γινανε ΑΚΡΙΒΩΣ με την κινηση που κατ'εσε ειναι λαθος.. ;] το τι αντιλαμβανεσαι εσυ κατηγοριοποιοντας "κονσολες και pc", δεν παει να πει οτι ειναι το ιδιο με αυτο που αντιλαμβανεται η πλειονοτητα των gamers, και δη των αποκαλουμενων hardcore, οι οποιοι τελικα ειναι και οι εναρκτηριοι κινητηριοι μοχλοι της αγορας... τεσπα, με λιγα λογια: ας βγει του χρονου xbox3, και εσυ ρε παιδακι μου, μην παρεις..
MiltoZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ίσως ένα life cycle πενταετίας είναι πιο ορθό. Αν γύρω στο τέλος του 2010 βγει ένα νέο Xbox δεν νομίζω να μας χαλάσει πάρα πολύ. Το πρόβλημα δεν θα το έχουμε τόσο εμείς (που του έχουμε φάει τα συκώτια), όσο αυτοί που ακόμα σκέφτονται να το αγοράσουν και θα μείνουν στα κρύα του λουτρού μέσα σε μια διετία. Σωστό κι αυτό, αλλά από την άλλη θα συνεχίσει να υποστηρίζει το 360 παράλληλα με το καινούργιο που θα βγάλει γιατί δεν χάνει λεφτά όπως έχανε με το xbox1.
Pytzamarama Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Θελουμε Larrabees του χρονου λεμεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Petran αποψεις ειναι αυτες και σου ειπα πως ακριβως το βλεπω εγω.Εφοσον το βλεπω ετσι καταλαβαινεις γιατι αγοραζω PS Κονσoλες. τεσπα, με λιγα λογια:ας βγει του χρονου xbox3, και εσυ ρε παιδακι μου, μην παρεις.. Aν βγει του χρονου φυσικα και δεν θα το παρω. Ειχα xbox ,και μαλιστα περιμενα πολλα απο την κονσολα.Η MS ειχε αλλη αποψη βεβαια... Δεν πηρα 360 κυριως γι αυτο τον λογο. Το εχω πει εκατονταδες φορες οτι δεν μπορει πανω στο καλυτερο να κοβεις την φορα μιας κονσολας,που εχει να προσφερει πολλα. Θα υπηρχε πιθανοτητα να παρω χbox,αν αυτο που βλεπω τωρα απο το 360 συνεχιστει,δινοντας ακομα περισσοτερα(φυσιολογικη εξελιξη) τα επομενα 4χρονια(τουλαχιστον). Εγω το βλεπω ετσι αλλος το βλεπει αλλιως,σεβαστο και ο καθενας κανει τις επιλογες του
Stormwatch Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Και εγώ θεωρώ την πενταετία το maximum....οι καιροι έχουν αλλάξει και η τεχνολογία προχωράει γρηγορότερα... Πόσο μάλλον, όταν το ένα από τα δύο μηχανηματα, κουβαλάει παρωχημένη από τη στιγμή που κυκλοφόρησε Προσωπικά, το ενδεχόμενο να είμαστε στο 2013 και το παιχνιδόκουτο μου να έχει κάρτα τεχνολογίας 2005 (βλέπε Nv7χ00) το φαντάζομαι εξαιρετικά μίζερο... Φυσικά το θέμα είναι τι απαιτήσεις και τι ανάγκες έχει ο κάθένας...
Rebel21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 τα επομενα 4χρονια(τουλαχιστον). Έμενα σε 4 χρόνια στα δικά μου μάτια το χβοχ360 θα μοιάζει με έναν κουβά με λαμπακια.οταν κάποιος παίρνει ένα κινητό με 350-500 ευρώ γιατί δεν το χρησιμοποιεί για 7 χρονια?οι κονσόλες πρέπει να αλλάζουν κατά την άποψη μου στα 5 χρόνια περιπου.απο εκεί και περά όποιος θέλει μένει πίσω και χαίρεται τα παιχνίδια του η πάει σε κάτι καινούργιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Έμενα σε 4 χρόνια στα δικά μου μάτια το χβοχ360 θα μοιάζει με έναν κουβά με λαμπακια.οταν κάποιος παίρνει ένα κινητό με 350-500 ευρώ γιατί δεν το χρησιμοποιεί για 7 χρονια?οι κονσόλες πρέπει να αλλάζουν κατά την άποψη μου στα 5 χρόνια περιπου.απο εκεί και περά όποιος θέλει μένει πίσω και χαίρεται τα παιχνίδια του η πάει σε κάτι καινούργιο. To εχουμε ξανα αναλυσει αυτο και εχω πει την αποψη μου.Για μενα οταν σκοτωνεις μια κονσολα τοσο συντομα εχεις σαν αποτελεσμα να χανετε η ευκαιρια της δημιουργιας απο devs που ξερουν απ'εξω το μηχανημα. Ενα SOTC και ενα Οkami δεν υπηρχε περιπτωση να το δω στα 3 πρωτα χρονια του ps2.Φυσικα ιδιο μηχανημα ειναι,δεν αλλαξαν οι δυνατοτητες του.. Αλλαξαν ομως οι δυνατοτητες των devs πανω στην ιδια κονσολα.Και αυτο ειχε επιπτωση και στα γραφικα αλλα και στο gameplay. Αν ειχε πεθανει το ps2 στα 4-5 χρονια θα ειχα χασει πολλα ποιοτικα games που μερικα απο αυτα σημαδεψαν ισως τo gaming γενικοτερα. Οποτε δεν ειναι θεμα οτι εγω αντεχω να βλεπω textures ps2,και αναλυσεις ps2.Aλλα το τι εχει να μου προσφερει σε ποιοτητα η καθε κονσολα. Επαναλαμβανω οτι ειναι το δικο μου σκεπτικο.Αλλος μπορει να εχει αλλη αποψη.. Δεκτο.
jimaros Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το θεμα ειναι ομως οτι αυτη τη νοοτροπια μας εχουν περασει...Κοιταξα τη συζητηση απο την αρχη και ειδα οτι οι περισσοτεροι αυτο πιστευουν.Οσο πιο γρηγορα γινεται να γινει η αλλαγη και αυτο πανε να επιτυχουν και στα κινητα...Εγω θα προτιμουσα να κρατησουν στο 360 το βασικο hardware και απο κει και περα να βγαζουν ανανεωσεις και στο software,πραγμα που εν μερη γινεται και τωρα βεβαια.Εχουμε φτασει στο σημειο να προχωραμε στο καινουργιο χωρις αυτο να ειναι καν ετοιμο.Και στους 2 τομεις software & hardware.Και μετα λουζομαστε τις συνεπειες αλλα απ' οτι φαινεται δε μας πειραζει και τοσο.
Rebel21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 To εχουμε ξανα αναλυσει αυτο και εχω πει την αποψη μου.Για μενα οταν σκοτωνεις μια κονσολα τοσο συντομα εχεις σαν αποτελεσμα να χανετε η ευκαιρια της δημιουργιας απο devs που ξερουν απ'εξω το μηχανημα.Ενα SOTC και ενα Οkami δεν υπηρχε περιπτωση να το δω στα 3 πρωτα χρονια του ps2.Φυσικα ιδιο μηχανημα ειναι,δεν αλλαξαν οι δυνατοτητες του.. Αλλαξαν ομως οι δυνατοτητες των devs πανω στην ιδια κονσολα.Και αυτο ειχε επιπτωση και στα γραφικα αλλα και στο gameplay. Αν ειχε πεθανει το ps2 στα 4-5 χρονια θα ειχα χασει πολλα ποιοτικα games που μερικα απο αυτα σημαδεψαν ισως τo gaming γενικοτερα. Οποτε δεν ειναι θεμα οτι εγω αντεχω να βλεπω textures ps2,και αναλυσεις ps2.Aλλα το τι εχει να μου προσφερει σε ποιοτητα η καθε κονσολα. Επαναλαμβανω οτι ειναι το δικο μου σκεπτικο.Αλλος μπορει να εχει αλλη αποψη.. Δεκτο. Είπες +4 χρόνια τουλάχιστον δηλαδή από το 2005 μέχρι σήμερα και πάμε 2012+.υπερβολη νομιζω.και εγώ δεν είπα να βγει μια κονσόλα και να χαθεί ο πρόγονος της ας συνεχίσουν να βγαίνουν λίγα παιχνίδια και για την παλιά. Εσύ δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα όμως τα projects των παιχνιδιών υπάρχουν έτσι και αλλιώς δεν πάει να πει ότι το okami αν υπήρχε ps3 το 2006 δεν θα έβγαινε εκει.ειναι σαν να μου λες ότι οι σειρά god of war θα χανόταν μαζί με ps2.οχι βεβαία και αν η sony είχε βγάλει το ps3 μαζί με την ms τότε το god of war 2 θα ήταν στο ps3 τώρα. Και αν η κονσόλα φτιαχτεί σωστά και όχι με cell και σπαστές μνήμες δεν θέλει 5 χρόνια για να βγάλει καλά παιχνίδια.
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 To εχουμε ξανα αναλυσει αυτο και εχω πει την αποψη μου.Για μενα οταν σκοτωνεις μια κονσολα τοσο συντομα εχεις σαν αποτελεσμα να χανετε η ευκαιρια της δημιουργιας απο devs που ξερουν απ'εξω το μηχανημα.Ενα SOTC και ενα Οkami δεν υπηρχε περιπτωση να το δω στα 3 πρωτα χρονια του ps2. κοιταξε να δεις pds, μεχρι και η sony εχει βελτιωσει το support της στους προγραμματιστες, το οποιο ομως παρ'ολη τη 'βελτιωση', ειναι 10 χρονια πισω απο την microsoft. δεν ειναι δουλεια του προγραμματιστη να βγαλει τα ματια του να μαθει απο το πουθενα το τι κανει καθε μπρικι. αυτα ειναι θεωριες της προηγουμενης δεκαετιας (ειναι "προνομιο" να γραφεις κωδικα για την ταδε παιχνιδομηχανη), ξεπερασμενες και ξερασμενες απο την ιδια την αγορα. η m$ λοιπον, εχει φροντισει και εχει δημιουργησει ενα περιβαλλον αναπτυξης, το οποιο επιτρεπει την αναπτυξη software με ιλιγγιωδεις ρυθμους σε σχεση με το συστημα που περιγραφεις εσυ. αποδειξη ειναι το τι games βγηκανε στα πρωτα 2 χρονια του 360, παρ'ολες τις αρχιτεκτονικες καινοτομιες του. οποιος παει με τις παλιες μεθοδους, θα παιρνει παλια αποτελεσματα. προβλημα του. οι καιροι αλλαζουν, αυτο ισχυει για ολα, ποσο μαλλον ΚΑΙ για τις κονσολες, που στην ουσια ειναι καθαρα θεμα τεχνολογιας....
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ειναι σαν να μου λες ότι οι σειρά god of war θα χανόταν μαζί με ps2.οχι βεβαία και αν η sony είχε βγάλει το ps3 μαζί με την ms τότε το god of war 2 θα ήταν στο ps3 τώρα. Eκει ειναι το ζουμι... Αν εβγαινε το God of war 2 στο ps3 πιθανοτατα,αν οχι σιγουρα,δεν θα εφτανε σε καμια περιπτωση την ποιοτητα του Gow 3 που θα δουμε στο ps3.Να το βγαλει απλα για να το βγαλει δεν θα το θελα.Μπορουσε να το κανει και θα βοηθουσε το Ps3,αλλα για μενα ειναι ενα + στην εκτιμηση μου για την sony το οτι δεν το εκανε. Tεσπα ειναι μεγαλη συζητηση,και ασχετα αυτα που λεμε με το τοπικ. Το σημαντικο ειναι να αγοραζει ο καθενας αυτο που τον εκφραζει περισσοτερο. @p3tran απλα εχουμε διαφορετικη αποψη.
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 @p3tran απλα εχουμε διαφορετικη αποψη. αυτο το ξερουμε ηδη ρε pds το θεμα ειναι πως τεκμηριωνεται η αποψη του καθενος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις