Rebel21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Αρε ρε darkness παιχνιδαρα.ο μ@@ εκανα recover στο προφιλ μου καταλαθος οταν ξαναμπηκα live και εχασα και αυτο και αλλα που ειχα τερματισει.
Freakster Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 p.s. Freakster πρεπει να εισαι οκ ;] Χίλια ευχαριστώ petran
MiltoZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Αρε ρε darkness παιχνιδαρα.ο μ@@ εκανα recover στο προφιλ μου καταλαθος οταν ξαναμπηκα live και εχασα και αυτο και αλλα που ειχα τερματισει. Πως έγινε και τα έχασες επειδή έκανες recover profile, δεν το κατάλαβα αυτό.
Rebel21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Πως έγινε και τα έχασες επειδή έκανες recover profile, δεν το κατάλαβα αυτό. Δεν είχα ιντερνέτ για έναν χρόνο λόγο στρατού αλλά έπαιζα στο μέσο διάστημα όταν ξανά έβαλα ιντερνέτ και πήγα να μπω στο live αντί να βάλω το προφίλ μου στο live έκανα καταλαθος recover και μου επανέφερε το ιδιο αλλα κατά ένα χρόνο παλαιότερο.
cortaN@ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Βέβαια η πλάκα είναι ότι, έτσι όπως πάει η δουλειά, μέχρι να βγει το GT5, το 360 θα έχει κάπου 1500 παιχνίδια και βάλε. Παιχνίδια κάθε είδους, για hardcore gamers αλλά και για 3χρονα. Και το PS3 θα είναι ακόμα η κονσόλα που περιμένει κάαααααποια παιχνίδια κράχτες, για να μπορέσει να πουλήσει. Ποτέ ρε. Για μένα δε νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή παιχνίδι που να δικαιολογεί την αγορά PS3. To 360 έχει, π.χ. τα RPG's, έχει το Halo 3 και κυρίως έχει και την τιμή! Εδώ μια 8800gt κάρτα γραφικών κάνει λίγο κάτω από 200E. Είδα το DiRT το demo σήμερα...κατεβασμένο από Live. Δεν έχει aliasing! Πολύ καλή ποιότητα σε σχέση με το PC. Για PS3, το ξανασυζητάμε όταν...βγει το FF13. Αν και νομίζω ότι και η square enix το έχει καταλάβει ότι έκανε μαλακία που επένδυσε στο PS3. Τι να πω; Δηλ. όλοι θα το αγοράσουν ως blu-ray; Μόνο αυτό δικαιολογεί εν μέρει την αγορά του. Με όποιο Multiplatform παιχνίδι είναι κολλημένος ένας κονσολάς, π.χ. Darkness, GTA IV, Condemned 2, κτλ έχουν καλύτερα γραφικά στο 360 από PS3. ΓΙατί να πληρώσει 300 Ευρώ παραπάνω την κονσόλα; Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως πάνε και την αγοράζουν τόσοι εδώ στην Ελλάδα; Να λεγα ότι τσιπάρεται; Μάλλον φταίει το brand της Sony! Δεν ξέρω, πάντως, δε μου βγάζει τπτ αυτή τη στιγμή το PS3. Ίσως επειδή είμαι φαν της Ν και κρίνω τα 360/PS3 πιο ψυχρά.
cortaN@ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Τελείωνε με το Kameo και πιάσε το Lost Odyssey που το έχεις και είναι χάρμα. Μετά παίξε και Blue Dragon κυρίως και Eternal Sonata που είπες. Και μην ξεχάσεις να πάρεις το Mass Effect. Και αν θες να κάνεις διάλειμμα από rpg και αν έχεις παίξει και το gta4 ρίξε μια ματιά οπως και δήποτε στο crackdown!!!! ειδικά αν βρεις και κανέναν να το παίξετε co-op. Και κανά guitar hero επίσης. Και κανά darkness. Πάντως αν και θα έχεις παίξει αρκετά στο pc έχεις δυνατό backlog. Αυτή τη στιγμή έχω 4 ΑΑ τίτλους: PGR 4, Kameo, Perfect Dark, Lost Odyssey. Οι Rare και Mistwalker (βλ. blue dragon, lost odyssey ktl) ήταν κύριοι λόγοι για να αγοράσω 360. Το L-O με έχει αφήσει άφωνο...Είναι και party-based. Κατέβασα και το demo του Eternal Sonata. Φαίνεται ποιοτικό παιχνίδι και αυτό - Polished. Σειρά, όμως, έχουν μετά τα Halo 3 και Blue Dragon. To Mass Effect μάλλον θα το δω στο PC, βγαίνει Μάιο. Το Crackdown θέλω να το δω, όπως επίσης τα Darkness και το Dead Rising της Capcom [νομίζω θα πρόκειται για καλό παιχνίδι]. Μια πρόχειρη list με τίτλους που θέλω να δω, όταν βγουν: a) Too Human Banjo 3 - Θα μας τρελλάνει standard η Rare - Και 3ο παιχνίδι στην ίδια γενιά; Αν δούμε και Kameo 2, όπως είπε ο φίλος, τι να πώ; Τα 100Ευρώ μου πήγαν στην Rare! Το μισό 360 αξίζουν τα παιχνίδια της. c) I n f i n i t e Undiscovery: Είναι RPG και αυτό, της Square Enix! Το trailer τα σπάει, είμαι σίγουρος θα κάνει αρκετό ντόρο. Είναι και αυτό exclusive. d) Resident Evil 5 Άλλος κύριος λόγος. Και μόνο που στο video preview στο IGN για το PS3, έβλεπες τον developer να εξηγεί το παιχνίδι κρατώντας χειριστήριο 360 τα λέει όλα! Το βασικό build θα ναι στο 360, τουλάχιστον ίδια γραφικά θα έχουν Όταν λες δυνατό backlog, τι εννοείς;
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Καλά τα λέει ο cortaN@. Είναι περισσότερο θέμα brand παρά οτιδήποτε άλλο. Γι' αυτό ανοίξτε τα μάτια στους φίλους σας. Να τους πείσετε ότι υπάρχει καλύτερη κονσόλα στην αγορά, με περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια. Πάρτε κι εσείς μέρος στην ιερή σταυροφορία για την εκβαράθρωση (!) της κατάπτυστης Sony. Αν εμείς είμαστε μία φορά gaijin για αυτούς, αυτοί είναι δέκα για εμάς. Αλάργα λέω! Ήγγικεν γαρ η ιερή ώρα που θα δω το GTA IV. Βάζω.
MiltoZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Όταν λες δυνατό backlog, τι εννοείς; Από wiki: A backlog is a list of things that need to be done, but have not been done for some time. Από rpg τo Lost Odyssey είναι το καλύτερο για μένα. Το Mass Effect είναι εκπληκτικό σε κάποιους τομείς. Το Blue Dragon το έλιωσα επίσης, πολύ καλό κι αυτό, το Εternal Sonata λιγότερο αλλά δεν είναι κακό. p.s. Βάλε και το Fable 2 στη λίστα σου
cortaN@ Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Από wiki: A backlog is a list of things that need to be done, but have not been done for some time. Από rpg τo Lost Odyssey είναι το καλύτερο για μένα. Το Mass Effect είναι εκπληκτικό σε κάποιους τομείς. Το Blue Dragon το έλιωσα επίσης, πολύ καλό κι αυτό, το Εternal Sonata λιγότερο αλλά δεν είναι κακό. p.s. Βάλε και το Fable 2 στη λίστα σου Fable 2! Πως το ξέχασα! Βασικά είναι πολύ τυχερή η Microsoft με τη Mistwalker. Ελπίζω να βγει και Blue Dragon 2. Το μόνο που λείπει στο 360 αυτή τη στιγμή από RPG's είναι ένα Proper Final Fantasy. Η Square Enix ετοιμάζει τα ΧΙΙΙ και Vs XIII στο PS3. Δεν ξέρω, μόνο με αυτά τα 2 μπορεί να κάνει recover το PS3.
MiltoZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Fable 2! Πως το ξέχασα! Βασικά είναι πολύ τυχερή η Microsoft με τη Mistwalker. Ελπίζω να βγει και Blue Dragon 2. Δεν θα έλεγα τυχερή. Απλά τους τα έχει σκάσει χοντρά και τους έχει ανοίξει γραφεία να φτιάχνουν jrpgs για πάρτη τους μπας και πιάσει καθόλου την Γιαπωνέζικη αγορά, αλλά αυτοί δεν συγκινούνται. Επειδή αλλού όμως πάνε καλά και παίρνουν και πολύ καλές κρητικές από τους χρήστες κυρίως, αλλά και οι ίδιοι έχουν πει ότι είνια ευχαρηστιμένοι από το αποτέλεσμα, έχουν πει ότι φτιάχνουν και BD 2 και LO 2
cortaN@ Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δεν θα έλεγα τυχερή. Απλά τους τα έχει σκάσει χοντρά και τους έχει ανοίξει γραφεία να φτιάχνουν jrpgs για πάρτη τους μπας και πιάσει καθόλου την Γιαπωνέζικη αγορά, αλλά αυτοί δεν συγκινούνται. Επειδή αλλού όμως πάνε καλά και παίρνουν και πολύ καλές κρητικές από τους χρήστες κυρίως, αλλά και οι ίδιοι έχουν πει ότι είνια ευχαρηστιμένοι από το αποτέλεσμα, έχουν πει ότι φτιάχνουν και BD 2 και LO 2 Σοβαρά; Και θα τα δούμε σε αυτή τη γενιά; Γιατί, κακά τα ψέματα, μετά την εκθείαση του 360, μπορώ να πω και ένα αρνητικό της Microsoft. Στο Xbox 1, έριξε πολύ απότομα την υποστήριξη για να προωθήσει το 360... Το ίδιο απότομα την έχω ικανή να ρίχνει και το 360 για να προωθήσει το neo τηε project. Ας μην ξεχνάμε το 360 πλησιάζει τα 3 χρόνια στην αγορά, ελπίζω για τα 2-3 επόμενα να είναι τουλ. στο προσκήνιο!
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ναι αλλά μην ξεχνάτε ότι με το πρώτο Xbox έχαναν πολλά χρήματα για κάθε μηχάνημα που πούλαγαν. Κλασικό παράδειγμα: το μηχανάκι της MS έπιασε κορυφή στις πωλήσεις όταν πρωτοεμφανίστηκε το PS2 slim (που ξεπούλησε και η Sony δεν μπόρεσε να αναπληρώσει γρήγορα το στοκ). Ακόμα και τότε όμως πάλι μέσα μπήκε η MS, γιατί όπως είπα δεν είχαν ελπίδα να βγάλουν λεφτά από το hardware. Και στο software του Xbox δεν ίσχυε το κλασικό μοντέλο razor-razorblades, αφού η πειρατεία είχε βαρέσει κόκκινο. Σκεφτείτε δε ότι βιάζονταν απίστευτα να βγάλουν πρώτοι next gen κονσόλα στην αγορά για να πάρουν μεγάλη διαφορά από τη Sony όταν θα έβγαζε το PS3. Ήδη από το 2003 είχαν αποφασίσει ότι το 360 θα έβγαινε τέλος του 2005. Και μιλάμε για το 2003! Ένα χρόνο πριν βγουν Halo 2, Forza Motorsport, Fable, Jade Empire και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλες παιχνιδάρες. Κι εμένα πολύ μου κακοφάνηκε όταν η MS δήλωσε ότι σταματάει να ασχολείται με την ανάπτυξη του Xbox One, γιατί όπως λέει ο σοφός λαός "πολλά από τα καλύτερα παιχνίδια κάθε κονσόλας, βγαίνουν προς το τέλος του κύκλου της". Αυτό δεν ήταν γραφτό να το ζήσουμε με το πρώτο Xbox. Ίσως το ήξεραν πιο νωρίς όσοι ήταν μέσα στα πράγματα, αλλά οι περισσότεροι (μαζί κι εγώ) το πήραν γραμμή κάπου στις αρχές με μέσα του 2005. Τελικά όμως φάνηκε πόσο δίκιο είχε η MS στην στρατηγική της, γιατί μπόρεσε να διαθέσει πολύ περισσότερο κόσμο και πόρους στο project του 360. Πολλοί developers ήθελαν να καταπιαστούν επιτέλους με next gen παιχνίδια και η MS τους "φόρτωσε" τα XNA tools και τους έπεισε να δουλέψουν για το 360 (σάμπως είχαν κι άλλη επιλογή, αφού οτιδήποτε άλλο next gen δεν φαινόταν καν στον ορίζοντα). Όσο για τους Ιάπωνες jrpg devs, η MS τους ήθελε για 2 κυρίως λόγους. Πρώτον για να πάει καλύτερα στην εκεί αγορά (με τον γνωστό κομπλεξισμό της) και δεύτερον για να προσφέρει περισσότερα jrpg's στον υπόλοιπο κόσμο, αφού το PS2 είχε περίπου το μονοπώλιο (με εξαίρεση κάτι Zelda κλπ). Η MS ήταν τυχερή, γιατί την περίοδο που άρχισε να προσεγγίζει τους Ιάπωνες devs και να τους τα σκάει χοντρά, είχαν κι οι ίδιοι απηυδήσει από τις μονοπωλιακές πολιτικές της Sony και ήταν διατεθειμένοι να κάνουν "ανοίγματα" προς ενδιαφερόμενους ξένων συμφερόντων.
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ελπίζω για τα 2-3 επόμενα να είναι τουλ. στο προσκήνιο! εγω παλι, ελπιζω του χρονου να βγει νεο hardware, αλλα δυστυχως θα εξαρτηθει απο την συγκριτικη πορεια του 360 στην αγορα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εγω παλι, ελπιζω του χρονου να βγει νεο hardware, αλλα δυστυχως θα εξαρτηθει απο την συγκριτικη πορεια του 360 στην αγορα. Για κονσολες μιλαμε ή για pc? Kαλα λεει το παιδι.Αυτο ηταν και το μεγαλυτερο λαθος της MS και ο λογος που πολλοι ξενερωσαν και δεν πηραν 360.Αν το επαναλαβει,νομιζω οτι θα χασει εντελως την αξιοπιστια της.2 φορες το ιδιο λαθος απεναντι σε μια αγορα(κονσολων) που εχει συνηθισει αλλιως τοσα χρονια,θα ηταν και η ταφοπλακα της στον χωρο των κονσολων. Καθαρα προσωπικη αποψη. Κι εμένα πολύ μου κακοφάνηκε όταν η MS δήλωσε ότι σταματάει να ασχολείται με την ανάπτυξη του Xbox One, γιατί όπως λέει ο σοφός λαός "πολλά από τα καλύτερα παιχνίδια κάθε κονσόλας, βγαίνουν προς το τέλος του κύκλου της". Αυτό δεν ήταν γραφτό να το ζήσουμε με το πρώτο Xbox. Ίσως το ήξεραν πιο νωρίς όσοι ήταν μέσα στα πράγματα, αλλά οι περισσότεροι (μαζί κι εγώ) το πήραν γραμμή κάπου στις αρχές με μέσα του 2005. Πολυ σωστο.Ειδικα το xbox ειχε δυνατοτητες να μεινει μεχρι σημερα στην αγορα.Ειχε δυνατοτητες που πιθανον ποτε δεν ειδαμε.Αν το αφηναν να ''ζησει'' μπορει να βλεπαμε παιχνιδια που ουτε φανταζομασταν οτι θα δουμε σε αυτη τη κονσολα.
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Για κονσολες μιλαμε ή για pc? Kαλα λεει το παιδι.Αυτο ηταν και το μεγαλυτερο λαθος της MS και ο λογος που πολλοι ξενερωσαν και δεν πηραν 360.Αν το επαναλαβει,νομιζω οτι θα χασει εντελως την αξιοπιστια της.2 φορες το ιδιο λαθος απεναντι σε μια αγορα(κονσολων) που εχει συνηθισει αλλιως τοσα χρονια,θα ηταν και η ταφοπλακα της στον χωρο των κονσολων. Καθαρα προσωπικη αποψη. αυτο που για σενα ειναι ΛΑΘΟΣ, για μενα ειναι Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ! οσο για ταφοπλακες... ιδωμεν.. εσεις οι Playstationακηδες, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2005 ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ XBOX1 ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ, KAI ΠΑΙΖΑΤΕ PS2, ΕΜΕΙΣ ΟΙ XBOXακηδες ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ NEXTGEN. ;ppPPpp ακριβως το ιδιο επιθυμουμε και για την επομενη γενια. 7 χρονια φαγουρα με το ιδιο hardware, απλα δεν κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις