StavrosD Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Γεια σας, Είδα στο Mall το GT5 Prologue, ήμαστε συνολικά 5 παιδιά και απογοητευτήκαμε! Καταρχήν τα γραφικά ΔΕΝ είναι καλύτερα από PGR 4 (έπαιζε δίπλα) συνολικά (στα environments το PGR4 πολύ καλύτερο - επίσης είχε άσχημο aliasing το GT5, όπως και άλλα παιχνίδια του PS3...) Δεν φταίει το PS3 γι'αυτό. Το ίδιο είχα παρατηρήσει και στο Πλαίσιο στην Πάτρα, και όταν μπήκα στις ρυθμίσεις παρατήρησα ότι το είχαν ρυθμίσει με διαφορετική ανάλυση από αυτή της οθόνης. Δεν ξέρω αν έχουν πάρει μίζα από την Microsoft (για να φαίνονται άσχημα τα γραφικά) ή το κάνουν από αμέλεια, πάντως έλεγξέ το και εσύ μήπως φταίει κάτι τέτοιο.
v0rtex Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω αν έχουν πάρει μίζα από την Microsoft (για να φαίνονται άσχημα τα γραφικά) ή το κάνουν από αμέλεια, πάντως έλεγξέ το και εσύ μήπως φταίει κάτι τέτοιο.
Toufas Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 η take2 εχει προβληματα. το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του αρα μην ειστε καρμίρηδες
nzeppos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μπρε ας το τσιμπήσουμε πρώτα από το θείο να το δούμε και αργότερα να το πλερώσουμε βερεσέ. 56 ευρώ το έχει το play.com, δεν είναι άσχημα, ειδικά αν αναλογιστούμε και τα extra episodes που θα έχει. Μάλλον θα κάνω την παραγγελία πακέτo με το Rock Band. ps: 3.6%, άντεεεεε.
johnnypatras Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 η take2 εχει προβληματα. το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του αρα μην ειστε καρμίρηδες Σωστός. Περιμένω τσαντούλα και θυρίδα στις 30. Αλλα αφού μπορώ να το παίξω μια ώρα αρχύτερα....
MiltoZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ετoιμαστείτε σκουλίκια να φάτε το μολύβι μου και να δείτε την σκόνη μου! I is so exited!1
Freakster Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Παιδιά πλησίαζε η η μέρα λήξης της συνδρομής μου και μου έστειλαν αυτό We are contacting you because we have been unable to charge your credit card for your Xbox Live 12 mo. Gold Membership service(s) being billed to you through Microsoft Online Services. The following credit card is the current payment method on your billing account: Credit card type: To avoid an interruption of your services or to reactivate suspended service(s), please provide a valid credit card and a current expiration date. If payment is due for other Microsoft services purchased with the above card, those services may also be affected. To update your credit card information: 1. Select your gamer card. 2. Select Account Management. 3. Select Memberships. 4. Select the membership you want to update. For more info, go to www.xbox.com/support or call Xbox Customer Support at 1 800 509 186. If you have already resolved this issue, please disregard this notice and accept our thanks. Thank you for using Microsoft Online Services. The Xbox Live team. Έβαλα λεφτά στην προπληρωμένη, πήγα στο 360, διάλεξα το account management πάτησα τη συνδρομή και επέλεξα την κάρτα μου και μετά απο λίγο έλαβα μήνυμα που έλεγε ότι θα ανανεωθεί το 2009 τον Απρίλη.. Ως τότε θα είμαι καλυμένος ή αγόρασα συνδρομή που θα ενεργοποιηθεί το 2009 και ως τότε θα έχω γίνει silver?? :S Πήγα τ'ωρα και στο site της ms και είδα αυτό Current Membership: Xbox Live 12 mo. Gold Membership Next Bill Date: 12/04/2009 Renews: Xbox Live 12 mo. Gold Membership Renewal cost: ?59.99 Οπότε όλα πήγαν καλά; Δεν λέει gta και να μην μπορείς να παίξεις και λίγο multi
cortaN@ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δεν φταίει το PS3 γι'αυτό.Το ίδιο είχα παρατηρήσει και στο Πλαίσιο στην Πάτρα, και όταν μπήκα στις ρυθμίσεις παρατήρησα ότι το είχαν ρυθμίσει με διαφορετική ανάλυση από αυτή της οθόνης. Δεν ξέρω αν έχουν πάρει μίζα από την Microsoft (για να φαίνονται άσχημα τα γραφικά) ή το κάνουν από αμέλεια, πάντως έλεγξέ το και εσύ μήπως φταίει κάτι τέτοιο. Αυτό δεν το ξέρω. Πάντως μίζα από τη Microsoft δε νομίζω να χουν πάρει. Πέραν, όμως, του aliasing, στα environments και στον όγκο των γραφικών πληροφοριών που δίνει το PGR4 είναι καλύτερο από το GT5. Δεύτερον, το GT5 είναι preview παιχνίδι - ουσιαστικά beta έκδοση - οπότε δεν αξίζει για μένα τα λεφτά του. Αν ήταν θα αγόραζα το κανονικό. Βέβαια, τώρα έχω πάρει το 360, ενεργοποίησα και τον 1 μήνα δωρεάν live και δεν ενδιαφέρομαι καν για αγορά PS3. Θα το ξανακοιτάξω όταν βγει το FF13, αν συμφέρει τότε. PS: Στο Kameo υπάρχουν περιοχές όπως το Enchanted Kingdom και τo Mountain Hills που κυριολεκτικά τα σπάνε σε 1080p στη Samsung 558 40". Έχω μείνει άφωνος από την ποιότητα μερικών τοποθεσιών του παιχνιδιού για launch τίτλο του 360.
nzeppos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Βέβαια η πλάκα είναι ότι, έτσι όπως πάει η δουλειά, μέχρι να βγει το GT5, το 360 θα έχει κάπου 1500 παιχνίδια και βάλε. Παιχνίδια κάθε είδους, για hardcore gamers αλλά και για 3χρονα. Και το PS3 θα είναι ακόμα η κονσόλα που περιμένει κάαααααποια παιχνίδια κράχτες, για να μπορέσει να πουλήσει. Ποτέ ρε.
MiltoZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 PS: Στο Kameo υπάρχουν περιοχές όπως το Enchanted Kingdom και τo Mountain Hills που κυριολεκτικά τα σπάνε σε 1080p στη Samsung 558 40". Έχω μείνει άφωνος από την ποιότητα μερικών τοποθεσιών του παιχνιδιού για launch τίτλο του 360. Τελείωνε με το Kameo και πιάσε το Lost Odyssey που το έχεις και είναι χάρμα. Μετά παίξε και Blue Dragon κυρίως και Eternal Sonata που είπες. Και μην ξεχάσεις να πάρεις το Mass Effect. Και αν θες να κάνεις διάλειμμα από rpg και αν έχεις παίξει και το gta4 ρίξε μια ματιά οπως και δήποτε στο crackdown!!!! ειδικά αν βρεις και κανέναν να το παίξετε co-op. Και κανά guitar hero επίσης. Και κανά darkness. Πάντως αν και θα έχεις παίξει αρκετά στο pc έχεις δυνατό backlog.
p3tran Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 PS: Στο Kameo υπάρχουν περιοχές όπως το Enchanted Kingdom και τo Mountain Hills που κυριολεκτικά τα σπάνε σε 1080p στη Samsung 558 40". Έχω μείνει άφωνος από την ποιότητα μερικών τοποθεσιών του παιχνιδιού για launch τίτλο του 360. σωστος για τη συγκριση γραφικου ογκου pgr4-gt5p και πολυ σωστος επισης για το kameo. τα λεγαμε το χειμωνα του 2005 αυτα περι kameo, οταν φωναζαμε οτι ΗΔΗ ειμαστε στη nextgen κονσολο-εποχη, και μας λεγανε οτι "nextgen starts μονο οταν σκασει μυτη στην αγορα η ακατονομαστη κονσολα"... ελπιζω να βγει και ενα kameo 2 σε αυτη τη γενια, αν και σε περιπου 15 μερες θα δουμε το νεο στολιδι της rare, το καινουργιο banjo.. p.s. Freakster πρεπει να εισαι οκ ;]
nzeppos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 +1 από εμένα στα Mass Effect, Darkness και Crackdown. Μιλάμε για παιχνιδάρες! Και μόνο που τα σκέφτομαι συγκινούμαι, τι λιώσιμο είχα ρίξει μέχρι να τα τελειώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις