ntouzieras Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ρε παιδες, με αυτο το unreal τι γινεται???
Wolfidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Το NBA Ballers: Chosen One είναι φόλα ή εγώ δεν έπιασα το σημείο? Το παιχνίδι είναι χάλι σαν τα ελληνικά του Γκάλη....
p3tran Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 απο τα videos στο youtube παντως, για φολα το εκοψα..
dreaming123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Έκει που έπαιζα μου βγάζει ξαφνικά 3 η 4 λαμπάκια και σβήνει το 360. Το ξανα ανοίγω πάλι το ίδιο. Κουνάω λίγο την τροφοδοσία απο πίσω και άνοιξε και έπαιξα ένα 5 λεπτο και μετα το έκλεισα... Την πάτησα και εγω με τα 3λαμπάκια? Γιατι νομίζω σε αυτη την περίπτωση οτι δεν σβήνει απλά ανόιγει και αναβοσβήνουν... Σωστά?Η είναι στα τελευτάια του?
cortaN@ Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Γεια σας, Είμαι φαν της nintendo και έχω gamecube και DS. Πρόσφατα ενδιαφέρθηκα για το 360, λόγω της πτώσης της τιμής του και ρώτησα εδώ στο φόρουμ για κάποιες απορίες μου. Χθες, αγόρασα το 360 Arcade 200Ε, ένα καλώδιο HDMI της Logitech 25Ε από το Πλαίσιο και τον HDD 20Gb στα 33Ε και το universal media remote 20Ε από Κοτσόβολο (ήμουν στο Mall) Σύνολο = 280 Ευρώ. Για καλή μου τύχη είχα εξασφαλίσει τα παρακάτω games αυθεντικά πριν αγοράσω την κονσόλα: - Kameo: Elements of Power - Project Dark Zero - Project Gotham Racing 4 - Lost Odyssey - Pro Evo 6 - Ghost Recon Advanced Warfighter - Need for Speed Carbon Τα παραπάνω όλα μαζί αυθεντικά μου κόστισαν...29 Ευρώ (για όσους απορήσουν αγοράστηκαν με όχι και τόσο νόμιμο τρόπο). Σύνολο αγοράς: 310 Ευρώ Χθες, ασχολήθηκα με το Kameo και το Lost Odyssey, ενώ είδα και το PGR 4. Έχω να παρατηρήσω λοιπόν πως έμεινα κατάπληκτος!!! Αν και είμαι κάτοχος σχετικά high end pc και έχω παίξει το GoW π.χ. ή το Kane&Lynch ή το DiRT έμεινα Μ@Λ@Κ@ς με τα γραφικά του Kameo και του Lost Odyssey. Πραγματικά άψογα. Τώρα στα παιχνίδια, το Kameo, το Lost Odyssey, καθώς και τα Blue Dragon, Eternal Sonata που δεν έχω ακόμη ήταν οι κύριοι λόγοι από τα υπάρχοντα παιχνίδια για την αγορά του 360. Λοιπόν, μπορώ να πω ότι στην εισαγωγή των credits του Lost Odyssey δάκρυσα από τη μουσική και το art style του παιχνιδιού. Δεν το περίμενα τόσο καλό... Πιστεύω ότι με 280Ε το 360 είναι η καλύτερη αγορά κονσόλας αυτή τη στιγμή, η πιο οικονομική και έχει απίστευτα παιχνίδια, ήδη ανέφερα 5. Πραγματικά αξίζει και αυτό το γράφω παρόλο που είμαι Nintendo fan. Για το Wii, έπρεπε να ξοδέψω 250Ε για την κονσόλα + 100 Ευρώ το WiiFit (είναι must - εξάλλου θα το χρησιμοποιούν μελλοντικοί τίτλοι) + 60 Ευρώ 2ο set wiimote-nunchuk (στο 360 έχω 2ο χειριστήριο από το PC)+150 Eυρώ τα Zelda, Mario + Metroid 3 (τα 3 must παιχνίδια του για μένα αυτή τη στιγμή - Και δε γινόταν να...τα αγοράσω φθηνότερα) +30E καλώδιο HD. Σύνολο: 600 Eυρώ... Όσο για το PS3, κοστίζει 550 με Uncharted+Ratchet+χειριστήριο + 25Ευρώ το HDMI + 35 Eυρώ το Media Remote. Ξεπερνάει τα 600 Ευρώ... Είδα στο Mall το GT5 Prologue, ήμαστε συνολικά 5 παιδιά και απογοητευτήκαμε! Καταρχήν τα γραφικά ΔΕΝ είναι καλύτερα από PGR 4 (έπαιζε δίπλα) συνολικά (στα environments το PGR4 πολύ καλύτερο - επίσης είχε άσχημο aliasing το GT5, όπως και άλλα παιχνίδια του PS3...) και ο χειρισμός του είναι ο ίδιος με το GT2, ο αναλογικός μοχλός φεύγει κατευθείαν...Και δεν υπάρχει vibration. - Άλλα έξοδα μελλοντικά. Σόρυ, αλλά όπως είναι τώρα το PS3 δεν έχει λόγο ύπαρξης, κατά την προσωπική μου πάντα άποψη, πέραν του blu-ray. Να πληρώσω 600+ ευρώ για γραφικά με aliasing; Χωρίς dual shock? Χωρίς PS2 compatibility? Από RPG's δεν έχει τίποτα...Ίσως το σώσει το FF13. Ως τώρα σκέτη αποτυχία. Για να συνοψίσω, επαναλαμβάνω προσωπικές μου απόψεις: Συμφέρουσα αγορά κονσόλας είναι μόνο ο συνδυασμός του 360 που ανέφερα στα 280 και...πολύ πίσω το Wii. Για PS3 δεν το συζητάω καν. Το παραθέτω εδώ γιατί περιγράφω την εμπειρία μου με το 360 και δε θέλω αυτό το Post να γίνει αντικείμενο flaming. Μόνο για να καταθέσω την εμπειρία μου όντας κονσολάς από εποχή snes/megadrive.
deus Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Γεια σας, Είμαι φαν της nintendo και έχω gamecube και DS. Πρόσφατα ενδιαφέρθηκα για το 360, λόγω της πτώσης της τιμής του και ρώτησα εδώ στο φόρουμ για κάποιες απορίες μου. Χθες, αγόρασα το 360 Arcade 200Ε, ένα καλώδιο HDMI της Logitech 25Ε από το Πλαίσιο και τον HDD 20Gb στα 33Ε και το universal media remote 20Ε από Κοτσόβολο (ήμουν στο Mall) Σύνολο = 280 Ευρώ. Για καλή μου τύχη είχα εξασφαλίσει τα παρακάτω games αυθεντικά πριν αγοράσω την κονσόλα: - Kameo: Elements of Power - Project Dark Zero - Project Gotham Racing 4 - Lost Odyssey - Pro Evo 6 - Ghost Recon Advanced Warfighter - Need for Speed Carbon Τα παραπάνω όλα μαζί αυθεντικά μου κόστισαν...29 Ευρώ (για όσους απορήσουν αγοράστηκαν με όχι και τόσο νόμιμο τρόπο). Σύνολο αγοράς: 310 Ευρώ Χθες, ασχολήθηκα με το Kameo και το Lost Odyssey, ενώ είδα και το PGR 4. Έχω να παρατηρήσω λοιπόν πως έμεινα κατάπληκτος!!! Αν και είμαι κάτοχος σχετικά high end pc και έχω παίξει το GoW π.χ. ή το Kane&Lynch ή το DiRT έμεινα Μ@Λ@Κ@ς με τα γραφικά του Kameo και του Lost Odyssey. Πραγματικά άψογα. Τώρα στα παιχνίδια, το Kameo, το Lost Odyssey, καθώς και τα Blue Dragon, Eternal Sonata που δεν έχω ακόμη ήταν οι κύριοι λόγοι από τα υπάρχοντα παιχνίδια για την αγορά του 360. Λοιπόν, μπορώ να πω ότι στην εισαγωγή των credits του Lost Odyssey δάκρυσα από τη μουσική και το art style του παιχνιδιού. Δεν το περίμενα τόσο καλό... Πιστεύω ότι με 280Ε το 360 είναι η καλύτερη αγορά κονσόλας αυτή τη στιγμή, η πιο οικονομική και έχει απίστευτα παιχνίδια, ήδη ανέφερα 5. Πραγματικά αξίζει και αυτό το γράφω παρόλο που είμαι Nintendo fan. Για το Wii, έπρεπε να ξοδέψω 250Ε για την κονσόλα + 100 Ευρώ το WiiFit (είναι must - εξάλλου θα το χρησιμοποιούν μελλοντικοί τίτλοι) + 60 Ευρώ 2ο set wiimote-nunchuk (στο 360 έχω 2ο χειριστήριο από το PC)+150 Eυρώ τα Zelda, Mario + Metroid 3 (τα 3 must παιχνίδια του για μένα αυτή τη στιγμή - Και δε γινόταν να...τα αγοράσω φθηνότερα) +30E καλώδιο HD. Σύνολο: 600 Eυρώ... Όσο για το PS3, κοστίζει 550 με Uncharted+Ratchet+χειριστήριο + 25Ευρώ το HDMI + 35 Eυρώ το Media Remote. Ξεπερνάει τα 600 Ευρώ... Είδα στο Mall το GT5 Prologue, ήμαστε συνολικά 5 παιδιά και απογοητευτήκαμε! Καταρχήν τα γραφικά ΔΕΝ είναι καλύτερα από PGR 4 (έπαιζε δίπλα) συνολικά (στα environments το PGR4 πολύ καλύτερο - επίσης είχε άσχημο aliasing το GT5, όπως και άλλα παιχνίδια του PS3...) και ο χειρισμός του είναι ο ίδιος με το GT2, ο αναλογικός μοχλός φεύγει κατευθείαν...Και δεν υπάρχει vibration. - Άλλα έξοδα μελλοντικά. Σόρυ, αλλά όπως είναι τώρα το PS3 δεν έχει λόγο ύπαρξης, κατά την προσωπική μου πάντα άποψη, πέραν του blu-ray. Να πληρώσω 600+ ευρώ για γραφικά με aliasing; Χωρίς dual shock? Χωρίς PS2 compatibility? Από RPG's δεν έχει τίποτα...Ίσως το σώσει το FF13. Ως τώρα σκέτη αποτυχία. Για να συνοψίσω, επαναλαμβάνω προσωπικές μου απόψεις: Συμφέρουσα αγορά κονσόλας είναι μόνο ο συνδυασμός του 360 που ανέφερα στα 280 και...πολύ πίσω το Wii. Για PS3 δεν το συζητάω καν. Το παραθέτω εδώ γιατί περιγράφω την εμπειρία μου με το 360 και δε θέλω αυτό το Post να γίνει αντικείμενο flaming. Μόνο για να καταθέσω την εμπειρία μου όντας κονσολάς από εποχή snes/megadrive. και εγώ στην ίδια λογική είμαι από την προηγούμενη γενιά ακόμη τώρα είναι ακόμη καλύτερα βέβαια με xbox360 + Wii + DS τα έχεις όλα και με το παραπάνω.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Εν ολιγης κατά πολλούς το ps3 είναι απλά περιττό σαν μηχάνημα...
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Το live επέστρεψε αλλά δεν ξέρω αν έχει dashboard update γιατί πολύ απλά εγώ είχα κάνει το dashboard update που έγινε πριν μερικές μέρες.
Bougas Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 μπηκε κανενας στο live; κανει sing,αλλα δεν μου εμφανιζει την λιστα των φιλων μου,και δεν μπορει να συνδεθει στο messenger.
saxon Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ε ναι, περίμενες απο την MS να έχει καινούργιο update χωρίς να κάνει 2-3 μακακείες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις