dreaming123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Eίναι ενος φίλου...Μπορεί να φταίει αν δεν είναι καλές κα ιοι μπαταρίες?Λογικά ναι έτσι?
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δεν είμαι σίγουρος αν είναι θέμα μπαταρίας. Τα δικά μου, ακόμα και να έχει σχεδόν τελειώσει η μπαταρία, συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά. Καλύτερα όμως να αποκλείσεις αυτό το σενάριο, οπότε κάντε μια δοκιμή βγάζοντας την μπαταρία εντελώς (είτε είναι επαναφορτιζόμενη, είτε απλή) και συνδέοντας το καλώδιο φόρτισης. Έκανα τώρα μια δοκιμή χωρίς μπαταρία, μόνο με το καλώδιο (και μάλιστα να τραβάει ρεύμα από τα USB του PC) και το χειριστήριο δουλεύει κανονικά.
dreaming123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 nzeppos μην βαρέσεις... Απλά δεν έκανε το αυτονόητο δεν πάταγε μετά το μικρό κουμπί που είναι δίπλα στις σκανδάλες ωστε να συγχρονιστεί... Τώρα του το είπα αυτο το έκανες?Και λέει όχι...
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Χεχε, μην ανησυχείς, κι εγώ τα ίδια είχα πάθει με την ασύρματη κιθάρα του GH3 όταν το αγόρασα από play.com. Πάταγα το αντίστοιχο κουμπί του 360 αλλά ξέχασα να πατήσω της κιθάρας. Νόμιζα ότι η κιθάρα είναι χαλασμένη και τα είχα πάρει.
nzeppos Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ερώτηση κρίσεως. Ενδιαφέρομαι να ξαναμπώ στο Live με gold συνδρομή, μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας. Ούτε καν θυμάμαι ποιό firmware έχω βάλει στο 360. Νομίζω ότι είναι το 2.1 του GaryOPA, το οποιο βέβαια είχε βγει πολλούς μήνες πριν αρχίσουν τα... μπάνια του λαού, οπότε δεν είχε ιδιαίτερες stealth προστασίες κλπ. Αν υποθέσουμε ότι δοκιμάζω να παίξω με original παιχνίδι, λέτε να φάω κανα ban? Έχετε ακούσει τίποτα τέτοιο? Ή πρέπει να γυρίσω οπωσδήποτε στο original firmware? (πράγμα που αποκλείεται να κάνω) Αλλιώς να περάσω κανένα πιο καινούριο πειραγμένο firmware (έχω Hitachi 47D). Επειδή έχω να ασχοληθώ με firmware και τα συναφή από τότε που φλασάρισα το 360 (πριν ενάμιση χρόνο λέμε) ας μου στείλει ένα pm όποιος γνωρίζει τι περίπου παίζει τώρα με τα stealth f/w. edit: ΟΚ, έψαξα λίγο και απ' ότι κατάλαβα καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσω πιο πρόσφατο f/w. Ούτως ειπείν άντε πάλι να μπλέξω με SATA καλώδια, να βρω το Slax CD (αν και νομίζω ότι τα φλασαρισμένα drivers γυρνάνε από μόνα τους σε modeB), να κάνω restore σε original f/w, να περάσω το τελευταίο iXtreme 1.4, τρέχα γύρευε. Στο τέλος θα φάω ένα ξεγυρισμένο ban και θα πάνε τζάμπα και τα λεφτά της συνδρομής και το παιχνίδι που θέλω να πάρω. Ποιό? Μα φυσικά το Euro 2008 (και θα ακολουθήσει και το RockBand βεβαίως).
Toufas Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 η κιθαρα του guitar hero 3 (ασυρματη) θα παιζει στο rockband ?
p3tran Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 η κιθαρα του guitar hero 3 (ασυρματη) θα παιζει στο rockband ? νομιζω yes
nzeppos Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ωραία, καλά τα πήγα με το f/w, το μόνο που κατάφερα ήταν να μπρικάρω το Hitachi (error 65). Πώς είπαμε ότι τους λένε αυτούς τους Έλληνες modders που επισκευάζουν DVD-roms και μητρικές?
jimbrav Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ωραία, καλά τα πήγα με το f/w, το μόνο που κατάφερα ήταν να μπρικάρω το Hitachi (error 65). Πώς είπαμε ότι τους λένε αυτούς τους Έλληνες modders που επισκευάζουν DVD-roms και μητρικές? αρε nzeppos γκαντεμιά...δε πειράζει. grmods http://www.sonypsp.gr/catalog/index.php?cPath=40&osCsid=3598a3702357be9128a2af83b216242a
ultralisk Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 η κιθαρα του guitar hero 3 (ασυρματη) θα παιζει στο rockband ? ναι θα παίζει σίγουρα
Pytzamarama Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Διαβασα οτι μολις ξεκινησε να ανεβαινει σιγα-σιγα το Ikaruga. Ειναι κανεις PAL-ιανθρωπος σπιτι να τσεκαρει το Live?
Stormwatch Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Χτες κατα τις 4, κατεβασα το trial , αλλα δεν με αφηνε να αγορασω το full (εβγαζε προβλημα). Μόλις ανοιξει το μάτι μου, θα ξαναπροσπαθησω
The_Sheep Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 κανα μαγαζι στην αθηνα για points kai gold συνδρομες ξερει κανεις? γιατι εδω στην επαρχια δεν παιζει τετοιο πραγμα
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Το Ikaruga το κατεβάζεις μόνο μέσω live και αν πληρώσεις με xbox points? Δεν παίζει να ανέβει και σε κανέναν γνωστό θείο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις