StavrosD Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 καλη φαση. με λιγα λογια θα παιζει internt radio το laptop και θα εχω ηχο στα ηχεια στον ενισχυτη μεσω XBOX και 2x Homeplug Adaptors, σωστα? Σωστά. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεσαι καν το laptop. Το XBMC υποστηρίζει straming για video, ήχο, shoutcast, κτλ. Ο υπολογιστής χρειάζεται μόνο αν θες να παίξεις τα αρχεία από τον δίσκο του υπολογιστή. Μπορεί να παίξει αρχεία από κοινόχρηστους καταλόγους στο δίκτυο και από DVD. Τι ανταπτορες να παρω? Χρειαζεται μεγαλη ταχυτητα η μπορω να την βγαλω και με φτηνους στα 14Mbps? Αν θες να παίζεις streaming αρχεία από το ίντερνετ, σου αρκεί και με το παραπάνω.Αν θες να παίζεις αρχεία από shared καταλόγους, σου αρκεί για divx και mp3, αλλά οριακά για format που έχουν μεγάλο bitrate όπως τα DVD (απαιτούν 1.5MB/sec=12mbit, οριακά). Θα σου πρότεινα να πάρεις πιο γρήγορα homeplug εκτός και αν βρεις τα 14άρια σε πολύ καλή τιμή. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ οτι το XBMC είναι για το απλό XBOX, όχι για το 360. Το 360 μπορεί να κάνει streaming από τον windows media player, και από το media center.
jason88 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 καλα γιατι στην τεχνκη υποστηριξη του XBOX μου ειπαν πως δεν γινεται?
StavrosD Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 καλα γιατι στην τεχνκη υποστηριξη του XBOX μου ειπαν πως δεν γινεται? ΟΥΠΣ!!! Μάλλον δεν σε έχουμε ενημρεώσει ότι για να μπει το XBMC το οποίο διατίθεται δωρεάν, πρέπει να ξεκλειδώσεις το XBOX είτε με τσιπ είτε με softmod. Προφανώς καταλαβαίνεις για ποιο λόγο δεν το αναλαμβάνουν. http://xbmc.org/
jason88 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ναι οντως γινεται να συνδεθει με access point το xbox? για mod ποιο προτεινετε? το xecuter? με βλεπω να παιρνω την κονσολα μια απο αυτες τις μερες υπαρχει τπτ να προσεξω στην αγορα της?
StavrosD Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μπορώ βάζοντας απλά έναν συνδεδεμένο στο ρουτερ μου(Linksys wag200g) ενα wireless access point(Ποιο από αυτά προτείνετε και γιατί?) στο 360 που να1. Να συνδεθώ στο xbox live? και 2. Γίνετε να είναι και παράλληλα divx - hd wmv player αρχείων? Σας ευχαριστώ πολύ. 1.Στο live συνδέεσαι με όποιο router θες, αρκεί να ανοίξεις τα κατάλληλα ports στις ρυθμίσεις του router. 2.Το XBOX 360 παίζει και divx και hd wmv αρχεία, αλλά δεν νομίζω να βλέπει εξωτερικούς υπότιτλους. Απλά γράφεις τα αρχεία σε DVD, USB σκληρό δίσκο ή USB Stick, το συνδέεις στην USB του XBOX και τα παίζει. ναι οντως γινεται να συνδεθει με access point το xbox? για mod ποιο προτεινετε? το xecuter? με βλεπω να παιρνω την κονσολα μια απο αυτες τις μερες υπαρχει τπτ να προσεξω στην αγορα της? Το xbox έχει θύρα ethernet,δηλαδή πρέπει είτε να το συνδέσεις με ethernet, ή να πάρεις το USB Wireless adapter, ή ένα wireless to ethernet adapter/bridge. Για mod σου προτείνω να κάνεις Softmod.Ψάξε για SID (Softmod Installer Deluxe). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις κάποιο από 3 συγκεκριμένα παιχνίδια και USB adapter για την κάρτα μνήμης του xbox. Επειδή το θέμα με το xbox 1 είναι off topic, αν θες να το συνεχίσουμε φτιάξε ένα θέο θέμα και στείλε το link.
jason88 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 για ΧΒΟΧ 360 μιλαω τοση ωρα φιλε μου. Για access point σκεφτομαι το usr9108 που τωρα χρησιμοποιω για να μπαινω στο internet. Μολις παρω το χbox παιρνω ενα draft N και βαζω το usr access point στο xbox αντι να παρω τον ειδικο ανταπτορα του. θα μπορεσω να το κανω αυτο?
telegamesvg Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Εχει κανεις αλλο φοβερο lag στο Rainbow Six Vegas 2 ή ειναι δικο μου "προνόμιο" ?? Ολοα κοkκινα και λιγα κιτρινα "λαμπακια" εχω στις ενδειξεις των ping ..
orpheas2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 2008 ONLINE ΛΑΓΚΑΡΕΙ ΕΛΕΕΙΝΑ????ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!!
Bougas Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 2008 ONLINE ΛΑΓΚΑΡΕΙ ΕΛΕΕΙΝΑ????ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!! τουλαχιστον στο εβαλε ο αλλος.εμενα που εβαλα μια φορα γκολ και το μετρησε στον αλλον τι να πω και οχι σε ρανκ παιχνιδι,αλλα σε private...
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 2008 ONLINE ΛΑΓΚΑΡΕΙ ΕΛΕΕΙΝΑ????ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που επιμένουν να παίζουν Pro online. Εκατό χιλιάδες φορές τα έχουμε πει, το παιχνίδι δεν είναι για πουθενά.
orpheas2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΛΑΓΚΑΡΕΙ????ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΒΛΗΜΑ?
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Ποιό είναι το πρόβλημα? Αυτός! Τελοσπάντων, αν θες μια συμβουλή το φετινό online του Pro ξέχασέ το. Παίξε Fifa08 (και σε λίγες μέρες το ακόμα καλύτερο Euro2008). Και τα δύο καλύτερα από το Pro.
dreaming123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Παιδιά έτσι ξαφνικά το ασύρματο χειριστήριο του 360 δεν συγχρονίζει. Πατάω το κεντρικό κουμπί και το κουμπί κάτω απο τις μέμορυ καρτ αλλά αναβοσβήνει κα ιδεν κεντράρει στο 1... Δεν το είχα πολυ ψάξει γιατι εγω παίζω με καλώδιο. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δοκίμασε να πατήσεις το κουμπί "κάτω από τις memory card" του 360 αλλά παράλληλα και το μπροστινό (όχι το κεντρικό) κουμπί στο χειριστήριο. Τι μικρό κουμπάκι που είναι δίπλα στην υποδοχή για το καλώδιο φόρτισης του joypad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις