Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
edit: Του έριξα μια ματιά (αφού πρώτα μου έκαψε ένα dvd το ρημάδι, γιατί έκανα δοκιμές με τις ταχύτητες εγγραφής). Βασικά ένα έχω να πω. Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι σαν το The Darkness, πάει και τελείωσε. Ό,τι FPS και να παίξω από τότε, πάντα σκέφτομαι το Darkness (ούτε γκόμενα να ήταν). Τι ανυπέρβλητο και ατμοσφαιρικό και splatter και ανεπανάληπτο παιχνίδι ήταν αυτό, τι φοβερή υπόθεση και τέλος και απ' όλα, τρομακτικό παιχνίδι μιλάμε.

Κι εμένα μου άρεσε πολύ το Darkness αλλά πιστεύω ότι για single player fps το bioshock είναι ένα επίπεδο πιο πάνω.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το Dark Sector θα το τσεκαρω τωρα να δω τι λεει...

Τωρα οσο αφορα τη κουβεντα πιο πανω...δενμου αρεσε και πολυ το Darkness.Ισως γιατι υπηρξε υπερ-hype για τον τεχνικο του τομεα πριν κυκλοφορησει και τελικα δεν ηταν και κανα τεχνικο breakthrough.Ξενερωσα

Αντιθετα στο Condemned2 οι δημιουργοι ηταν διακριτικοι και φειδωλοι.Το αποτελεσμα ηταν καλυτερο των προσδοκιων μου.

Παντως παρατηρω ενα ξυπνημα της Sega (και ως developer και ως publisher).Mετα τις Wii αηδιες που κυκλοφορησε, βλεπω να κουνιουνται και αλλα studio εκτος απο τη Sumo (σταθερη αξια)

Μαλιστα αν το παρακατω δεν ειναι Πρωταπριλιατικο:

Sega Gamerʼs Day 2008

* ALPHA PROTOCOL - απο τις 13 Μαρτη εχουν βγει νεα για αυτο το game

* BEIJING 2008

* EMPIRE: TOTAL WAR

* GOLDEN AXE BEAST RIDER - δυσκολο στοιχημα

* NEW ETERNAL ARCADIA (TENTATIVE) - επιτελους!

* NEW NiGHTS (TENTATIVE) - επιτελους NextGen!

* SAMBA DE AMIGO 2008 (TENTATIVE) - μαρακες σε 720p?

* SONIC CHRONICLES: THE DARK BROTHERHOOD

* SONIC UNLEASHED PREVIEW - αν ισχυουν τα leaked,θα σκοτωνει

* SPACE SIEGE

* STORM CHASER

* SUPER MONKEY BALL FOR iPhone (TENTATIVE)

* THE CRUCIBLE: EVIL WITHIN

* THE INCREDIBLE HULK — THE VIDEOGAME - εχτες βγηκε exclusive video

τοτε παμε καλα ;)

Δημοσ.
μόλις τερμάτισα το viking battle of asgard πολύ καλό παιχνίδι το χάρηκα απο την αρχή ως το τέλος. κρίμα πού είναι τόσό μικρό και τελειώνει λίγο απότομα. θα μπορούσα να παίζω άλλες 6 νησιά άνετα. ελπίζω το fable 2 να του μοιάζει έστω και λίγο.

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω το fable το 1 ήταν αριστούργημα σκέψου το 2 τι θα είναι...και δεν νομίζω να του μοιάζει ...θα μας αφήσει μαλ@κες ο πετράκος...

Δημοσ.

το dark sector πολυ καλο,το ελιωσα σημερα πηγα στο 8ο κεφαλαιο,κριμα που τελειωνει στο 10 νομιζω απο οτι εβλεπα στα achievements.Δεν το περιμενα να ηταν τοσο ατμοσφαιρικο.Οσο για το ζηνοειδες οπλο ειναι ολα τα λευτα οι αποκεφαλισμοι και οι ακροτηριασμοι!

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε 2-3 eshop που να έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια xbox 360???

Να βγαίνουν 30-35 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά...

Δημοσ.

Ναι με 30-35 Ευρώ θα βρεις παλιότερα. Όχι αρχαία, μην φανταστείς. Μετά από λίγους μήνες πέφτουν οι τιμές, ανάλογα και με την επιτυχία του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Ναι εε? Γιατί από games-asia και του PS3 αλλά και xbox360 (αλλά USA games μόνο) τόσο βγαίνουν οι ΑΑ τίτλοι.. 35 με free w.w. shipping

Γενικά εκτός απο ebay πείτε τα φτηνά eshops για 360

Δημοσ.

παιδια το xbox μπορει να λειτουργησει σαν a/v wireless stream device? Σκεφτομαι προκειμενου να τα σκασω για ενα εξειδικευμενο wireless media player να παρω το xbox και να παιζω και κανα παιχνιδι... Μπορει να γινει αυτο?

Δημοσ.

Εννοείται ότι μπορεί να γίνει

Δεν γίνεται όμως με το δικό του usb wireless,πρέπει να χρησιμοποιήσεις Wirless to ethernet bridge. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζονται drivers και η σύνδεση γίνεται διαφανής για το XBOX.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις homplug. http://www.homeplug.org/home

NP290W.gif

Δημοσ.

καλη φαση. με λιγα λογια θα παιζει internt radio το laptop και θα εχω ηχο στα ηχεια στον ενισχυτη μεσω XBOX και 2x Homeplug Adaptors, σωστα?

Τι ανταπτορες να παρω? Χρειαζεται μεγαλη ταχυτητα η μπορω να την βγαλω και με φτηνους στα 14Mbps? :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορώ βάζοντας απλά έναν συνδεδεμένο στο ρουτερ μου(Linksys wag200g) ενα wireless access point(Ποιο από αυτά προτείνετε και γιατί?) στο 360 που να

1. Να συνδεθώ στο xbox live?

και

2. Γίνετε να είναι και παράλληλα divx - hd wmv player αρχείων?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

σωστα υπαρχει και η επιλογη του access point. θα μπορουσα πχ να βαλω το usr9108 στο xbox χρησιμοποιωντας ethernet καλωδιο και απο modem router που ειναι να γινει access point. Αυτο γινεται ωστε να παιζουν αυτα που λεει ο παραπανω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...