Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας!!

Μόλις πήρα κι εγώ ένα xbox και παρατήρησα ότι όταν το γυρνάω από κάθετα σε οριζόντια ακούγεται σαν κάτι να έχει σπάσει και να χτυπάει μέσα(εννοείται το μηχάνημα είναι κλειστό όταν το γυρνάω). Έσεις στην κονσόλα σας παρατηρείται κάτι τέτοιο;

Το έχω αφήσει στο πλαίσιο να το τσεκάρουν γιατί δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι..

Δημοσ.

πως θα το τσεκαρουν οι του πλαισιου,απο την στιγμη που αμα ανοιχτει η κονσολα απο οποιονδηποτε αλλο εκτος της microsoft,χανει την εγγυηση της;

Δημοσ.

Αυτό ρώτησα κι εγώ και μου λέει ότι δεν έχει έτσι κι αλλιώς εξουσιοδότησή να την ανοίξει.

Λογικά θα πάρουν σε άλλα καταστήματα να δουν με κανένα εκθεσιακό αν ακούγεται το ίδιο και με έχουν εμένα και περιμένω..

Εγώ φταίω που ρώτησα μήπως είναι κανένας αισθητήρας για να καταλαβαίνει αν είναι οριζόντιο ή κάθετο...

Εσείς ακούτε τίποτα ; :P

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας!!

Μόλις πήρα κι εγώ ένα xbox και παρατήρησα ότι όταν το γυρνάω από κάθετα σε οριζόντια ακούγεται σαν κάτι να έχει σπάσει και να χτυπάει μέσα(εννοείται το μηχάνημα είναι κλειστό όταν το γυρνάω). Έσεις στην κονσόλα σας παρατηρείται κάτι τέτοιο;

Δεν είναι τίποτα αυτό. Είναι μηχανισμός για να καταλαβαίνει το xbox αν είναι οριζόντια ή κάθετα.

Δημοσ.

Άρα καλά το υπέθεσα να το πάω να το πάρω επομένως;

Πήρα τηλέφωνο ένα θείο μου που έχει κι αυτός xbox αλλά μου έλεγε ότι δεν ακούει τίποτα και μου φαίνεται παράξενο.

Όσον αφορά αυτόν το αισθητήρα έστω και το xbox καταλάβει ότι είναι κάθετα τι ακριβώς θα αλλάξει;

Δημοσ.

Έχει μια μπιλιτσα που κουνιέτε όταν το βάζεις οριζόντια-κάθετα και αλλάζει το Ring of light.

Δηλαδή όταν είναι συνδεμένο το πρώτο χειριστήριο, ανάβει το πάνω αριστερά ledaki όταν είναι οριζόντια.

Αν δεν άλλαζε και το έβαζες κάθετα, θα άναβε το πάνω δεξιά αλλά μόλις το βάλεις κάθετα άλλάζει...

Δημοσ.
Άρα καλά το υπέθεσα να το πάω να το πάρω επομένως;

Πήρα τηλέφωνο ένα θείο μου που έχει κι αυτός xbox αλλά μου έλεγε ότι δεν ακούει τίποτα και μου φαίνεται παράξενο.

Όσον αφορά αυτόν το αισθητήρα έστω και το xbox καταλάβει ότι είναι κάθετα τι ακριβώς θα αλλάξει;

να και ένας αληθινός θείος στην συζήτηση μας :lol::lol:

Δημοσ.

μόλις τερμάτισα το viking battle of asgard πολύ καλό παιχνίδι το χάρηκα απο την αρχή ως το τέλος. κρίμα πού είναι τόσό μικρό και τελειώνει λίγο απότομα. θα μπορούσα να παίζω άλλες 6 νησιά άνετα. ελπίζω το fable 2 να του μοιάζει έστω και λίγο.

Δημοσ.

Μην τα πιστεύετε αυτά ρε, υπάρχει μόνο ένας Θείος, όλοι οι άλλοι είναι ψευδαισθήσεις. kaos-not-tagged-smiley-4689.gif

Όσο για το Viking, είναι όντως πολύ καλό, ακόμα το παίζω αν και πιστεύω ότι σύντομα θα τελειώσει. Ελπίζω όμως ότι το Fable2 θα είναι πολύ ανώτερο. Αν το πάμε με τη λογική, το πρώτο Fable είναι μακράν καλύτερο από το Viking, καθώς έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος (αλλά και διάρκεια). Τώρα το Fable2 αν καταφέρει να το υλοποιήσει όπως θέλει ο Molyneux (κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει με το πρώτο, κυρίως λόγω πίεσης χρόνου) θα είναι πραγματικά αριστούργημα. Αμήν και πότε.

Δημοσ.

Dark.Sector.PAL.X360-Allstars

Αυτή τη φορά for real. Επίθεση, δώσε κι εμένα μπάρμπα. Ευτυχώς που πήγα και πήρα dvd σήμερα.

edit: Του έριξα μια ματιά (αφού πρώτα μου έκαψε ένα dvd το ρημάδι, γιατί έκανα δοκιμές με τις ταχύτητες εγγραφής). Βασικά ένα έχω να πω. Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι σαν το The Darkness, πάει και τελείωσε. Ό,τι FPS και να παίξω από τότε, πάντα σκέφτομαι το Darkness (ούτε γκόμενα να ήταν). Τι ανυπέρβλητο και ατμοσφαιρικό και splatter και ανεπανάληπτο παιχνίδι ήταν αυτό, τι φοβερή υπόθεση και τέλος και απ' όλα, τρομακτικό παιχνίδι μιλάμε.

Όμως ήθελα να πω για το Dark Sector και παρασύρθηκα. Δεν έχει φοβερά γραφικά, αλλά έχει πολύ ωραίους χρωματισμούς και φωτισμούς (γιατί κάτι ακούστηκε ότι συγκρίνεται με τα απίστευτα γραφικά του Assassin's Creed). Έπαιξα το Prologue και λίγο από τη δεύτερη πίστα και μου φαίνεται καλό, ίσα ίσα να περάσουμε ένα μήνα μαζί του (και μέχρι να τελειώσω και το Viking). Ώστε να βγει το GTAIV και μετά αντίο ζωή. Αν και θα προτιμούσα να ξανάβλεπα το Darkness, τι συγκίνηση, φέρτε μου κεφάλια να φάω. Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο παιχνίδι...

1.jpg

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. κατέωασα το pro2008 απο το ιντερνετ και το έγραψα σε DVD με το nero το xbox360που έχει ειναι με τσίπ. όταν το βάλαμε δεν έπαιζε κολλούσε. μήπως υπάρχει κάποιος ιδιαίτερως τρόπος να γράφεις τα παιχνίδια όταν έχεις τσιπ? πάντως δοκίμασα και με άλλα παιχνίδια και πάλι το ίδιο? please help

Δημοσ.

Χθες ασχοληθηκα μερικες ωρες με το Condemned 2.

Με εντυπωσιασε , δε το περιμενα τοσο καλο.

Οσοι ειναι λατρεις των θριλερ και του ... CSI ας το δοκιμασουν.

Πολυ καλοφτιαγμενο παιχνιδι με λεπτομερειες. Και τα σκηνικα , και ο ηχος ειναι σε επιπεδα ...σινεμα.

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. κατέωασα το pro2008 απο το ιντερνετ και το έγραψα σε DVD με το nero το xbox360που έχει ειναι με τσίπ. όταν το βάλαμε δεν έπαιζε κολλούσε. μήπως υπάρχει κάποιος ιδιαίτερως τρόπος να γράφεις τα παιχνίδια όταν έχεις τσιπ? πάντως δοκίμασα και με άλλα παιχνίδια και πάλι το ίδιο? please help

Ναι φυσικά και υπάρχει και το nero δεν είναι ένας απ' αυτούς. Μπορείς πολύ απλά να κατεβάσεις αυτό το πρόγραμμα που είναι και για να ριπαρης original xbox games αλλά και για να τα γράφεις και πάντα σε 2.4 ταχύτητα εγγραφής.

Εσένα δεν σου δούλεψε το αντίγραφο που έκανες γιατί το nero ΔΕΝ υποστηρίζει “layerbreak 1913760” που χρειάζονται ΟΛΑ τα παιχνίδια του 360.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...