nodas_21greek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Να ρωτησω κατι ασχετο...Τι dvd-r μου προτεινετε να παρω για να γραφω τα backup του 360 μου? εχω ενα liteon τωρα, και μου τα καιει συνεχεια και τα περισσοτερα που παιζουν , καποια στιγμη μου πετανε disc unreadable. Λογικα καποιο θα υπαρχει που να συνεργαζεται καλυτερα.. Αν δεν γράφεις σε verbatim δοκίμασε να αλλάξεις πρώτα τα δισκάκια. Verbatim κι άγιος ο Θεός!!! Άσε που έρχεται πιο φτηνά η αλλαγή δισκακίων από την αλλαγή του recorder:-)
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Αν κάποιος τσιμπήσει από το θείο το Dark Sector USA XBOX360-iMARS, ας πει καμια εντύπωση. Η κριτική του IGN πάντως δεν είναι και πάααααρα πολύ ενθαρρυντική.
mixalisss Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 ελα ρε αφου δεν ειναι region free αρα δεν προκειται να το δουμε ακομα..
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ναι, μόλις τώρα το είδα. Ταχύτατη η απάντηση πάντως! Κάτι είδα για Dark.Sector.MULTI4.PAL.X360-Allstars αλλά δεν ξέρω αν είναι fake.
deus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 εγώ γράφω αποκλειστικά σε verbatim και HP μια χαρά είναι και φθηνότερα μακριά από philips. εγώ γράφω από macbook pro και είναι όλα μια χαρά πρόσφατα έβγαζε unreadable disk και αποφάσισα να το ανοίξω να το καθαρίσω, άνοιξα ακόμη και το dvd έβγαλα όλη τη σκόνη και τώρα είναι σαν καινούργιο έφυγαν όλα τα προβλήματα.
zaplin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Αν δεν γράφεις σε verbatim δοκίμασε να αλλάξεις πρώτα τα δισκάκια. Verbatim κι άγιος ο Θεός!!! Άσε που έρχεται πιο φτηνά η αλλαγή δισκακίων από την αλλαγή του recorder:-) εχω δοκιμασει και verbatim και tdk και μου εχει τυχει κ σε αυτα...οποτε παω για 215 pioneer
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Κι εμένα τα Verbatim μου έχουν βγάλει unreadable disc, ακόμα και μετά από... μήνες λιωσίματος. Γενικά πάντως αυτή την εποχή το έχω γυρίσει στα TDK γιατί μου έρχονται αρκετά πιο οικονομικά.
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Επίσης Condemned 2 Bloodshot PAL XBOX360-REV0, region free. Προσωπικά δεν ψήνομαι ιδιαίτερα, το πρώτο Condemned μου άρεσε στην αρχή αλλά μετά το βαρέθηκα και δεν το προχώρησα πολύ.
ntouzieras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 ρε παιδες να κανω μια ερωτηση?? με τα ban-αρισματα τι γινεται? συνεχιζονται? σκεφτομαι να βαλω gold αλλα το εχω σπασμενο...
jimaros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Κι εδω μια απο τα ιδια..Αλλα αφου αντεξε τοσο χαλαλι του.
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δεν είμαι σίγουρος αν μπανάρουν ακόμα, αλλά λογικά ακόμα και να μην το κάνουν, σίγουρα θα κρατάνε black lists και στην επόμενη ευκαιρία θα έχουμε μαζικά... μπάνια. Η δική μου ιστορία πάντως είναι ότι αγόρασα το 360 το φθινόπωρο του '06, έπαιξα online 2-3 φορές όλες κι όλες στο δωρεάν μήνα της gold συνδρομής και μετά έμπαινα πολύ σπάνια (με silver) για κανα demo και κανα dashboard update. Το firmware του dvd-rom μου είναι εντελώς... πανάρχαιο, χωρίς πολλά πολλά stealth κόλπα. Παρ' ολ' αυτά φαίνεται ότι δεν ήμουν σε καμία λίστα όταν ξεκίνησαν τα μαζικά "μπάνια" γιατί ακόμα και τώρα μπορώ να μπαίνω (αραιά και που) για να κατεβάζω updates παιχνιδιών (του Θείου εννοείται). Προσωπικά πάντως δεν θα ρίσκαρα να πάρω gold συνδρομή για να αρχίζω να παίζω, θα προτιμούσα να πάρω ένα καινούριο (φτηνό πλέον) 360 με μερικά original παιχνίδια και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
jimaros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μια απο τα ιδια κι εδω nzeppos...Τι να πει κανεις..Φθινοπωρο 06 με ανανεωσεις μεν στο firmware ,αλλα...Σκυλιασμενο...Δε θελει να φυγει απο το live:p...Ενω το προηγουμενο 360 μου επαιξα τον τσαμπα μηνα και μετα πηρα ποδι αμεσως Υ.Γ. Τουλαχιστον να περιμενουν λιγο για τα μπανια...Κομα ξυριζει...Μην αρπαξουμε και καμια γριπη....
The_Sheep Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 χαχα παντα μου αρεσαν τα "σχολια" με φωτο... :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις