nzeppos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Είχα παίξει το demo του Conan και σε γενικές γραμμές μου άρεσε, κυρίως γιατί στο XBOX δεν υπάρχουν πολλά τέτοια παιχνίδια και κανένα φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με το God of War (το οποιο σημειωτέον έχω μόνο δει, δεν έχω παίξει). Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το Conan έφαγε τέτοιο θάψιμο και τέτοιες κριτικές στα reviews, κάποιος λόγος θα υπήρχε αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα. Τα άλλα 2 που ανέφερες (99 Nights/Dynasty Warriors) τα έχω μόνο ακουστά, δεν τα έχω δει καν. Οπότε θα χαρείς να μάθεις ότι στις μεγάλες μάχες συμμετέχεις και πολεμάς με όποιον θέλεις, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Βέβαια ο συνολικός αριθμός των στρατιωτών πρακτικά δεν μειώνεται, δεν είναι δα και Total War! Απλώς πρέπει να περάσεις μέσα από τις γραμμές των εχθρών και να φας τους shaman τους, που καλούν συνέχεια ενισχύσεις στη μάχη. Υπάρχει κι άλλος ένας -ωραιότερος- τρόπος να φας τους shaman, αλλά καλύτερα να το δείτε και μόνοι σας...
deus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 το conan μου άρεσε και εμένα, όντως έφαγε πολύ θάψιμο αλλά και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί? αν σας άρεσε το conan το viking θα σας αρέσει ακόμη περισσότερο είναι πολύ ωραία η εναλλαγή από action σε stealth και το να παίζεις μόνος σου και μετά να έχεις αυτές τις τρελές μάχες με όλο το στρατό.
kopa88 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 θυμαστε το SPARTAN TOTAL WAR για ΧΒΟΧ? αυτο και αν δεν ηταν ωραιο παιχνιδι. Ενα τετοιο θελουμε και για το 360.
Nero85 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ναι αλλα εχω λαπτοπ του 2003..Χρειαστηκε να αλλαξω το 360 μου λογω ελλατωματικου τροφοδοτικου τη 2η μερα που το πηρα ομως ειχα προλαβει να ενεργοποιησω τον 1 μηνα live gold που ερχεται με την κονσολα. Με την νεα κονσολα δεν το εχω κανει αυτο. Σαν κλασσικος ελλην, σκεφτομαι μηπως γινεται να κανω τη κομπινα να χρησιμοποιησω τον ηδη ενεργοποιημενο μηνα και μετα να ενεργοποιησω αυτον που ηρθε με τη νεα κονσολα.. Γινεται η @@; Ξερει κανεις να μου απαντησει σε αυτο;
Bougas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 δεν σου δινει 1 μηνα η microsoft με καθε καινουρια κονσολα.ο μηνας που λες ειναι δωρεαν με καθε καινουριο gamertag που ανοιγεις.καθε καινουριο gamertag δηλαδη,σου δινει 1 μηνα δωρεαν ΜΟΝΟ για το συγκεκριμενο gamertag.μετα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ανανεωση. αμα θελεις παλι δωρεαν μηνα,ανοιγεις καινουριο.
jimaros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μπορει καποιος φιλευσπλαχνος χρηστης 360 να βρει καρτα xbl 3 μηνες ή 1 και να μου στειλει τον κωδικο και φυσικα ειτε να του στειλω τον κωδικο καποιας καρτας για κινητο ειτε να κανω καταθεση σε λογαριασμο?
Bougas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μπορει καποιος φιλευσπλαχνος χρηστης 360 να βρει καρτα xbl 3 μηνες ή 1 και να μου στειλει τον κωδικο και φυσικα ειτε να του στειλω τον κωδικο καποιας καρτας για κινητο ειτε να κανω καταθεση σε λογαριασμο? δεν εχεις καρτα προπληρωμης,η δεν μπορεις να βρεις κωδικους? για αμερικανικο λογαριασμο http://cgi.ebay.com/New-Xbox-360-Live-3-Month-Gold-Subscription-Card_W0QQitemZ250226532504QQihZ015QQcategoryZ122517QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem για ευρωπαικο http://cgi.ebay.co.uk/XBOX-360-3-MONTH-LIVE-GOLD-SUBSCRIPTION_W0QQitemZ320230179486QQihZ011QQcategoryZ112846QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/XBox-360-XBox-Live-3-Month-Gold-Membership-Card-NEW_W0QQitemZ360036207427QQihZ023QQcategoryZ112846QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem αποστολη αμεσα μεσω email μετα την πληρωμη.
jimaros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Ρε συ bougas με ειχαν ξαναρωτησει...Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω πιστωτικη..Και απο μαγαζι πρεπει να την παραγγειλω με αντικαταβολη...Και δεν ξερω και αν δεχεται καρτα για καταθεση και αναληψη απο λογαριασμο, οχι πιστωτικη.
jimaros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Αυτη πιστευω να ειναι για ευρωπαικο λογαριασμο ετσι??http://www.ebw.gr/store/Store/tabid/56/CategoryID/240/List/1/catpageindex/2/Level/a/ProductID/3567/Language/el-GR/Default.aspx?SortField=ProductName%2cProductName
zaplin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Να ρωτησω κατι ασχετο... Τι dvd-r μου προτεινετε να παρω για να γραφω τα backup του 360 μου? εχω ενα liteon τωρα, και μου τα καιει συνεχεια και τα περισσοτερα που παιζουν , καποια στιγμη μου πετανε disc unreadable. Λογικα καποιο θα υπαρχει που να συνεργαζεται καλυτερα..
scyther666 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Νομίζω με οποιοδήποτε το οποίο σου δίνει ρύθμιση για booktype είσαι ΟΚ... Εγώ ένα NEC έχω και δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής... Οι περισσότεροι νομίζω πως πίνουν νερό στο όνομα ενός Pioneer 112 αν δε κάνω λάθος...
Bougas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Αυτη πιστευω να ειναι για ευρωπαικο λογαριασμο ετσι??http://www.ebw.gr/store/Store/tabid/56/CategoryID/240/List/1/catpageindex/2/Level/a/ProductID/3567/Language/el-GR/Default.aspx?SortField=ProductName%2cProductName απ'ολες θα'χουν εκει.εσυ απλα θα τους πεις σε ποια χωρα ειναι το gamertag σου,και αυτοι θα σου δωσουν την καταλληλη καρτα.
zaplin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Νομίζω με οποιοδήποτε το οποίο σου δίνει ρύθμιση για booktype είσαι ΟΚ...Εγώ ένα NEC έχω και δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής... Οι περισσότεροι νομίζω πως πίνουν νερό στο όνομα ενός Pioneer 112 αν δε κάνω λάθος... το εχω ακουσει και εγω αυτο για το πιονεερ αλλα πλεον μονο το 115 υπαρχει!
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Και με το 115D ή 215D θα είσαι μια χαρά καθότι το καθένα έχει και νέες τεχνολογίες για ποιο ποιοτικά αντίγραφα που δεν είχαν τα παλιότερα μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις