nikosl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 που το καταλαβαινετε ότι είναι ο fits ρε αίλουροι ?
cortaN@ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Και εμενα με προβληματιζει το ebw, αλλα εχει κανονικα διευθυνση στο Μαρουσι και εχει σχολια απο προηγουμενους πελατες.. Αν παρεις xbox 360 (τουλαχιστον στο premium ετσι ειναι) θα εχεις 1 μηνα δωρεαν live, δοκιμασε το κ δες αν σ'αρεσει. Και εγω την Legendary edition του Halo αγορασα, βεβαια το κρανος ειναι ψιλο-αχρηστο, εκτος απο διακοσμητικο δεν χρησιμευει σε τπτ αλλο. Θα μπορουσε πχ να ειναι θηκη για cd.. Για το PC monitor που λες δεν ξερω, εγω το premium το πηρα με composite και εχει 6-7 καλωδια. ΥΓ: Αν εχει κανεις υποψη καποιο μαγαζι που να πουλαει την collector's edition του Bioshock με το αγαλματακι παρακαλω να με ενημερωσει.. A, ναι το ξέρω για τον ένα μήνα δωρεάν. Ξέρεις αν το premium το δίνουν και με άλλο bundle εκτός από το forza2/ viva pinata και το halo 3 bundle; Μου φαίνεται είχα δει το collector's edition στο Πλαίσιο στην Πάτρα. Μήπως να έκανες καμιά βόλτα από Στουρνάρη; Καλύτερα δε σε συμφέρει να πάρεις το Bioshock sto PC; Που παίζεται και με ποντίκι; 'Εχω ακούσει έχει και καλύτερα γραφικά από 360.
Nero85 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Ναι αλλα εχω λαπτοπ του 2003.. Οποτε δεν προκειται να παιξει. Θα κοιταξω, αλλα δεν το εχουν στη σελιδα τους οποτε δεν νομιζω να υπαρχει ακομη. Αλλο bundle δεν πρεπει να υπαρχει, αλλα πιθανον αργοτερα να βγει καινουργιο (πχ με το GTA4). EDIT: Χρειαστηκε να αλλαξω το 360 μου λογω ελλατωματικου τροφοδοτικου τη 2η μερα που το πηρα ομως ειχα προλαβει να ενεργοποιησω τον 1 μηνα live gold που ερχεται με την κονσολα. Με την νεα κονσολα δεν το εχω κανει αυτο. Σαν κλασσικος ελλην, σκεφτομαι μηπως γινεται να κανω τη κομπινα να χρησιμοποιησω τον ηδη ενεργοποιημενο μηνα και μετα να ενεργοποιησω αυτον που ηρθε με τη νεα κονσολα.. Γινεται η @@;
klainmaingr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ναι αλλα εχω λαπτοπ του 2003..Οποτε δεν προκειται να παιξει. Θα κοιταξω, αλλα δεν το εχουν στη σελιδα τους οποτε δεν νομιζω να υπαρχει ακομη. Αλλο bundle δεν πρεπει να υπαρχει, αλλα πιθανον αργοτερα να βγει καινουργιο (πχ με το GTA4). EDIT: Χρειαστηκε να αλλαξω το 360 μου λογω ελλατωματικου τροφοδοτικου τη 2η μερα που το πηρα ομως ειχα προλαβει να ενεργοποιησω τον 1 μηνα live gold που ερχεται με την κονσολα. Με την νεα κονσολα δεν το εχω κανει αυτο. Σαν κλασσικος ελλην, σκεφτομαι μηπως γινεται να κανω τη κομπινα να χρησιμοποιησω τον ηδη ενεργοποιημενο μηνα και μετα να ενεργοποιησω αυτον που ηρθε με τη νεα κονσολα.. Γινεται η @@; Το σίγουρο είναι πως 500οι lucky bastards θα πάρουν αυτό... + http://www.complex.com/blogs/2008/03/20/xbox-drops-500-limited-edition-gta-iv-360s/
nzeppos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Άντε, 5 βδομάδες έμειναν... Ε ρε μάνα μου τι έχει να γίνει.
Nero85 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 WHOA!!!! GIMME GIMME GIMME!!!! και βαλιτσα παρακαλω!!!! ΠΩΠΩ τουμπανο ειναι!!!
deus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 πολύ καλό το viking battle of asgard ωραία γραφικά, ενδιαφέρον gameplay. Πρέπει να το συνηθίσεις βέβαια στην αρχή σε βάζει λίγο απότομα στο θέμα.
The_Sheep Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 στο βικινγκ , στο 3ο νησι που πρεπει να σωσεις καπιους απο μια σπηλια ψηλα στο βουνο, που στα #@$@ ειναι ο δρομος που παει εκει?
nzeppos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από το blade of darkness (από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει τα τελευταία 20 χρόνια, θυμάμαι ακόμα την 1+ ώρα που έκανε για το uninstall!) Ιδού ένα ingame video του Viking: Είναι συνηθισμένες σκηνές μάχης των απλών quests του παιχνιδιού. Μην φανταστείτε όμως ότι όλες οι αποστολές είναι έτσι. Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει χρησιμοποιήσεις stealth και να βρεις την... πίσω πόρτα του αντίπαλου στρατοπέδου για να κάνεις τη δουλειά σου. Σε άλλες περιπτώσεις κάνεις γιούρια και μπορεί να βρεθείς να πολεμάς ταυτόχρονα 10-15 εχθρούς, πραγματική σφαγή. Όμως τα "λεφτά" είναι αλλού! Οι μεγάλες μάχες του Viking είναι εξωπραγματικές, μου θυμίζουν Kingdom under Fire, με καλύτερα γραφικά, πολύ περισσότερο κόσμο αλλά φυσικά ελάχιστη στρατηγική. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, μιλάμε τώρα για εκατοντάδες στρατιώτες που αλληλοσφάζονται. Ιδού μερικά ενδεικτικά screenshots από τις castle battles. Ναι μεν φαίνονται για cutscenes, αλλά πρακτικά είναι ingame screenshots. Χαμός! Γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αν και αρχικά ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Έχω φτάσει ήδη στο τρίτο νησί και προχωράω ακάθεκτος. Τώρα για να λέμε του στραβού το δίκιο, το συνιστώ περισσότερο σε αυτούς που έχουν, γκουχ γκουχ, καλές επαφές με το γνωστό Θείο, γιατί δεν νομίζω ότι ένα τέτοιο παιχνίδι αξίζει 60-70 ευρώ. Δεν έχει MP και είναι βέβαιο ότι αν το τελειώσετε δεν θα το ξαναπιάσετε.
Bougas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 οχι ρε νασο και απο τα χειροτερα παιχνιδια ητανε πολυ καλο παιχνιδι για την εποχη του και απιστευτα γραφικα! τωρα για το uninstal που λες,1 ωρα ητανε πολυ καλος χρονος οφειλω να ομολογησω .εμενα δεν τελειωσε ποτε,μονο με φορματ
nzeppos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ρε συ θυμάμαι ότι είχε πάρα πολλά bug το ρημάδι. Τα γραφικά ήταν όντως καλά, είχε ωραία ατμόσφαιρα και ήταν και σχετικά πρωτότυπο για την εποχή του. Αρχικά μου είχε αφήσει καλή εντύπωση και το έπαιζα παράλληλα με το Rune. Αργότερα όμως για διάφορους λόγους (κυρίως λόγω bugs) το σιχάθηκα και είπα να το βγάλω. Αν ήξερα πόση ώρα θα κάνει, θα το άφηνα εκεί που είναι. Ευτυχώς δηλαδή που γλύτωσα το format, υπάρχουν και χειρότερα! Μου έχει μείνει αυτό το πράγμα με το uninstall, από τότε όταν κάτι αργεί να απεγκατασταθεί το συγκρίνω με το Blade of Darkness.
Bougas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 μαλλον δεν σου αρεσε γιατι εκεινη την εποχη ειχες να παιξεις max payne
hexenlord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 δηλαδη ειναι καλυτερο απο το κοναν (το ελειωσα,μου αρεσε πολυ!)?Ζεππο, στις μεγαλες μαχες συμμετεχεις αλα Ninety Nine Nights/Dynasty warriors, ή απλως εχεις μπροστα σου 10 εχθρους και γυρω σου παλευουν bots αλλα δεν μπορεις να επεμβεις? Με βλεπω να το τσακωνω!Για πειτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις