nzeppos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλά, όταν τρέχει ο τύπος όντως έχει πολύ πλάκα αλλά συνηθίζεται γρήγορα. Όσο για τους διαλόγους, τι περίμενες από jrpg? Η λογική τους είναι ίδια τα τελευταία... τριάντα χρόνια. Τα dreams θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο σύντομα, γιατί όντως είναι κουραστικό να διαβάζεις τέτοια κείμενα στην οθόνη. Όμως οι ιστοριούλες είναι πολύ ωραίες, έχω διαβάσει πολλά όνειρα και θυμάμαι τα περισσότερο απ' έξω. Τελοσπάντων, γούστα είναι αυτά. Εμένα πχ. δεν μου άρεσε καθόλου το Blue Dragon, παρ' όλο που πήρε πολύ καλές κριτικές από τον περισσότερο κόσμο. ps: 113 ώρες είναι πραγματικά πολύ!! Θυμάμαι το '98 που τελείωνα το Final Fantasy VII και έπαιζα όλη μέρα για βδομάδες, με σκοπό να τους φτάσω όλους level 99, να μαξάρω και να διπλασιάσω όλα τα materia (κατέληξα με 3-4 Knight of the Round), να μαζέψω πάνω από 10 εκατομμύρια Gil, να φάω και τα δύο Weapons, να αποκτήσω όλα τα special attacks των χαρακτήρων (ακόμα και της Aeris!) και άλλα πολλά. Απίστευτο grinding στον crater και μου είχε πάρει συνολικά 120 ώρες (εννοείται ότι τους τελευταίους αρχηγούς τους έφαγα για πλάκα). Οπότε διαβάζω για τις 113 ώρες του polakis, σκέφτομαι τι είχα εγώ τραβήξει τότε και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο! Μεγάλη δουλειά!
xvagos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 100+ ώρες είχα χτυπήσει στο Final Fantasy X, όπου τα... έκανα όλα (πάντα με οδηγό). Όσο για το Final Fantasy VII το ξεκίνησα το '98 και... ακόμα το παίζω!!!!
cortaN@ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Και τι; Στη Microsoft κλεφτες θα γινουν; Και παλι δεν νομιζω οτι καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις. Θες να πεις οτι απο το K&L πας να κανεις λογαριασμο xbox live silver αλλα δεν σε αφηνει; Μαλλον επειδη το email σου ειναι δηλωμενο Ελλαδα. Αλλαξε το σε Ιρλανδια (στα settings), και εγω ετσι εκανα. Το email που εβαλα το χρησιμοποιουσα απο πριν για τον messenger στο pc. Βοηθησα καθολου; ICS κανεις. Προσωπικα το εχω συνδεσει σε ενα switch το οποιο συνδεεται στο router. Πανω στο switch ειναι και ο υπολογιστης και βλεπονται μεταξυ τους. Wireless adapter λειτουργει μονο της microsoft. Αλλα οπως σου ειπα υπαρχουν ethernet to wireless adapters αλλα απ'οτι βλεπεις ειναι ακριβοι, οποτε εκτος και αν εχεις κανενα να καθεται, προτιμησε το καλωδιο. Απο την αλλη, ενα switch 10/100 5 θεσεων κανει απο 10 μεχρι 20 ευρω, το μονο κακο ειναι τα καλωδια αλλα γλιτωνεις την ακτινοβολια.. Δεν ξερω αν εχει bluetooth η wireless, αλλα δεν νομιζω. Εκτος απο το XCM XFPS που σου ειπα προηγουμενως. για gaming το 360 σιγουρα. Για media, διαβαζω οτι και το ps3 εχει πολλες δυνατοτητες. Αλλα εχει και 400 ευρω.. Προσωπικα δεν εχω και μεγαλες αναγκες media, το πιθατοτερο οταν αγορασω αξιοπρεπη tv να κανω streaming με το 360 ταινιες η να παρω κανενα φτηνο dvd player (το 360 ειναι λιγο θορυβωδες) Thx και πάλι. Λοιπόν για το K&L μιλάω στο PC. Υπάρχει σε πολλά σύγχρονα παιχνίδια η υπηρεσία Games For Windows Live. Αυτό που θέλω είναι να χρησιμοποιώ ένα κοινό account τόσο στο PC όσο και στο 360. Και αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ με τον λογαριασμό στο live του 360 να κάνω sign-in στο Games For Windows Live στο PC; Υποθέτω πρέπει να βάλω στο PC regional settings UK π.χ., αν έχω δηλώσει και στο 360 uk? Καλύτερα δεν είναι να δηλώσω uk αντί για Ireland; Τώρα κάτι άλλο. Εγώ δεν έχω πιστωτική κάρτα και παρατήρησα η microsoft δεν έχει υπηρεσία με point card, όπως η nintendo στο wii. Και δε θέλω να πληρώσω για gold account. Άρα μπορείς να μου πεις σε τι άλλο χρησιμεύει ο σκληρός δίσκος εκτός από multiplayer. Απ΄ ό,τι έχω καταλάβει με το arcade μπορείς: a) Να σώζεις games Να γραφτείς στην υπηρεσία live (silver) και να έχεις δωρεάν dashboard/compatibility updates. Αυτό συνεπάγεται achievements, gamertags, κτλ...Όλα αυτά αποθηκεύονται στη memory card. c) Να συνδέσεις external HDD για music/videos Κτλ. d) Να κάνεις streaming στο 360 από ένα PC e) Να κατεβάζεις δωρεάν trailers ή demos, τα οποία αποθηκεύονται στη memory unit και μετά τα σβήνεις αν θες. Επομένως, από αυτά που μου λες, για να έχει νόημα ο HDD στο 360 πρέπει να πληρώσεις και για live gold, το οποίο γίνεται μέσω πιστωτικής (που δεν έχω) και χρεώνεται επιπλέον, ώστε μετά να χρησιμοποιείς το σκληρό για downloadable content/multiplayer. Σε αυτή την περίπτωση ίσως με βολεύει το arcade. Εκτός και αν μου έχει ξεφύγει κάτι; Μέχρι τώρα σκέφτομαι να προβώ το Πάσχα στην αγορά του 360, μάλλον arcade και: 1) Θα χρησιμοποιήσω ένα φθηνό HDMI καλώδιο (διάβασα όποιο και να βάλεις είναι το ίδιο, δηλαδή δε χρειάζεται να πληρώσω 50E για το HDMI της Microsoft). 2) Θα βάλω ένα ethernet καλώδιο και θα το συνδέσω με switch μάλλον στο PC. Από εκεί θα παίρνει internet μέσω ΙCS από το router (είτε είναι wired είτε wireless router). 3) Θα κάνω account Live silver που είναι δωρεάν και θα έχω το account μου στη memory unit για να το παίρνω όπου και αν πάω. Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι: To live messenger/instant messaging του 360 προ-απαιτεί gold ή μπορώ μέσω silver να τσατάαρω/στέλνω μηνύματα; Και κάτι τελευταίο: Υπάρχει τρόπος να γραφτώ στο live gold, χωρίς πιστωτική;
Nero85 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ως προς το games for windows live, οπως θα διαβασεις στην πρωτη παραγραφο, ο λογαριασμος μπορει να ειναι ο ιδιος. Τωρα για regional settings στον υπολογιστη δεν νομιζω οτι επηρεαζει. Βαζω Ιρλανδια γιατι δεν χρειαζεται ταχυδρομικο κωδικα. Βαζεις μια τυχαια διευθυνση κ τελειωσε. Επισης πολυ σημαντικο, λεγεται οτι υπαρχει περιπτωση να σου εμφανιζει τιμες σε Αγγλικες λιρες αντι για ευρω που εχει η ιρλανδια. Η microsoft εχει υπηρεσια με point card, οπως εχει και την επιλογη να αγορασεις gold account προπληρωμενο για 1-3-12 μηνες. Εκτος απο τα καταστηματα του skroutz, μπορεις να προμηθευτεις τα παραπανω απο το play.com και αλλα μαγαζια, μεταξυ αυτων και το ebay (αρκετα φθηνοτερα). Μονο προσοχη να ειναι ευρωπαικη η καρτα. Απ'οτι βλεπω, οι καρτες μνημης φτανουν μεχρι τα 512ΜΒ, και σε τιμες εξωφρενικες. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να σβηνεις καθε τοσο τα περιεχομενα γιατι τα παιχνιδια του live ειναι γυρω στα 100ΜΒ (νομιζω). Πιστευω πραγματικα οτι αξιζει το premium, και στη τελικη πουλας τα forza+pinata, ειναι σε διαφορετικους δισκους αλλα γραφουν "bundle" απανω. ισως πιασεις ενα 50αρι απο εκει. κριμα δεν ειναι για 20 ευρω (270-50=220Ε, Το arcade εχει 200Ε) να χασεις τον σκληρο; Τα patch των παιχνιδιων που θα τα βαλεις ηδη βγηκε το bully πχ το οποιο θελει τρελο patch απ'οτι λεγεται και θα πρεπει να το κρατησεις στη μνημη.. Content υπαρχει και δωρεαν. Το burnout paradise εχει ηδη μια περιοχη και ενα αμαξι για κατεβασμα δωρεαν. Κριμα δεν ειναι να το χασεις; Αυτο που λες για το καλωδιο hdmi πρεπει να ισχυει, ολα ιδια πρεπει να ειναι. Οπως βλεπεις, υπαρχει η δυνατοτητα voice chat αν εχεις silver και απ'οτι καταλαβαινω μπορεις και να κανεις τσατ μεσω msn. Μεχρι το πασχα ισως να βγουν καινουργια πακετα, πιο συμφεροντα. Βεβαια το πασχα των καθολικων ειναι τωρα και δεν τους ειδα να βγαζουν κανενα πακετο, απο την αλλη ομως δεν το εχουν σαν και εμας με τις λαμπαδες και τα δωρα των νονων κλπ.. (πωπω, τωρα που με διαβαζω, μαλλον πρεπει η ms να με πληρωνει..)
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σας. Έχω βάλει έναν μηνιαίο κωδικό για xbox live gold που λήγει τέλος Απριλίου και σήμερα μου φέρανε άλλη μια μηνιαία κάρτα και θέλω να ρωτήσω αν βάλω και αυτόν τον κωδικό στον account μου θα μεταφερθεί η ημερομηνία λήξεις του xbox live από τέλος Απριλίου σε τέλος Μαΐου ή όχι?
MiltoZ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εμένα το Lost Odyssey έγραψε 130 ώρες στο κοντέρ. Από αυτές υπολογίζω να έχω παίξει τις μισές.
Nero85 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σας. Έχω βάλει έναν μηνιαίο κωδικό για xbox live gold που λήγει τέλος Απριλίου και σήμερα μου φέρανε άλλη μια μηνιαία κάρτα και θέλω να ρωτήσω αν βάλω και αυτόν τον κωδικό στον account μου θα μεταφερθεί η ημερομηνία λήξεις του xbox live από τέλος Απριλίου σε τέλος Μαΐου ή όχι? Απ'οτι εχω διαβασει εδω μεσα θα ισχυει ο νεος κωδικος αφου ληξει ο παλιος. δηλαδη αν τον βαλεις τωρα δεν θα ισχυει μεχρι να τελειωσει ο αλλος.
Bougas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σας. Έχω βάλει έναν μηνιαίο κωδικό για xbox live gold που λήγει τέλος Απριλίου και σήμερα μου φέρανε άλλη μια μηνιαία κάρτα και θέλω να ρωτήσω αν βάλω και αυτόν τον κωδικό στον account μου θα μεταφερθεί η ημερομηνία λήξεις του xbox live από τέλος Απριλίου σε τέλος Μαΐου ή όχι? ρε φιτς,ολο ερωτησεις εισαι.καθε λεπτο της ζωης σου,κανεις και καινουρια ερωτηση . ΥΓ.παντος ρε μπαγασα για κανενα νι-μου,δεν σε εχω δει ποτε να ρωτας κατι,ολο για υπολογιστες ρωτας.... ΥΓ2.αντε μπες Live να παιξουμε call of duty,και θα στα πω ολα με το ν και με το σ.
cortaN@ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ως προς το games for windows live, οπως θα διαβασεις στην πρωτη παραγραφο, ο λογαριασμος μπορει να ειναι ο ιδιος. Τωρα για regional settings στον υπολογιστη δεν νομιζω οτι επηρεαζει. Βαζω Ιρλανδια γιατι δεν χρειαζεται ταχυδρομικο κωδικα. Βαζεις μια τυχαια διευθυνση κ τελειωσε. Επισης πολυ σημαντικο, λεγεται οτι υπαρχει περιπτωση να σου εμφανιζει τιμες σε Αγγλικες λιρες αντι για ευρω που εχει η ιρλανδια.Η microsoft εχει υπηρεσια με point card, οπως εχει και την επιλογη να αγορασεις gold account προπληρωμενο για 1-3-12 μηνες. Εκτος απο τα καταστηματα του skroutz, μπορεις να προμηθευτεις τα παραπανω απο το play.com και αλλα μαγαζια, μεταξυ αυτων και το ebay (αρκετα φθηνοτερα). Μονο προσοχη να ειναι ευρωπαικη η καρτα. Απ'οτι βλεπω, οι καρτες μνημης φτανουν μεχρι τα 512ΜΒ, και σε τιμες εξωφρενικες. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να σβηνεις καθε τοσο τα περιεχομενα γιατι τα παιχνιδια του live ειναι γυρω στα 100ΜΒ (νομιζω). Πιστευω πραγματικα οτι αξιζει το premium, και στη τελικη πουλας τα forza+pinata, ειναι σε διαφορετικους δισκους αλλα γραφουν "bundle" απανω. ισως πιασεις ενα 50αρι απο εκει. κριμα δεν ειναι για 20 ευρω (270-50=220Ε, Το arcade εχει 200Ε) να χασεις τον σκληρο; Τα patch των παιχνιδιων που θα τα βαλεις ηδη βγηκε το bully πχ το οποιο θελει τρελο patch απ'οτι λεγεται και θα πρεπει να το κρατησεις στη μνημη.. Content υπαρχει και δωρεαν. Το burnout paradise εχει ηδη μια περιοχη και ενα αμαξι για κατεβασμα δωρεαν. Κριμα δεν ειναι να το χασεις; Αυτο που λες για το καλωδιο hdmi πρεπει να ισχυει, ολα ιδια πρεπει να ειναι. Οπως βλεπεις, υπαρχει η δυνατοτητα voice chat αν εχεις silver και απ'οτι καταλαβαινω μπορεις και να κανεις τσατ μεσω msn. Μεχρι το πασχα ισως να βγουν καινουργια πακετα, πιο συμφεροντα. Βεβαια το πασχα των καθολικων ειναι τωρα και δεν τους ειδα να βγαζουν κανενα πακετο, απο την αλλη ομως δεν το εχουν σαν και εμας με τις λαμπαδες και τα δωρα των νονων κλπ.. (πωπω, τωρα που με διαβαζω, μαλλον πρεπει η ms να με πληρωνει..) Thx. Το τελευταίο σου post με διαφώτισε πολύ. Δηλαδή τα patch των παιχνιδιών κατεβαίνουν δωρεάν. Συν extra content. Συν το voice chat και το live messenger. ΄Αρα μάλλον θα μείνω σε live silver. Ναι έχεις δίκιο μπορεί να χρειαστώ το δίσκο. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση θα αγοράσω το premium με το Halo 3. Απλά σκεφτόμουν μήπως αγόραζα το Legendary edition του Halo 3, που το έχει το Πλαίσιο με 70 ευρώ αντί για το σκληρό. Ο κύριος λόγος που θέλω να αγοράσω 360 είναι για το Halo 3, κάποια άλλα παιχνίδια, π.χ. Fable 2, Halo wars, Too Human και για streaming/media. Γι' αυτό είχα ψηθεί, αν πραγματικά με φτάνει η χωρητικότητα της memory unit, να έδινα τα υπόλοιπα για τη legendary edition του Halo 3. Τώρα για την Ιρλανδία, ναι σωστό δεν ήξερα ότι πρέπει να βάζεις postal codes σε UK κτλ. Δηλαδή φτιάχνω ένα λογαριασμό στο live στο 360 με Irish και μετά κάνω sign-in με αυτό το λογαριασμό στα windows? Αυτό με βολεύει πολύ. Γιατί τώρα που δεν έχω 360, στο PC με regional settings ελληνικά, μου λέει - αυτό που είπα πριν - ότι η υπηρεσία games for windows live δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα σας. Επίσης για τις Point cards δεν το ξέρα, ευχαριστώ, αν και παίζει να μη μου χρειαστούν. Τουλάχιστον στην αρχή θα χω silver. Μόνο για τα site δεν ξέρω, π.χ. το easybuy με προβληματίζει λίγο. Για το HDMI δεν παίζει ρόλο να είναι της microsoft. Για το VGA AV (επειδή έχω και ένα PC monitor που σκέφτομαι να το συνδέσω εκεί) ξέρεις να μου πεις; Μπορώ να χρησιμοποιήσω όποιο vga cable θέλω;
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Σιγά ρε παιδιά κάνετε λες και είναι δύσκολο να βρείτε postcodes για usa, uk κ.τ.λ.
Bougas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Σιγά ρε παιδιά κάνετε λες και είναι δύσκολο να βρείτε postcodes για usa, uk κ.τ.λ. λες εσυ κάνετε λες και είναι δύσκολο να βρείτε που κανεις ερωτηση για το παραμικρο,ακομα και για το πως θα πας τουαλετα να κατουρησεις,σε 15 φορουμ,100 ατομα στην 360 live friend list σου,και ολο τον γυρω κυκλο σου?
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μην καταπιέζετε τον fits, αφήστε τον να εκφραστεί ελεύθερα.
Nero85 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Thx. Το τελευταίο σου post με διαφώτισε πολύ. Δηλαδή τα patch των παιχνιδιών κατεβαίνουν δωρεάν. Συν extra content. Συν το voice chat και το live messenger. ΄Αρα μάλλον θα μείνω σε live silver. Ναι έχεις δίκιο μπορεί να χρειαστώ το δίσκο. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση θα αγοράσω το premium με το Halo 3. Απλά σκεφτόμουν μήπως αγόραζα το Legendary edition του Halo 3, που το έχει το Πλαίσιο με 70 ευρώ αντί για το σκληρό. Επίσης για τις Point cards δεν το ξέρα, ευχαριστώ, αν και παίζει να μη μου χρειαστούν. Τουλάχιστον στην αρχή θα χω silver. Μόνο για τα site δεν ξέρω, π.χ. το easybuy με προβληματίζει λίγο. Για το HDMI δεν παίζει ρόλο να είναι της microsoft. Για το VGA AV (επειδή έχω και ένα PC monitor που σκέφτομαι να το συνδέσω εκεί) ξέρεις να μου πεις; Μπορώ να χρησιμοποιήσω όποιο vga cable θέλω; Και εμενα με προβληματιζει το ebw, αλλα εχει κανονικα διευθυνση στο Μαρουσι και εχει σχολια απο προηγουμενους πελατες.. Αν παρεις xbox 360 (τουλαχιστον στο premium ετσι ειναι) θα εχεις 1 μηνα δωρεαν live, δοκιμασε το κ δες αν σ'αρεσει. Και εγω την Legendary edition του Halo αγορασα, βεβαια το κρανος ειναι ψιλο-αχρηστο, εκτος απο διακοσμητικο δεν χρησιμευει σε τπτ αλλο. Θα μπορουσε πχ να ειναι θηκη για cd.. Για το PC monitor που λες δεν ξερω, εγω το premium το πηρα με composite και εχει 6-7 καλωδια. ΥΓ: Αν εχει κανεις υποψη καποιο μαγαζι που να πουλαει την collector's edition του Bioshock με το αγαλματακι παρακαλω να με ενημερωσει..
1Mbitmx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 To vga πωλείται ξεχώριστα γύρα στα 30 ευρώ. Υπάρχει και ένα της joytech αλλά δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα σχόλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις