cortaN@ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν μπορούν και άλλοι να επιβεβαιώσουν όσα λέει ο Nero. a) Ίσως πάρω το premium. Μπορεί να περιμένω μέχρι Πάσχα μήπως το βάλουν προσφορά μαζί με το gaming wheel [είχε μια τέτοια προσφορά το Πλαίσιο τα Χριστούγεννα]. Αν είναι θα πάρω την έκδοση με το Halo 3, γιατί το Viva Pinata υπάρχει στο PC. Απλά σκεφτόμουν ότι αν μπορούσα με κάποιο τρόπο να σώζω από το live σε external storage, δε θα μου χρειαζόταν η premium έκδοση και θα γλίτωνα λεφτά. c) Εννοώ το εξής: Υποθέτουμε ότι κάνω ένα profile στο Windows Live (π.χ. βάζω UK ως χώρα). Μετά τον ίδιο λογαριασμό μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο PC μου; Το ρωτάω αυτό επειδή αυτή τη στιγμή πηγαίνοντας στο Kane&Lynch να κάνω λογαριασμό στο Live μου βγάζει ο browser ένα μήνυμα από το site της Microsoft ότι αυτή η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται Ελλάδα. d) Βασικά σκεφτόμουν ή να κάνω ICS από το media PC (internet connection sharing) στο 360 μέσω ethernet ή να βάλω έναν wireless adapter πιο φθηνό από της microsoft. Αυτό γίνεται: Π.χ. ένα usb wireless στη usb θύρα του 360. d2) Διάβασα ότι μπορείς να συνδέσεις usb keyboard - εκτός αυτό της microsoft που μπαίνει στο gamepad. Απλά θέλω να ξέρω αν γίνεται να βάλω bluetooth - δεδομένου ότι το 360 έχει bluetooth. Γενικά, κάτι άλλο που πρέπει να λάβω υπόψη μου; Κατά την άποψή σας συμφέρει η αγορά του 360 για media/gaming σε σχέση με ένα PS3 - δεδομένου ότι το PS3 είναι πιο ακριβό;
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Το 360 ΔΕΝ έχει bluetooth τα χειριστήρια του είναι wifi και ΟΧΙ bluetooth. Άρα αυτό που λες περί bluetooth ΔΕΝ ισχύει...
megane power Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Πηγαινε στο http://www.360drives.com/howtoκαι κατεβα μεχρι τις φωτογραφιες των drives, ανοιξε το δικο σου και συγκρινε τα για να δεις ποιο εχεις. Για το αν εχεις Premium/Elite/Arcade σου ειπαν αλλοι. Ποσο το πηρες; HDMI εχει; Αυτο θα το δεις απο την τελευταια φωτογραφια στο παραπανω λινκ. Επισης, κοιτα στο τροφοδοτικο σου αν ειναι 175W. Αν ειναι, τοτε ειναι απο τα καινουργια, με την καινουργια μητρικη. Αλλιως (205W) ειναι απο τα παλια. Απο οτι ειδα εχω το premium.αν καταλαβα καλα κοιταω το πορτακι απο μπροστα ετσι?ειναι ασημι.Το τροφοδοτικο ειναι 203kw.Τωρα το ποσο το πηρα αν σας πω θα φαω κραξιμο.100Ε με 8 παιχνιδια και οχι μεταχιρησμενο.Απλα δουλευω σε καταστημα ηλεκτρικων και ετσι το εκανα προσφορα για μενα. ;).Drive εχω το toshiba samsung.υπαρχει καμια πιθανοτητα να πειραχτει με αυτα τα χαρακτηρηστικα?
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Λογικά έχεις παλιά μητρική άρα και παλιό drive που μπορεί να φλασαριστει με οποιοδήποτε sata chipset αν θέλεις παραπάνω βοήθεια στείλε μου μήνυμα.
theoritikos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 1) Αυτό το ρημάδι το Rock Band θα βγει ποτέ στην Ευρώπη; Λένε πως θα έρθει κοντά στο Καλοκαίρι. Και εγώ το περιμένω σαν τρελός. Βλέπω βίντεο με Αμερικανάκια που παίζουν το παιχνίδι και νευριάζω που δεν το έχουμε και εμείς!
The_Sheep Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Οι πρωτες εντυπωσεις λενε οτι ειναι καλυτερο απο το Conan.Εγω που κατα-ευχαριστηθηκα τον βαρβαρο, περιμενω να τελειωσω την δουλεια και να βαλω το ντι-βι-ντα-κι στο 360
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ποιο viking ρε παληκαρια...για ριξτε κανενα λινκ.
Nero85 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν μπορούν και άλλοι να επιβεβαιώσουν όσα λέει ο Nero. a) Ίσως πάρω το premium. Μπορεί να περιμένω μέχρι Πάσχα μήπως το βάλουν προσφορά μαζί με το gaming wheel [είχε μια τέτοια προσφορά το Πλαίσιο τα Χριστούγεννα]. Αν είναι θα πάρω την έκδοση με το Halo 3, γιατί το Viva Pinata υπάρχει στο PC. Απλά σκεφτόμουν ότι αν μπορούσα με κάποιο τρόπο να σώζω από το live σε external storage, δε θα μου χρειαζόταν η premium έκδοση και θα γλίτωνα λεφτά. Και τι; Στη Microsoft κλεφτες θα γινουν; c) Εννοώ το εξής: Υποθέτουμε ότι κάνω ένα profile στο Windows Live (π.χ. βάζω UK ως χώρα). Μετά τον ίδιο λογαριασμό μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο PC μου; Το ρωτάω αυτό επειδή αυτή τη στιγμή πηγαίνοντας στο Kane&Lynch να κάνω λογαριασμό στο Live μου βγάζει ο browser ένα μήνυμα από το site της Microsoft ότι αυτή η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται Ελλάδα. Και παλι δεν νομιζω οτι καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις. Θες να πεις οτι απο το K&L πας να κανεις λογαριασμο xbox live silver αλλα δεν σε αφηνει; Μαλλον επειδη το email σου ειναι δηλωμενο Ελλαδα. Αλλαξε το σε Ιρλανδια (στα settings), και εγω ετσι εκανα. Το email που εβαλα το χρησιμοποιουσα απο πριν για τον messenger στο pc. Βοηθησα καθολου; d) Βασικά σκεφτόμουν ή να κάνω ICS από το media PC (internet connection sharing) στο 360 μέσω ethernet ή να βάλω έναν wireless adapter πιο φθηνό από της microsoft. Αυτό γίνεται: Π.χ. ένα usb wireless στη usb θύρα του 360. ICS κανεις. Προσωπικα το εχω συνδεσει σε ενα switch το οποιο συνδεεται στο router. Πανω στο switch ειναι και ο υπολογιστης και βλεπονται μεταξυ τους. Wireless adapter λειτουργει μονο της microsoft. Αλλα οπως σου ειπα υπαρχουν ethernet to wireless adapters αλλα απ'οτι βλεπεις ειναι ακριβοι, οποτε εκτος και αν εχεις κανενα να καθεται, προτιμησε το καλωδιο. Απο την αλλη, ενα switch 10/100 5 θεσεων κανει απο 10 μεχρι 20 ευρω, το μονο κακο ειναι τα καλωδια αλλα γλιτωνεις την ακτινοβολια.. d2) Διάβασα ότι μπορείς να συνδέσεις usb keyboard - εκτός αυτό της microsoft που μπαίνει στο gamepad. Απλά θέλω να ξέρω αν γίνεται να βάλω bluetooth - δεδομένου ότι το 360 έχει bluetooth. Γενικά, κάτι άλλο που πρέπει να λάβω υπόψη μου; Κατά την άποψή σας συμφέρει η αγορά του 360 για media/gaming σε σχέση με ένα PS3 - δεδομένου ότι το PS3 είναι πιο ακριβό; Δεν ξερω αν εχει bluetooth η wireless, αλλα δεν νομιζω. Εκτος απο το XCM XFPS που σου ειπα προηγουμενως. για gaming το 360 σιγουρα. Για media, διαβαζω οτι και το ps3 εχει πολλες δυνατοτητες. Αλλα εχει και 400 ευρω..Προσωπικα δεν εχω και μεγαλες αναγκες media, το πιθατοτερο οταν αγορασω αξιοπρεπη tv να κανω streaming με το 360 ταινιες η να παρω κανενα φτηνο dvd player (το 360 ειναι λιγο θορυβωδες)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Thanks φιλε...δειχνει οντως εντυπωσιακο. Θα το τιμησω μιας και εχω καιρο να παιξω καποιο action rpg...
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δηλαδη αν συνδέσουμε το 360 με ένα wireless access point όπως αυτά δεν θα μπορεί να μπει στο xbox live?
nzeppos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Το Viking αποσυμπιέζεται τώρα, σε περίπου τρία τέταρτα θα ξέρω...
nzeppos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλό φαίνεται. Έχει την αίσθηση του Fable, αλλά βέβαια δεν είναι τόσο περίπλοκο. Δεν είναι brainless hack 'n' slasher, δεν σφάζεις όλη την ώρα, έχει λίγο ψάξιμο, αλλά μη φανταστείτε ότι είναι και RPG. Τέλειωσα το πρώτο κεφάλαιο και πάμε γι' άλλα. Ρίξτε του μια ματιά.
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Πάει το Lost Odyssey τερματίστηκε! Να ταν κι άλλο... 113 ώρες παιχνιδιού και όλοι level 99!!! Τρελό λιώσιμο μιλάμε έριξα... Υ.Γ. Ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω σκέτη κιθάρα για το guitar hero 3 για το 360? omfg 113? Wow... Εγώ κάπου στο 2ωρο βαρέθηκα τα τεράστια κατεβατά dreams και τον χαρακτήρα που έτρεχε σαν @@δας και βγήκε... Όμορφο παιχνίδι και με όμορφα γραφικά χωρίς να γίνεται πολύ πολύπλοκο η ακαταλαβίστικο όπως θα μπορούσαν να είναι τα τελευταία ff's για τους newbs.. Αλλα λόγο αυτού στην αρχή τουλάχιστον έχασε σε βάθος.. σε 2 ώρες έκανα 6 μάχες δημοτικού και περίμενα την έκπληξη.. Προβλέψιμοι διάλογοι κτλ.. Σίγουρα μετά (στο 50ωρο αποκτά βάθος και δυσκολία αλλα δεν θα πάρω.. Γενικά, εντυπωσιακό και καλό παιχνίδι αν έχεις χρόνο και είσαι (πολύ) fan του είδους.. Αλλα επαναλαμβάνω το παράπονο μου για το animation όταν τρέχει ο χαρακτήρας... Νέφτι στον (_i_) και φύγαμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις