Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Paidia pira to 360 prin 2 -3 meres.Mporei kapoios na mou pei ti pezete ligo giati gia na diavasw ola afta ta topic thelw 1 mina.Pws mporw na dw ti dvd drive foraei kai an ginete na to hackarw? pezei tipota me tis ekdoseis twn xbox 360 kai pws mporw na dw ti ekdosi einai? thelw ligo na mpw sto klima alla tha xriastw kapoia voithisa.Sorry gia ta greeklish exw provlima sto pliktrologio.Euxaristw

Δημοσ.

Γεια σας.

Μόλις τώρα έκανα εγγραφή.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Xbox360 και έχω ορισμένες απορίες που ίσως μπορείτε να μου λύσετε:

a) Αν αγοράσω το Arcade με 200Ε μπορώ να χρησιμοποιήσω ως storage έναν εξωτερικό δίσκο; Διάβασα ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω εξωτερικό δίσκο για διάβασμα μουσικής, video κτλ. Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να σώζω εκεί τα updates του dashboard και περιεχόμενο που κατεβάζω από το LIVE?

B) Κάρτες μνήμης μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο της microsoft ή μπορώ να κάνω attach έναν usb card reader και να σώζω εκεί;

c) Η silver συνδρομή είναι δωρεάν; Αν ναι, μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο profile και στο PC μου στα games for windows - live?

d) Μπορώ να συνδέσω στο 360 ένα wireless adapter για σύνδεση με το ασύρματο rooter μου ή πρέπει να αγοράσω αυτόν της microsoft? Εναλλακτικά, μπορώ να ενώσω με καλώδιο ethernet to 360 με το media PC μου, το οποίο εκτός από usb adapter έχει και ethernet κάρτα δικτύου;

d) Μπορώ να συνδέσω στο 360 bluetooth keyboard? Ή μόνο ασύρματο; Και τι λειτουργίες μπορώ να κάνω εκτός από instant messaging? Μπορώ να συνδέσω και bluetooth mouse? Υπάρχουν παιχνίδια που να υποστηρίζουν σετ keyboard/mouse όπως π.χ. το UT 3 στο PS3?

e) Από media δυνατότητες τι ΔΕΝ έχει το 360 σε σχέση με ένα PS3? Πλην bluray φυσικά.

Το ξέρω ρωτάω πολλά. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Στο http://www.360drives.com/list θα βρεις ποιο ειναι το dvd drive σου. Αν δεν ειναι καποιο απο τα 2 που εχει, τοτε εχεις το BenQ. Για φλασαρισμα δεν ξερω ρωτα τους αλλους.

Παιχνιδια πολυ καλα λεγεται οτι ειναι τα:

Call of Duty 4

Bioshock

The Orange Box

Forza Motorsport 2

δες εδω για παιχνιδια με βαθμολογιες και review.

Και εγω προχθες το πηρα, χθες το επεστρεψα και σημερα πηρα καινουργιο. Σφυραγε κλεφτικα το τροφοδοτικο. Το νεο ειναι οκ αλλα δεν εχει BenQ drive (λεγεται οτι ειναι λιγοτερο θορυβωδη)

Δημοσ.
Στο http://www.360drives.com/list θα βρεις ποιο ειναι το dvd drive σου. Αν δεν ειναι καποιο απο τα 2 που εχει, τοτε εχεις το BenQ. Για φλασαρισμα δεν ξερω ρωτα τους αλλους.

Παιχνιδια πολυ καλα λεγεται οτι ειναι τα:

Call of Duty 4

Bioshock

The Orange Box

Forza Motorsport 2

δες εδω για παιχνιδια με βαθμολογιες και review.

Και εγω προχθες το πηρα, χθες το επεστρεψα και σημερα πηρα καινουργιο. Σφυραγε κλεφτικα το τροφοδοτικο. Το νεο ειναι οκ αλλα δεν εχει BenQ drive (λεγεται οτι ειναι λιγοτερο θορυβωδη)

Μπορεις να με βοηθησεις λιγο?Που μπορω σε αυτη τη σελιδα να βαλω π.χ το serial number και να μου βγαλει ποια εκδοση ειναι?Το πηρα απο φιλο και δεν ξερω καν αν ειναι το premium ή καποια αλλη εκδοση

Δημοσ.

Για να δεις αν έχεις Elite, Premium, ή Arcade κοίτα το χρώμα.

Το Elite ُκάνει "μπαμ" γιατί είναι μαύρο.

Το Premium έχει ασημί DVD tray,

Και το Arcade εχει άσπρο DVD tray.

Δημοσ.
Μπορεις να με βοηθησεις λιγο?Που μπορω σε αυτη τη σελιδα να βαλω π.χ το serial number και να μου βγαλει ποια εκδοση ειναι?Το πηρα απο φιλο και δεν ξερω καν αν ειναι το premium ή καποια αλλη εκδοση

Πηγαινε στο http://www.360drives.com/howto

και κατεβα μεχρι τις φωτογραφιες των drives, ανοιξε το δικο σου και συγκρινε τα για να δεις ποιο εχεις. Για το αν εχεις Premium/Elite/Arcade σου ειπαν αλλοι. Ποσο το πηρες;

HDMI εχει; Αυτο θα το δεις απο την τελευταια φωτογραφια στο παραπανω λινκ. Επισης, κοιτα στο τροφοδοτικο σου αν ειναι 175W. Αν ειναι, τοτε ειναι απο τα καινουργια, με την καινουργια μητρικη. Αλλιως (205W) ειναι απο τα παλια.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το Lost Odyssey απο Hong Kong, και το έβαλα να δω πως είναι.

Μια λέξη θα πω μόνο : OMG!!! Δείχνει καλύτερο απο τα screenshots και τις περιγραφές σας!

Να πω επίσης πως είναι jap version (με μεγάλο κουτί καμιά σχέση με το Ευρωπαϊκο!!), αλλά παίζει κανονικά στα pal xbox + του ότι έχει Αγγλικούς υπότιτλους και Αγγλικές φωνές.

Δημοσ.

Είναι φοβερό παιχνίδι, τι να λέμε τώρα. Εδώ κάθησα και το έλιωσα εγώ που κατά πρώτον τώρα τελευταία δεν πολυπαίζω και κατά δεύτερον έχω να ασχοληθώ με JRPG από εποχής Final Fantasy VIII.

Κλάσεις ανώτερο από το Blue Dragon.

Κάπου έχω μείνει (εδώ και καιρό) στο δεύτερο δισκάκι και μου φαίνεται σήμερα το βράδυ έπεται συνέχεια.

Δημοσ.

Πάει το Lost Odyssey τερματίστηκε! Να ταν κι άλλο...

113 ώρες παιχνιδιού και όλοι level 99!!! Τρελό λιώσιμο μιλάμε έριξα...

Υ.Γ. Ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω σκέτη κιθάρα για το guitar hero 3 για το 360?

Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις:

1) Αυτό το ρημάδι το Rock Band θα βγει ποτέ στην Ευρώπη;

2) Viking_Battle_For_Asgard_PAL_XBOX360-SPARE, λέει τίποτα;

Δημοσ.
Γεια σας.

Μόλις τώρα έκανα εγγραφή.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Xbox360 και έχω ορισμένες απορίες που ίσως μπορείτε να μου λύσετε:

a) Αν αγοράσω το Arcade με 200Ε μπορώ να χρησιμοποιήσω ως storage έναν εξωτερικό δίσκο; Διάβασα ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω εξωτερικό δίσκο για διάβασμα μουσικής, video κτλ. Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να σώζω εκεί τα updates του dashboard και περιεχόμενο που κατεβάζω από το LIVE?

B) Κάρτες μνήμης μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο της microsoft ή μπορώ να κάνω attach έναν usb card reader και να σώζω εκεί;

c) Η silver συνδρομή είναι δωρεάν; Αν ναι, μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο profile και στο PC μου στα games for windows - live?

d) Μπορώ να συνδέσω στο 360 ένα wireless adapter για σύνδεση με το ασύρματο rooter μου ή πρέπει να αγοράσω αυτόν της microsoft? Εναλλακτικά, μπορώ να ενώσω με καλώδιο ethernet to 360 με το media PC μου, το οποίο εκτός από usb adapter έχει και ethernet κάρτα δικτύου;

d) Μπορώ να συνδέσω στο 360 bluetooth keyboard? Ή μόνο ασύρματο; Και τι λειτουργίες μπορώ να κάνω εκτός από instant messaging? Μπορώ να συνδέσω και bluetooth mouse? Υπάρχουν παιχνίδια που να υποστηρίζουν σετ keyboard/mouse όπως π.χ. το UT 3 στο PS3?

e) Από media δυνατότητες τι ΔΕΝ έχει το 360 σε σχέση με ένα PS3? Πλην bluray φυσικά.

Το ξέρω ρωτάω πολλά. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

α)Λυπαμαι, οχι. Παρε το premium, ελεγξε οτι ειναι 175W (το γραφει στο πλαι της συσκευασιας). Εχει 20αρη σκληρο. Αυτα που κατεβαζεις απο live θα μπουν στη καρτα μνημης αν παρεις arcade. δεν ξερω μεχρι τι χωρητικοτητες εχει, αλλα πραγματικα συμφερει πολυ καλυτερα το premium (κοιτα να παρεις αυτο που εχει πακετο το forza motorsport +viva pinata στα 269Ε-το πηρα απο πλαισιο). Για διαβασμα μουσικης/βιντεο η εξωτερικη μνημη νομιζω παιζει.

β) δεν γνωριζω, αλλα βλεποντας απο τα προηγουμενα, μαλλον οχι.

γ) Η Σιλβερ ειναι δωρεαν, εχεις βεβαια μονο τσαμπα ντεμο και τρειλερ οχι τσατ και παιχνιδι. Δεν καταλαβαινω τι λες "Αν ναι, μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο profile και στο PC μου στα games for windows - live? "

δ)Αυτο της microsoft. Το 360 εχει θυρα ethernet, μπορεις να το συνδεσεις απο εκει με οτιδηποτε (εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν ανταπτορες ethernet->wireless). Ναι μπορεις (το usb adapter δεν καταλαβα τι σχεση εχει)

δ2)Δεν νομιζω οτι μπορεις να το κανεις αυτο, αλλα υπαρχουν καποιες λυσεις.

Υπαρχει πληκτρολογιο της microsoft για να κανεις τσατ.

ε) Υποστηριξη υποτιτλων ισως; Δεν ξερω.

Γενικα τις απαντησεις μου μην τις παρεις τοις μετρητοις, και εγω το εχω 2 μερες το μηχανημα και δεν εχω παρει χαμπαρι πολλα πραγματα..

Το αγαπημενο μου μεχρι τωρα ειναι οτι μπορω να αναψω το 360 απο το ασυρματο χειριστηριο! πατας το κεντρικο κουμπι και αναβει!

Δημοσ.

Το αγαπημενο μου μεχρι τωρα ειναι οτι μπορω να αναψω το 360 απο το ασυρματο χειριστηριο! πατας το κεντρικο κουμπι και αναβει!

Επίσης σβήνει με το ίδιο κουμπί. Το κρατάς πατημένο μερικά δευτερόλεπτα και σου εμφανίζει τις επιλογές

α) να απενεργοποιήσεις το τηλεχειριστήριο

β) να απενεργοποιήσεις την κονσόλα

γ) άκυρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...