jimbrav Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 στο 1 που επαιξες,εχανε frames το παιχνιδι? μπα...δεν θυμάμαι...
Nero85 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια, το τροφοδοτικο μου σφυραει.. Αυτο το τουβλο που συνδεουμε στη πριζα σφυραει. Ακομα και οταν ειναι κλειστο το 360.. Συγχωρεστε την αγνοια μου, το εχω μοναχα 3 ωρες.. (Καλοριζικο μου και μακρια απο RRoD)
Bougas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια, το τροφοδοτικο μου σφυραει.. τι εννοεις οταν λες σφυραει? εχει ανεμιστηρακι μεσα νομιζω.
Nero85 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Αν ειναι το ανεμιστηρακι, τοτε πρεπει να γυρναει σε τρομερη ταχυτητα. Τον ηχο θα τον περιεγραφα σαν.. κουνουπι. Η σαν τον στατικο ηχο που κανει η τηλεοραση οταν δεν εχει σημα (οχι παρασιτα).
Bougas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 οχι τοσο πολυ,ειπαμε.πιθανος να παιζει και καποιο προβλημα αν ειναι τοσο δυνατος ο θορυβος οσο λες.
Absinthe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ερωτηση προς επαιοντες: Το 360 (χωρις το add on hd-dvd) κανει uspcale τα απλα dvd με ταινιες σε 720p και 1080p και μεσω vga και μεσω hdmi? Αν το κανει, το κανει καλα ή γενικα δε λεει και πολλα σαν scaler?
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Έχει τύχει σε κανέναν να μην μπορεί να επιλέξει κάποιο dashboard theme(dt) που έχει κατεβάσει αν είναι offline sto xbox live και να μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε από τα dt μόνο όταν είναι online στο xbox live? Τα dt φαίνονται κανονικά αν πας στο μενού "memory". Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Τελικά δεν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα εεε???
The_Sheep Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ερωτηξη: παρηγγειλα το δευτερο 360, καθοτι ειχα παει για μπανιο κανα 4μηνο τωρα.Επειδη ειναι πολυ πιθανο απο οτι διαβασα και το gamertag μου μετα απο τοσο χρονικο διαστημα να εχει κλειδωθει, αν κανω αλλαγη ονοματος και πληρωσω τα gamerpoints, θα εχω μετα κανονικα και ολα τα achievements +friends οπως και με το παλιο 'ονομα' ή δεν γινεται?? το εχει δοκιμασει κανεις? ΥΓ. καθοτι δεν θελω να δωσω 45 για το χβοχ καλωδιο, φανταζομαι οτι αυτο εδω το καλωδιο θα κανει για την τηλεοραση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751904?
jimbrav Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ερωτηξη: παρηγγειλα το δευτερο 360, καθοτι ειχα παει για μπανιο κανα 4μηνο τωρα.Επειδη ειναι πολυ πιθανο απο οτι διαβασα και το gamertag μου μετα απο τοσο χρονικο διαστημα να εχει κλειδωθει, αν κανω αλλαγη ονοματος και πληρωσω τα gamerpoints, θα εχω μετα κανονικα και ολα τα achievements +friends οπως και με το παλιο 'ονομα' ή δεν γινεται?? το εχει δοκιμασει κανεις? ΥΓ. καθοτι δεν θελω να δωσω 45 για το χβοχ καλωδιο, φανταζομαι οτι αυτο εδω το καλωδιο θα κανει για την τηλεοραση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751904? το gamertag δεν κλειδώνετε....θα είσαι μια χαρά....
MiltoZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 το gamertag δεν κλειδώνετε....θα είσαι μια χαρά.... Εκτός αν διέκοψε από μόνος του την συνδρομή.
jimbrav Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εκτός αν διέκοψε από μόνος του την συνδρομή. μα και silver να έγινε κανένα πρόβλημα...
MiltoZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 μα και silver να έγινε κανένα πρόβλημα... Το πρόβλημα δημιουργείται αν διακόψεις την συνδρομή σου. Αυτό που έπαθε κι ο xvagos που διέκοψε την πιστωτική μετά από μπαν για να μην πληρώσει τσάμπα ανανέωση και μετά από 3-4 ξέρω γω μήνες του ακυρώθηκε το gamertag εντελώς! Πάπαλα, νιέντε! Για να στο κρατήσουν ενεργό πρέπει να τους πεις από πριν ότι και καλά το κάνεις για να αλλάξεις μέθοδο πληρωμής ή κάτι τέτοιο.
ultralisk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Έχει τύχει σε κανέναν να μην μπορεί να επιλέξει κάποιο dashboard theme(dt) που έχει κατεβάσει αν είναι offline sto xbox live και να μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε από τα dt μόνο όταν είναι online στο xbox live? Τα dt φαίνονται κανονικά αν πας στο μενού "memory". Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται στην κονσόλα που πλήρωσες αρχικά και το κατέβασες ή σε μία άλλη (που ίσως μετέφερες το profile σου);
jimbrav Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Το πρόβλημα δημιουργείται αν διακόψεις την συνδρομή σου. Αυτό που έπαθε κι ο xvagos που διέκοψε την πιστωτική μετά από μπαν για να μην πληρώσει τσάμπα ανανέωση και μετά από 3-4 ξέρω γω μήνες του ακυρώθηκε το gamertag εντελώς! Πάπαλα, νιέντε! Για να στο κρατήσουν ενεργό πρέπει να τους πεις από πριν ότι και καλά το κάνεις για να αλλάξεις μέθοδο πληρωμής ή κάτι τέτοιο. τι να πω...εγω πάντως τέτοιο πρόβλημα δεν είχα. και είχε λήξη μόνο του και ήταν ανενεργό μερικούς μήνες.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Λοιπόν να σας πω τι ακριβώς έκανα ακριβώς. Ενώ είχα συνδέσει το παλιό (original) σκληρό δίσκο 20gb του 360 με το pc μου μέσω sata καλωδίου και του προγράμματος xplorer 360 beta 6 είχα αντιγράψει μέσα στο δίσκο του pc τα: partition 2 & 3 μετά αντέγραψα αυτά τα αρχεία στα partition 2 & 3 από το σκληρό δίσκο του καινούργιου (original) σκληρού δίσκου 20gb του 360 και ενώ όλα δουλεύουν μια χαρά(Account, saves, loads κ.τ.λ.) το μόνο πρόβλημα που συναντώ είναι αυτό με τα themes που σας περιέγραψα ποιο πάνω. Τι προτείνετε να κάνω αν σας πω ότι τώρα ποια δεν έχω τον 1 σκληρό δίσκο καθότι τον φόρμαρα και τον έδωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις