JUST-GAMER Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Έχει τύχει σε κανέναν να μην μπορεί να επιλέξει κάποιο dashboard theme(dt) που έχει κατεβάσει αν είναι offline sto xbox live και να μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε από τα dt μόνο όταν είναι online στο xbox live? Τα dt φαίνονται κανονικά αν πας στο μενού "memory". Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
StavrosD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Έχω τον Epson TW-600 και το 360 να συνδέονται με Component καλώδιο. (με την ευκαιρία, ψάχνω κάποιον που να έχει έκδοση με HDMI και να το ανταλλάξουμε. Όποιος το χρησιμοποιεί σε TV δεν το χρειάζεται. Δίναι κάποιο χρηματικό ποσό ή παιχνίδια). Στην αρχή είχα 100" εικόνα, και ο καναπές σε απόσταση 3.5μ. Απίστευτη εμπειρία. Στην συνέχεια πήρα ένα πανί της σειράς από το eshop με 65?. Επειδή το πανί είναι 100" σε 4:3 έχω περίπου 80" καθαρές σε 16:9. Απίστευτη εμπειρία. Ακόμα και άτομα που δεν ασχολούνταν με παιχνίδια έχουν κολλήσει και έρχονται να παίξουν colin ή άλλα παιχνίδια.
Bougas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 και τι να τις κανεις τις 500 ινζτες αν η εικονα δεν βλεπετε? μετρια ποιοτητα σε σχεση με μια 40αρα lcd.σε φωτεινοτητα-αντιθεση,δεν τιθεται καν μετρο συγκρισης.(εχω και εγω βιντεοπροβολεα).
nikosl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ερώτηση: Αν συνδέσω το 360 με την οθόνη του υπολογιστή μου (1280x1024 4:3) μέσω vga θα φαίνεται παραμορφωμένη η εικόνα, θα χάνεται ένα μέρος της πληροφορίας δεξια και αριστερά, ή μπαίνουν μαύρες μπάρες πάνω και κάτω ?
christos.p25 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Απάντηση: στα περισσότερα games θα έχεις μαύρες μπάρες πάνω κάτω, σε μερικά δεν θα έχεις (π.χ Call Of Duty 4).
jesE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Service μιας κονσόλας εκτός εγγύησης? Από την Microsoft πήρα αρνητική απάντηση.. Με ενδιαφέρει και το κόστος (αν ξέρει κάποιος), μετα την πτώση τίμης της arcade έκδοσης.
Nero85 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια, το elite περαν του μαυρου χρωματος, του καλωδιου hdmi και των 120gb γιατι να το παρει κανεις; Αφου το premium value pack εχει και 2 παιχνιδια μεσα.. Εχω κολλησει τωρα, δεν ξερω ποιο να παρω! Απο την αλλη τα 2 παιχνιδια που εχει δεν με ενδιαφερουν, ειναι το fοrza motorsport 2 και το viva pinata. Οκ. Elite: +Μαυρο +120GB +Hdmi καλωδιο -Τιμη (370Ε, 100 ευρω πιο ακριβο) (-δεν εχω hdtv οποτε το καλωδιο μου ειναι αχρηστο προς το παρον) Premium Value Pack +Τιμη (270Ε) +2 παιχνιδια μεσα (+εχει ηδη το καλωδιο+Scart για την tv μου) -20gb σκληρος -Τα 2 παιχνιδια που εχει δεν με ενδιαφερουν -Δεν ειναι μαυρο. Γ* το. Θα παρω το premium value pack. Ελπιζω να μην εχουν διαφορα στη ποιοτητα! Θα κοιταξω εννοειται για 175W τροφοδοτικο ωστε να ειναι falcon.
kabamaru21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ποια αναλυση να βαλω? το εχω συνδεσει με 20η wide monitor( pc ).. plz help...
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Νομίζω ότι οι μόνες διαφορές που έχει το elite με το premium value pack είναι αυτές που είπες και καμιά περισσότερο.
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 πραματικα αθλιο το rainbow six vegas 2 ετσι? (οχι πως τα υπολοιπα της σειρας rainbox six ητανε καλυτερα,λεμε τωρα....). 1)αθλια γραφικα.γραφικα επιπεδου καρτας γραφικων GeForce MX400 7ετιας.οι πιστες ειναι καλες,αλλα η λεπτομερια οσο ποιο κακη θα μπορουσε να ειναι.ουτε ενα κουτακι πεταμενο,ενα λουδουδι σε μια γλαστρα,κατι το οποιο να φαινετε ομορφα στο χωρο και να σου κανει εντυπωση.μονο τοιχους βλεπεις και σκοινια,τιποτα αλλο. 2)απιστευτα κακος ηχος.νομιζω οτι παιζω crash bandicout. 3)καθολου εφε. 4)αθλιο και ξενερωτο gameplay.σε single απλα δεν παιζετε.σε co-op θα το τερματισω,μονο και μονο για το χαβαλε και την παρεα,καθως υποστηριζει 4 ατομα παιχνιδι live. πιστευω οτι οποιος εχει παιξει Cod 4,δεν αγγιζει καν το vegas.
The_Sheep Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Το RB6v (το πρωτο) ηταν το παιχνιδι που εχω παιξει πιο πολυ online-vs παντα.Το single ουτε καν το ειχα τερματισει, ηταν πολυ βαρετο. Το 2 φαινεται πιο καλο στο single αλλα και παλι πολυ προχειροτητα. Μαλλον για 1.4 φαινεται, αλλα και παλι θα παρω νεο 360 μονο και μονο για το online του παιχνιδιου Επαιξε κανενας online? Τι λενε οι πιστες?
jimbrav Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 πραματικα αθλιο το rainbow six vegas 2 ετσι? (οχι πως τα υπολοιπα της σειρας rainbox six ητανε καλυτερα,λεμε τωρα....). 1)αθλια γραφικα.γραφικα επιπεδου καρτας γραφικων GeForce MX400 7ετιας.οι πιστες ειναι καλες,αλλα η λεπτομερια οσο ποιο κακη θα μπορουσε να ειναι.ουτε ενα κουτακι πεταμενο,ενα λουδουδι σε μια γλαστρα,κατι το οποιο να φαινετε ομορφα στο χωρο και να σου κανει εντυπωση.μονο τοιχους βλεπεις και σκοινια,τιποτα αλλο. 2)απιστευτα κακος ηχος.νομιζω οτι παιζω crash bandicout. 3)καθολου εφε. 4)αθλιο και ξενερωτο gameplay.σε single απλα δεν παιζετε.σε co-op θα το τερματισω,μονο και μονο για το χαβαλε και την παρεα,καθως υποστηριζει 4 ατομα παιχνιδι live. πιστευω οτι οποιος εχει παιξει Cod 4,δεν αγγιζει καν το vegas. είπα και εγω τοσο καλο το 2.... ποτε δεν τα πήγαινα καλά μαζι του.βλέπω να ξεφουσκώνει και αυτό στο live όπως εγινε στο 1 μετα απο λιγο καιρό...
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 είπα και εγω τοσο καλο το 2....ποτε δεν τα πήγαινα καλά μαζι του.βλέπω να ξεφουσκώνει και αυτό στο live όπως εγινε στο 1 μετα απο λιγο καιρό... το επαιξες? μεγαλη πατατα μεγαλε.απλα δεν βλεπετε το παιχνιδι.κριμα το δισκακι και τα 2 ευρω.(σε verbatim το εγραψα ο λαλακας ). δεν καταλαβαινω παντος,πως γινετε ενα παιχνιδι με τοσο χαλια γραφικα,να πηγαινει με 10 fps? μιλαμε για πολυ αργη κινηση παιδια,σαν να παιζεις crysis ενα πραγμα.
jimbrav Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 το επαιξες? μεγαλη πατατα μεγαλε.απλα δεν βλεπετε το παιχνιδι.κριμα το δισκακι και τα 2 ευρω.(σε verbatim το εγραψα ο λαλακας ). δεν καταλαβαινω παντος,πως γινετε ενα παιχνιδι με τοσο χαλια γραφικα,να πηγαινει με 10 fps? μιλαμε για πολυ αργη κινηση παιδια,σαν να παιζεις crysis ενα πραγμα. όχι ...αλλά εάν κρίνω απο το προηγούμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις