Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βέβαια, μόνο που διάβασα και το review που συνοδεύει το κείμενο που λες και όταν λέει "upgrade" εννοεί το περσινό PES (το PES6 δηλαδή). Πουθενά δεν λέει ότι ξαναβγαίνει νέο PES2008 με διορθωμένα τα -εκατομμύρια- bugs του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πριν 3-4 μήνες.

Να σου υπενθυμίσω ότι είχες γράψει:

Ίσως γι' αυτό και η konami επανακυκλοφορεί το pes2008 με πολλές επισκευές απ' ότι λέει η ίδια η konami.

Σε γενικές γραμμές πάντως να παρατηρήσω ότι οι ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες συντακτών και χρηστών του gamespot απεικονίζουν ακριβώς την ποιότητα του παιχνιδιού. Συνολικά είναι απαράδεκτο σαν πακέτο. Θυμάμαι ότι οι εν λόγω κριτικές είχαν δημιοργήσει αίσθηση όταν είχε πρωτοβγει το PES2008, γιατί όλοι ήταν συνηθισμένα στα κλασικά διθυραμβικά "ω, το καλύτερο ποδοσφαιράκι μακράν" κλπ.

Μετά από τόσο καιρό (και άφθονα patches σε όλες τις εκδόσεις) τελικά αποδεικνύεται του λόγου το αληθές. Το gamespot είχε δίκιο (περιέργως πως, δεν το συνηθίζει).

Στο προαναφερθέν link του gamespot, θέλω να σταθώ στην είδηση που λέει ότι το FIFA08 είναι το πρώτο σε πωλήσεις στο UK. ΟΚ, ξέρουμε όλοι τις διαφημιστικές ικανότητες της EA αλλά πλέον έχει περάσει η εποχή που το Pro ήταν παιχνίδι για λίγους και δεν το ήξερε πολύς κόσμος.

(άσχετο, αλλά τα τελευταία post βλέπω να μεταφέρονται όλα στο thread του nextgen PES2008, γιατί τούτο δω το νήμα το ξεσκίσαμε :o)

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

OK, αγγλικά 101.

Η μετάφραση της πρότασης "Konami's seventh Pro Evolution Soccer is a small improvement in terms of playability, but there's little else to make it worth the upgrade" είναι "Το έβδομο Pro Evolution Soccer της ΚΟΝΑΜΙ παρουσιάζει μικρές βελτιώσεις όσον αφορά τον χειρισμό, αλλά κατά τ' άλλα δεν αξίζει να το αγοράσετε".

Αυτή είναι η σωστή ελεύθερη μετάφραση της παραπάνω πρότασης. Τώρα πώς γίνεται από αυτήν την πρόταση να κατάλαβε κάποιος ότι η ΚΟΝΑΜΙ θα βγάλει νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του PES, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Δημοσ.
Όπως ακριβώς το είπες: "μάλλον εγώ δεν βλέπω καλά" γιατί αν προσέξεις καλύτερα θα δεις αυτό ακριβώς το κείμενο: "Konami's seventh Pro Evolution Soccer is a small improvement in terms of playability, but there's little else to make it worth the upgrade."

Και το θέμα είναι ότι το κείμενο είναι ακριβώς δίπλα στην εικόνα του pes2008(Δηλαδή βγάζει μάτι). Αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες...

Μαλλον η αγνοια σου βγαζει ματι φιλε μου...

Δημοσ.

Αν δεις όμως το region, λέει North America. Προφανώς τότε θα κυκλοφορήσει επισήμως εκεί. Κατά τ' άλλα είναι το παλιό, κακό PES2008 που ξέρουμε όλοι μας. Αν δεις τα reviews και στα τρία links είναι ίδια. Όταν λέει "last year's game" αναφέρεται στο PES6.

Δημοσ.

Ok σωστός ο arioch79 αυτό δεν το πρόσεξα. Θα προσπαθήσω να προσέχω περισσότερο τη άρθρα και game previews ανεβάζω άλλη φορά για να αποφύγω τις πατατιές που κανω...

Δημοσ.

Τελειώνει σε λίγο και ο Στρατός των Δύο. Δυστυχώς δεν θα προλάβω να το δω τώρα ρε γμτ, θα πρέπει να περιμένω μέχρι το βράδυ.

Δημοσ.
Εχω ενα αμφιλεγομενο ερωτημα...Εμαθε ο Fits αγγλικα?:rolleyes::rolleyes:B)

Όχι βέβαια, παραλίγο να τον μπανάρουν και στο xboxscene. Αλλά απ΄ ότι βλέπω, τουλάχιστον έμαθε να τονίζει τα ελληνικά..

Δημοσ.

Ακόμη να πεις?nzeppos...

Πάει να πει οτι είναι καλό!

Να πω στον θείο μου να το φέρει?

Αν κα ιέχω πολλά games που δεν έχω παιξει ακόμη...

Δημοσ.

Έπαιξα λίγο και να σας πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα. Τα γραφικά φυσιολογικά για nextgen (του CoD4 μου φαίνεται είναι καλύτερα), το gameplay κλασικό 3rd person shooter.

Πρέπει να μετράει πάρα πολύ για co-op καταστάσεις (ακόμα και σε split screen) αλλά να παίζεις μόνος σου, με το... έταιρο AI να κάνει τα δικά του είναι μάλλον εκνευριστικό. Υποτίθεται ότι βασίζεται πιο πολύ στα tactics (πχ. το κλασικό suppression fire ο ένας, flanking ο άλλος) παρά στο "πάρε το mini-gun και πάμε να τους σφάξουμε". Αλλά το συγκεκριμένο κόλπο το έχω ξαναδεί, δεν μου κάνει εντύπωση. Στην ουσία το είχε και το GoW αλλά και παλαιότερα παιχνίδια (βλ. Brothers in Arms, Full Spectrum Warrior κλπ). Απλώς το Army of Two βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά επάνω του και έχει και κάποιες άλλες καινοτομίες (το κόλπο με το κουβάλημα της πόρτας του αυτοκινήτου σαν ασπίδα είναι εντελώς κουφό!)

Φαίνεται να έχει ενδιαφέρουσα υπόθεση όμως, καθώς ως μισθοφόρος που είσαι παίρνεις λεφτά για bonus όπλα και γενικά βελτιωμένο εξοπλισμό. Στα συν το αρκετά καλό learning curve που έχει, πρακτικά το tutorial συνεχίζεται μέσα στις μάχες.

Αν έχεις πολλά παιχνίδια ακόμα να παίξεις (και είναι και καλά παιχνίδια), θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με αυτά προς το παρόν, μέχρι να ακούσουμε μερικές κριτικές ακόμα.

Προσωπικά πάντως δεν νομίζω να ασχοληθώ πολύ καιρό μαζί του, κυρίως γιατί δεν έχω σκοπό να παίξω co-op. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη, γιατί γενικά το παιχνίδι φαίνεται να έχει κάποιο υφέρπον potential (που λένε και στο χωριό μου).

Δημοσ.

Στο army of two όλη η μαγεία είναι το co-op campaign καθώς και το 2 vs 2 multiplayer, με αυτό το σκεπτικό στήθηκε άλλωστε. Στο single player "αδικείται" το παιχνίδι και χάνεται το μεγαλύτερο μέρος της "μαγείας". Τα πρώτα reviews είναι απο καλά εώς πολύ καλά.

9/10 Gamer TV

8.7/10 GameRevolver.com

8.7/10 Pelit (Finland)

85/100 Lazy Gamer

8/10 GameReactor

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...