klainmaingr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Χαλαρά το κράτησε κάπου σπίτι του ο τεχνικός και θα το δούμε να πουλιέται πουθενά..
theoritikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Χαλαρά το κράτησε κάπου σπίτι του ο τεχνικός και θα το δούμε να πουλιέται πουθενά.. Μα αφού λέει πως καθάρισε την κονσόλα, και έχουν μείνει σημάδια από τους μαρκαδόρους! Είναι απίθανο να βάλανε άλλη πρόσοψη.
klainmaingr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μα αφού λέει πως καθάρισε την κονσόλα, και έχουν μείνει σημάδια από τους μαρκαδόρους! Είναι απίθανο να βάλανε άλλη πρόσοψη. Εσύ δεν θα δημιουργούσες σημάδια "μετά" για τα μάτια του κόσμου; Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια γραμμή με ένα μαρκαδόρο και να την ψευτοσβήσεις;
1Mbitmx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Το pro evo 08 εχεί lag στο live ή είναι ιδέα μου;
speedy23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αφου ειπε οτι ειχε το ιδιο serial number ρε παιδια.Πως γινεται να τη κρατησε ο τεχνικος?
anamenos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 σε αντίθεση με το FIFA08 που τo lag είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτο, αφού μέχρι και με άτομο από το τοροντο του καναδά είχα παίξει και δεν υπήρχε καθόλου lag...
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ίσως γι' αυτό και η konami επανακυκλοφορεί το pes2008 με πολλές επισκευές απ' ότι λέει η ίδια η konami.
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Να το δω και να μην το πιστέψω, αυτό πια θα είναι η απόλυτη κατάντια (πλέον είναι αργά βλάκα Τσακατσούκα, ό,τι και να κάνεις σε έχουμε πάρει χαμπάρι, δεν υπάρχει έλεος).
saxon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ποιός είναι αυτός ο Τσακατσούκας; έχω χάσει επεισόδια;
1Mbitmx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Thanx guys. Ειχά διαβάσει όταν είχε κυκλοφορήσει το παιχνίδι ότι είχε προβλήματα αλλά δεν πίστευα ότι μετά από τόσο καίρο θα υπήρχαν ακόμα.
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Σε ποιον απευθύνεσαι φίλτατε nzeppos Απλώς σχολίασα αυτό που είπες ότι η Konami σκέφτεται να ξαναβγάλει το παιχνίδι (αν και να σου πω την αλήθεια, στο link του gamespot που παρέθεσες δεν είδα κάπου να λέει για επανακυκλοφορία, μάλλον εγώ δεν βλέπω καλά ) Όσον αφορά τον Τσακατσούκα, δεν είναι άλλος από τον Shingo "Seabass" Takatsuka, τον αιώνιο αρχι-developer των Pro evolution. Επειδή για κάποιο λόγο* θέλω να τον θάψω, προτιμώ να τον αποκαλώ μ' αυτό το παρατσούκλι. * ο λόγος είναι προφανώς η αιώνια κοροϊδία με το online, τη μηχανή γραφικών και το optimization, τα -άφθονα φετινά- bugs κλπ
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Όπως ακριβώς το είπες: "μάλλον εγώ δεν βλέπω καλά" γιατί αν προσέξεις καλύτερα θα δεις αυτό ακριβώς το κείμενο: "Konami's seventh Pro Evolution Soccer is a small improvement in terms of playability, but there's little else to make it worth the upgrade." Και το θέμα είναι ότι το κείμενο είναι ακριβώς δίπλα στην εικόνα του pes2008(Δηλαδή βγάζει μάτι). Αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις