Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και επειδή δεν φοράμε παρωπίδες σχετικά με το 360 και τη microsoft.

Φίλτατε μην μιλάς για αθέμιτο ανταγωνισμό και microsoft γιατί αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί.

Και εξηγώ: αν ήξερες πόσες μηνύσεις(Βλέπε firefox & άλλους εναλλακτικούς internet browsers) έχει φάει η microsoft για αθέμιτο ανταγωνισμό σχετικά με τα windows δεν θα το έλεγες αυτό.

Τι σχέση έχει αυτό που λες?για αυτό τον λόγο το λέω φιλαράκι .με τόσες μηνύσεις που έχει φάει η Microsoft θα πρέπει και μόνο σου να καταλάβεις ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο η sony να παραβιάσει τον νόμο περί αθέμιτου ανταγωνισμού γιατί πολύ απλά θα πάθει το ίδιο.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Mακράν η καλύτερη αντιπροσωπεία στην ελλάδα,είχα πρόβλημα με το ασύρματο περνώ τηλ ms hellas,και σε 3 μέρες μου στείλανε καινούργιο με 0 κόστος εύγε

λειπει η υποστηριξη για το live, trojan

δηλ. απεχουμε ΠΑΡΑ πολυ απο το να λεμε για την "καλυτερη αντ/πεια"..

p/s

οσο για το bluray, εχουμε πει: μαλλον συμφερον της ms ειναι να ζμπρωξει τα online services της -πριν το κανει καποιος αλλος, οχι να δινει βαση σε hdvd/bluray και τα συναφη.

η sony αλλο που δεν θελει. οχι τοσο για τα εσοδα απο τα δισκακια (αλλωστε παιρνουν πολλες εταιρειες απο αυτα, δεν ειναι "εφευρεση της sony" το bluray. η sony παιρνει <10% απο το % των δικαιωματων),

οσο για τα bragging rights (πχ δηλωσεις τυπου "ο ανταγωνισμος μας αντεγραψε και εβαλε bluray αλλα δεν μπορει να βαλει και cell" ή κατι αντιστοιχα αστειο)

Δημοσ.
λειπει η υποστηριξη για το live, trojan

oσο για το bluray, εχουμε πει: μαλλον συμφερον της ms ειναι να ζμπρωξει τα online services της -πριν το κανει καποιος αλλος, οχι να δινει βαση σε hdvd/bluray και τα συναφη.

η sony αλλο που δεν θελει. οχι τοσο για τα εσοδα απο τα δισκακια (αλλωστε παιρνουν πολλες εταιρειες απο αυτα, δεν ειναι "εφευρεση της sony" το bluray. η sony παιρνει <10% απο το % των δικαιωματων),

οσο για τα bragging rights (πχ δηλωσεις τυπου "ο ανταγωνισμος μας αντεγραψε και εβαλε bluray αλλα δεν μπορει να βαλει και cell" ή κατι αντιστοιχα αστειο)

Σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει την sony αυτήν την στιγμή να βγάλει η Microsoft bluray drive γιατι πολύ απλά δεν έχει τίποτα να κερδίσει από την υπόθεση παρά μόνο να χάσει.

Όσο για το online κομμάτι της Microsoft όσο και να το προωθήσει δεν νομίζω να υπάρχουν αρκετοί χαζοί άνθρωποι στον κόσμο που να νοικιάζουν HD-rips με 5 euro.ακόμα και το xboxarcade αρχίζει να ξεφεύγει άκου εκεί 10 euro για κάτι πατάτες τύπου Ν+ .

Δημοσ.

εγω βλεπω οτι συμφερει τη sony για λογους γοητρου.

οσο για το online κολπο με τις ταινιες.. παει ηδη πολυ καλα στην αμερικη,

και πιστευω οτι ο καθενας μας υπο συνθηκες θα μπορουσε να το χρησιμοποιησει.

σχετικα με τους τιτλους του arcade, εχουν βγει και ασχετα, αλλά εχουν βγει και πολυ καλα. μην ξεχνας οτι ειναι ολα δωρεαν για δοκιμη.

παντως το τοπιο στο live arcade βλεπω να αλλαζει πολυ τον επομενο χρονο.

η ms αυτες τις μερες ανακοινωσε οτι α) κοβει κατα 50% το κερδος που επαιρνε μεχρι χτες οποια εταιρεια διεθετε τα games της μεσω live arcade

β) ενεργοποιησε 100% το creators club, προσιτο στον καθενα ερασιτεχνη και μαζι τρελη ευκαιρια για πολλες ομαδες προγραμματιστων που ισως κανουν τις "αγγαρειες" μεσα στις μεγαλες εταιρειες και απο λεφτα παιρνουν ψιχουλα.

τα παραπανω μαζι με ολες τους τις λεπτομεριες ζωγραφιζουν την εικονα οτι η m$ φαινεται να θελει να "καθαρισει" το live arcade σε ποιοτητα, (ενω το πρωτο μελημα ηταν να το ...γεμισει)

κρατωντας το μονο για μεγαλυτερα και ποιοτικα καλυτερα projects, ενω παραλληλα να δωσει ωθηση με πολυ φρεσκο υλικο -και τα στατιστικα αναμενομενα διαμαντια που θα προκυψουν- με το creators.

περναει δηλαδη πια σε μια 2η φαση ωριμανσης και αναπτυξης, τα φρουτα της οποιας θα τα δουμε στο φουλ σε καννα χρονο απο τωρα.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να μπορέσουμε να βλέπουμε το μειλ που έχουμε δηλώσει στο xbox live μέσω του microsoft outlook express 6.

Αν ναι ποιος.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μόλις επιβεβαίωσα ότι το account μου είναι Αμερικάνικο!

Αν πάω να βάλω points ή συνδρομή για το live, αγορασμένα από Ευρωπαϊκό κατάστημα θα τα δεχτεί ή θα πρέπει αναγκαστικά να τα αγοράζω από Αμερική?

Ρωτάω γιατί μόλις έβγαλα μια προπληρωμένη πιστωτική και δεν θέλω η πρώτη μου online αγορά να γίνει λάθος! :P

Δημοσ.
Μόλις επιβεβαίωσα ότι το account μου είναι Αμερικάνικο!

Αν πάω να βάλω points ή συνδρομή για το live, αγορασμένα από Ευρωπαϊκό κατάστημα θα τα δεχτεί ή θα πρέπει αναγκαστικά να τα αγοράζω από Αμερική?

Ρωτάω γιατί μόλις έβγαλα μια προπληρωμένη πιστωτική και δεν θέλω η πρώτη μου online αγορά να γίνει λάθος! :P

πρεπει να παρεις κωδικο για usa locale.ευρωπαικα δεν κανουνε.

πηγαινε ebay.com και κανε την αγορα σου.εχει και δημοπρασιες και απευθειας αγορα και αποστολη μεσω email αμεσα.

αν θες πες μου τι σε ενδιαφερει να σου βρω κατι καλο αμερικανικο και αξιοπιστο.εχω κανει πολλες αγορες.

Δημοσ.

για ευρωπαικο:

XBOX 360 3 MONTH LIVE GOLD SUBSCRIPTION

Feedback: 100% Positive

FAST Email delivery most in 1 or 2hrs!!PAL UK Standard

http://cgi.ebay.co.uk/XBOX-360-3-MONTH-LIVE-GOLD-SUBSCRIPTION_W0QQitemZ320221986937QQihZ011QQcategoryZ112846QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

και αυτος που ειναι για ολες τις χωρες:

http://cgi.ebay.co.uk/Xbox-Live-Gold-Card-3-Month-for-Xbox-360_W0QQitemZ120226297250QQihZ002QQcategoryZ112846QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση μου στο xbox live.

ΔΕΝ μπορώ με τίποτα να μπω στο μενού "account manager -> memberships" μου λέει σαν μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο xbox live να ξαναδοκιμάσω αργότερα και όλα αυτά τα κάνει παρόλο που αν αμέσως μετά βάλω να παίξω ένα παιχνίδι online, κατεβάσω κάποιο demo ή video … τα κάνει όλα κανονικότατα.

Έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο και αν ναι πως το έλυσε?

Τέλος υπάρχει τρόπος να αλλάξω την χώρα που έχω δηλώσει όταν έφτιαξα το account μου στο xbox live ώστε να βάλω κάτι ποιο αξιόπιστο από united kingdom που έχω βάλει τώρα.

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Μην ανησυχεις.Και γω τα ιδια ειχα χθες.Τα διαφορα προβληματα-κολληματα του Live ειναι.Μετα απο καμποση ωρα λειτουργουσε κανονικα.Ετσι παντα γινεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...