MiltoZ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ρε σεις!!! ηρθε χτες σε ενα φιλο μου το LOST ODYSSEY απο playasia και το βαλαμε και ειναι τζετ! μονο το manual εχει κινεζικα, αλλα εχει και λιγα αγγλικα. κατα τα αλλα perfect. επειδη ομως το δικο μου εχει αργησει (και αργει ακομα), ποιο καλο παιδακι μενει αθηνα (νοτια προαστεια) και εχει θειο προνοητικο? πριν το δω το $%^&παιχνιδο δε με ενοιαζε η αναμονη. τωρα ομως εχουμε προβλημα... pm or not, thanks τς τς τς , καλα εεε, με απογοητευεις, εγω νομιζα τωρα θα ησουν στο 4ο ντι-βι-ντι Έχει αρχίσει να το γυρνάει σε casual.
p3tran Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 lol ρε mnia κανονισα. κ#@%παιδα, δεν αφηνετε ανθρωπο ν'αγιασει! (casual #$%^&*@@@@)
liakos18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Η Microsoft και το Xbox 360 υποστήριζαν το φορμάτ του HD-DVD μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μία στιγμή που έφτασε χτες με την επίσημη ανακοίνωση της Toshiba ότι σταματάει την παραγωγή HD-DVD προϊόντων. Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέσα από την Microsoft USA, η παιχνιδομηχανή της εταιρείας πρόκειται πολύ σύντομα να συμμορφωθεί και κυρίως να προσαρμοστεί στις αλλαγές που επιφέρει η τελική επικράτηση του Blu-ray. Έτσι, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά γύρω στα τέλη Μαϊου, ένα standalone Blu-ray player που θα συνδέεται με το Xbox 360 της Microsoft. Aν γίνει τελικά κάτι τέτοιο, θα αποτελεί μία μεγάλη ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα, που ήθελαν την Microsoft να επιμένει στην συμμαχία της με την Τoshiba, σχετικά με το φορματ του HD-DVD. Βέβαια, αυτή θα είναι και μία καθαρά εμπορική κίνηση μίας και η Microsoft δεν θα ήθελε με κανένα τρόπο να μείνει πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις και φυσικά πίσω από τον άμεσο ανταγωνιστή της το Playstation 3 της Sony. To Playstation 3, αναφέρεται ως ένας από τους κύριους εκφραστές της δύναμης του Blu-Ray και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που οδήγησαν στην τελική επικράτηση του. Τέλος, να αναφέρουμε εδώ και μία άλλη εκδοχή. Αυτή που υποστηρίζει ότι η Microsoft ουσιαστικά ωφελείται μίας και ακόμα και το HD-DVD φορμάτ μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους σημαντικούς αντιπάλους στο δικό της «φορμάτ». Αυτό του online downloading. Έτσι τώρα έχει μόνο το Blu-ray ως μοναδικό αντίπαλο απέναντι στην καθιέρωση της δικτυακής απόκτησης όλων των νέων τίτλων που βγαίνουν στην αγορά!
Rebel21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδιά τι απογοήτευση είναι αυτό το ninja gaiden?ολα καλά με την gdc,fable gow2 ολα δείχνουν ελπιδοφόρα αλλά το gaiden..όσοι έχετε δει το video στο marketplace μπορείτε να καταλάβετε, μέτρια γραφικά με μια γυαλάδα παντού που θυμίζει εποχές lanch(cameo) μέχρι και το μοντέλο του ryu είναι πολύ απλό λες και το πήραν απο το sigma.τι απλοϊκά περιβάλλοντα είναι αυτά και animations κολλημένα στο παρελθόν.ελπιζω τον Ιούνιο να δούμε ριζικές αλλαγές.
p3tran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 η γυαλαδα που βλεπεις ειναι το video compression. αμα κοιταξεις καλα θα δεις και τετραγωνακια. τα animation μονο κολλημενα στο παρελθον δεν ειναι, αφου γινεται της ποπης με χιλιους-δυο τροπους. εγω παρατηρησα οτι ο φωτισμος ειναι λιγο ..ξερος, αλλα ειδα οτι ειναι το ιδιο ξερος και στο cutscene προς στο τελος, οποτε επιφυλασομαι να δουμε και αλλα βιντεα... μπορει να φταιει και η πιστα :] παντως το νοημα του gaiden απο παλια ειναι να πεφτει τρελο ξυλο σε αριστη ταχυτητα με οσο καλυτερα γραφικα γινεται. 100% εντος στοχων το βρισκω
Rebel21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 η γυαλαδα που βλεπεις ειναι το video compression. αμα κοιταξεις καλα θα δεις και τετραγωνακια.τα animation μονο κολλημενα στο παρελθον δεν ειναι, αφου γινεται της ποπης με χιλιους-δυο τροπους. εγω παρατηρησα οτι ο φωτισμος ειναι λιγο ..ξερος, αλλα ειδα οτι ειναι το ιδιο ξερος και στο cutscene προς στο τελος, οποτε επιφυλασομαι να δουμε και αλλα βιντεα... μπορει να φταιει και η πιστα :] παντως το νοημα του gaiden απο παλια ειναι να πεφτει τρελο ξυλο σε αριστη ταχυτητα με οσο καλυτερα γραφικα γινεται. 100% εντος στοχων το βρισκω το video compression είναι απαράδεκτο στο video αλλά δεν νομίζω να προκαλεί την γυαλαδα.ακομα και στα screens στο νετ φενεται.και το devil may cry 4 έχει τρελό ξύλο σε άριστη ταχύτητα όπως λες με εμφανώς ανώτερα και ποιο λεπτομερή περιβάλλοντα τουλάχιστον για να μην πω και μοντέλα.
p3tran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 το video compression είναι απαράδεκτο στο video αλλά δεν νομίζω να προκαλεί την γυαλαδα εγω νομιζω οτι κανεις λαθος και στη γυαλαδα, και στα υπολοιπα. δες ξανα τα βιντεα για να πιστεις ;] οσο για τις διαφορες με το dmc, η υπεροχη του gaiden ειναι το μονο σιγουρο.
scyther666 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 N00bοερώτηση.... Τα achievements ....τι ρολο βαράνε??? Συγχωρέστε με αλλά δεν έχω ιδέα απο το άθλημα.... Βλέπω όμως τον κόσμο να τρελαίνεται...και δε καταλαβαίνω το γιατί....Είναι απλά για να κρατάνε το score πχ σε ένα παιχνίδι ή υπάρχει κ άλλος λόγος ???
okomota Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας μάγκες, Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το live. 1. Με ένα νέο μηχάνημα 360, υπάρχει ακόμα ένας μήνας δωρεάν gold; 2. Πώς πρέπει να την ενεργοποιήσω; Αφού φτιάξω silver account θα πρέπει από την αρχή να δώσω ψεύτικα στοιχεία ξένης χώρας για να ισχύει; 3. Υπάρχει κάποιος οδηγός ενεργοποίησης για καταδικασμένους έλληνες χρήστες; Πρέπει να κάνω κάποια πατέντα όταν αγοράσω κάρτα; 4. Με οτέ χιλιάρα θα κάνω δουλεία για gaming; Ευχαριστώ
hexenlord Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 1)ναι 2)Πρεπει να εχεις .NET passport.δηλαδη να εχεις λογαριασμο στο hotmail ή στο MSN ή να εχεις VISTA.απλα ακολουθεις τις οδηγιες αφου εχεις πρωτα βαλει αγγλική ή ιρλανδικη διευθυνση 3)Πατεντα οχι, αγοραζεις ποντους και συνδρομη απο το play.com 4)Αν ειναι χιλιαρα καθαρη ,ναι. αν οχι με το ζορι. Ενας πολυ καλος οδηγος για το λαιβ υπαρχει στο nextgen.gr
nzeppos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Έβαλα να δω το Lost σήμερα. Κατ' αρχάς μου έσπασε τα @@ γιατί το καινούριο ImgBurn δεν έλεγε να συνεργαστεί με τίποτα (τελικά ούτε και το παλιό όμως). Δώστου συνέχεια λάθη με το Optimal Power Calibration και το DL Boundaries κλπ (με δισκάκια, pioneer 111 και settings που έχω γράψει δεκάδες παιχνίδια). Βαρέθηκα να το παλεύω (μήπως με το καινούριο ImgBurn θέλει απενεργοποίηση το manual layer break? δεν το δοκίμασα) και τελικά έβαλα το CloneCD. Εκεί τα κατάφερα και τελείωσε η υπόθεση. Οπότε είδα και το παιχνίδι. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τη σειρά, είχα δει κάποτε μισό επεισόδιο... κάποιου κύκλου, γενικά τα βαριέμαι αυτά (σε επίπεδο σειράς μόνο το Εκμέκ Παγωτό έχω δει στη ζωή μου, μαζί με 2 κύκλους των XFiles και την πρώτη σεζόν του 24, το οποιο και βαρέθηκα από το 10ο επεισόδιο). Το παιχνίδι όμως μου φάνηκε καλό! Αν μη τι άλλο σχετικά πρωτότυπο. Και έχω σκοπό να το τιμήσω δεόντως. Νομίζω όμως ότι για τους λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς, το παιχνίδια θα γίνει περίπου must.
S-telios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Η Microsoft και το Xbox 360 υποστήριζαν το φορμάτ του HD-DVD μέχρι και την τελευταία στιγμή.Μία στιγμή που έφτασε χτες με την επίσημη ανακοίνωση της Toshiba ότι σταματάει την παραγωγή HD-DVD προϊόντων. Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέσα από την Microsoft USA, η παιχνιδομηχανή της εταιρείας πρόκειται πολύ σύντομα να συμμορφωθεί και κυρίως να προσαρμοστεί στις αλλαγές που επιφέρει η τελική επικράτηση του Blu-ray. Έτσι, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά γύρω στα τέλη Μαϊου, ένα standalone Blu-ray player που θα συνδέεται με το Xbox 360 της Microsoft. Aν γίνει τελικά κάτι τέτοιο, θα αποτελεί μία μεγάλη ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα, που ήθελαν την Microsoft να επιμένει στην συμμαχία της με την Τoshiba, σχετικά με το φορματ του HD-DVD. Βέβαια, αυτή θα είναι και μία καθαρά εμπορική κίνηση μίας και η Microsoft δεν θα ήθελε με κανένα τρόπο να μείνει πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις και φυσικά πίσω από τον άμεσο ανταγωνιστή της το Playstation 3 της Sony. To Playstation 3, αναφέρεται ως ένας από τους κύριους εκφραστές της δύναμης του Blu-Ray και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που οδήγησαν στην τελική επικράτηση του. Τέλος, να αναφέρουμε εδώ και μία άλλη εκδοχή. Αυτή που υποστηρίζει ότι η Microsoft ουσιαστικά ωφελείται μίας και ακόμα και το HD-DVD φορμάτ μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους σημαντικούς αντιπάλους στο δικό της «φορμάτ». Αυτό του online downloading. Έτσι τώρα έχει μόνο το Blu-ray ως μοναδικό αντίπαλο απέναντι στην καθιέρωση της δικτυακής απόκτησης όλων των νέων τίτλων που βγαίνουν στην αγορά! όμως το blue ray είναι πατέντα της sony!Θα δώσει δικαιώματα στον ανταγωνισμό; Δεν νομίζω τόσο άμεσα να γίνει κάτι τέτοιο
Rebel21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 όμως το blue ray είναι πατέντα της sony!Θα δώσει δικαιώματα στον ανταγωνισμό;Δεν νομίζω τόσο άμεσα να γίνει κάτι τέτοιο Τα δικαιώματα του bluray είναι ανοιχτα σε κάθε εταιρία που ενδιαφέρετε να τα αποκτήσει και δεν κοστίζουν και ιδιαίτερα ακριβά λόγο του σχεδίου προωθήσεως από την sony.από την στιγμή που η MS θελήσει να τα πάρει η sony είναι υποχρεωμένη να τα δώσει στην φυσιολογική τιμή που τα έδωσε πχ στην LG αλλιώς η MS μπορεί να την μηνύσει για αθέμιτο ανταγωνισμό.
trojan21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Mακράν η καλύτερη αντιπροσωπεία στην ελλάδα,είχα πρόβλημα με το ασύρματο περνώ τηλ ms hellas,και σε 3 μέρες μου στείλανε καινούργιο με 0 κόστος εύγε
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Τα δικαιώματα του bluray είναι ανοιχτα σε κάθε εταιρία που ενδιαφέρετε να τα αποκτήσει και δεν κοστίζουν και ιδιαίτερα ακριβά λόγο του σχεδίου προωθήσεως από την sony.από την στιγμή που η MS θελήσει να τα πάρει η sony είναι υποχρεωμένη να τα δώσει στην φυσιολογική τιμή που τα έδωσε πχ στην LG αλλιώς η MS μπορεί να την μηνύσει για αθέμιτο ανταγωνισμό. Και επειδή δεν φοράμε παρωπίδες σχετικά με το 360 και τη microsoft. Φίλτατε μην μιλάς για αθέμιτο ανταγωνισμό και microsoft γιατί αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί. Και εξηγώ: αν ήξερες πόσες μηνύσεις(Βλέπε firefox & άλλους εναλλακτικούς internet browsers) έχει φάει η microsoft για αθέμιτο ανταγωνισμό σχετικά με τα windows δεν θα το έλεγες αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις