Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για offline γενικα ψαχνω....τπτ να σκοτώνουμε λίγη ώρα με την κοπελιά....Μετά το λιώσιμο στα Contra....κάτι πρέπει να βρώ....

Κάτι με co-op υπάρχει??? αλλά όχι απαραίτητα....

Δημοσ.
Για offline γενικα ψαχνω....τπτ να σκοτώνουμε λίγη ώρα με την κοπελιά....Μετά το λιώσιμο στα Contra....κάτι πρέπει να βρώ....

Δοκίμασε το gears of war φίλε. Παίζει και offline σε co-op

Δημοσ.

Από arcade κατέβασε demos από heavy weapon, assault heroes (έχουν co-op), bomberman, lumines, και αν σας αρέσει κάτι από αυτά το τσιμπάς.

Από retail για offline co-op σε shooter (με split screen) λένε τα Gears of War, Halo 3, GRAW 2. Εκτός shooter δες μήπως σου αρέσει κανένα τύπου Lego Star Wars, Kameo, Marvel UItimate Alliance.

Δημοσ.

ρε μαγκες,εχω κολλησει στο soldier of fortune 3 σε αυτο εδω το σημειο

http://youtube.com/watch?v=D_O2Bfe4cho

τι πρεπει να κανω? σκοτωνω,σκοτωνω,και συνεχεια αυτο το βιολι γινετε,δεν σταματανε να εμφανιζωνται καινουριοι εχθροι,και ξανα απτην αρχη.

Δημοσ.

Guitar Hero III

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ!! ΣΟΣ!

Έχω ενα 5.1 αλλά χωρίς αποκωδικοποιειτή ξέρει τιμούλες; Πάει χαμένο και είναι κρίμα να έχεις Xbox360 και 5.1 χωρίς να δουλεύει!!

Δημοσ.

Guitar Hero III.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Το καλύτερο παιχνίδι για να παίζεις με την κοπελιά.

Επειδή τυχαίνει να παίζουμε και οι 2 κιθάρα ...ΟΚ...το κάνουμε κανονικά αυτό

....αλλά και πάλι ο θείος δε μπορεί να μου στείλει κιθάρες και χωρίς αυτή δεν έχει φάση....

Το ψάχνω όμως...

Στο Kameo απίστευτη βλακία που δε μπορείς να παίξεις όλο το παιχνίδι σε co-op και στο GoW θες ψιλο-τέρας TV για να το ευχαριστηθείς σε split screen....Πάντως πολύ καλό και έτσι....

Το ψάχνω όμως το θέμα....

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...