scyther666 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά πριν καιρό κάτι μαγαζιά κωτσοβολος,ηλεκτρονικη αθηνων κλπ ειχαν κατι προσφορες σε xbox ...για την κονσολα λεω....μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι καμία καλή προσφορά για την κονσολα? Γιατί είδα το Lost Odyssey και κάτι ένιωσα....αλλά η μαζευω για κιθάρα και ...προσπαθώ να περιορίσω τα έξοδα....
gust Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 @gust - δεν γίνεται αυτό που λες. Thanks man!!
MiltoZ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια μια ερωτηση!Εχω στο xbox μου δυο game profiles. Το ενα Live enabled για να παιζω τα original δισκακια στο live και το αλλο offline για να παιζω τα αντιγραφα μου. Υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω το gamerscore μου με τα achievements στο online profile? Ξεκίνα να χρησιμοποιείς ένα game profile. Εκτός ότι το gamerscore δεν μεταφέρεται, δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις γιατί όπως θα ξέρεις δεν μπανάρεται το profile αλλά η κονσόλα.
gust Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Ξεκίνα να χρησιμοποιείς ένα game profile. Εκτός ότι το gamerscore δεν μεταφέρεται, δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις γιατί όπως θα ξέρεις δεν μπανάρεται το profile αλλά η κονσόλα. Σωστος! Μεγαλη βλακεια μου....Thanks for the reminder:-D
jimbrav Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 το The Club το έπαιξε κανείς;, λέει τίποτα το παιχνιδάκι ή θα χαλάσω τσάμπα το πολύτιμο DL+R μου ; θα χαλάσεις τσάμπα το πολύτιμο DL+R σου....χεχεχε
jimbrav Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μετα απο τον τερματισμο του "ο διαβολος μπορει να κλαψει , το 4"εχω να προτεινω σε οσους το αρχιζουν τωρα, να δοκιμασουν το μεγαλυτερο επιπεδο δυσκολιας. Το HUMAN ειναι πολυ ευκολο, και ειναι κριμα. ωραιος Λιααα....παω φουλ για HUMAN .... στην ηλικια μας δεν ειμαστε για τα δυσκολα...looool
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Τι διαφορά έχει αν διαλέξεις human ή όχι? εγώ διάλεξα human βέβαια γιατί το παίζω πρώτη φορά(Σημείωση για τους πονηρούς: το παιχνίδι dmc4 εννοώ)
christos.p25 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ενημέρωση: πάει το πολύτιμο dvd +r dl μου... lol καλό φάνηκε το παιχνιδάκι αλλά στα 10 πρώτα λεπτά το βαρέθηκα
kratistos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 ενημέρωση: πάει το πολύτιμο dvd +r dl μου...lol καλό φάνηκε το παιχνιδάκι αλλά στα 10 πρώτα λεπτά το βαρέθηκα και γω χθες το «καψα» το δισκάκι αλλά δεν είναι και τόσο χάλια ρε παιδιά...παλεύεται..
hexenlord Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 παιδες, ποιος seller ειναι στο ebay που σου στελνει τον κωδικο απο ΜΣ Points αμεσως?χωρις δλδ να χρειαζεται να περιμενεις να σου στειλει το κουτι.
Bougas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 οι περισσοτεροι.θα βρεις εναν με feedback 100%,και να λεει email delivary. προσεχε μονο να κανουνε για το locale που εχεις δηλωσεις οταν ενεργοποιησες για πρωτη φορα το live.
hexenlord Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 οι περισσοτεροι.θα βρεις εναν με feedback 100%,και να λεει email delivary.προσεχε μονο να κανουνε για το locale που εχεις δηλωσεις οταν ενεργοποιησες για πρωτη φορα το live. thanx bougas, εκανα την δουλεια μου γρηγορα και καλα!cheers man
laplace Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 το devil may cry 4 λεει τπτ?ειδα το ντεμο αλλα δεν με ενθουσιασε..εντυπωσεις απο καποιον αρχαριο στο συγκεκριμενο παιχνιδι (αλλα με πολλα χρονια gaming στην πλατη του αν γινεται)που το επαιξε?
saxon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Υπάρχει τρόπος να έχουμε ένα ISO που είναι region north america να το κάνουμε με κάποιο τρόπο PAL η region free για να παίξει στις κονσόλες μας;
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Σε αυτή την ερώτηση θέλω να μάθω κι εγώ την απάντηση saxon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις