Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χαλια ηταν και η συσκευασια του Halo3.. Πεφταν τα dvd μεσα απο το κουτι..

Αυτή η έκδοση ήταν η απλή ''limited''.(Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο,το πρόβλημα δεν υπήρχε στην συσκευασία αλλα στο πακετάρισμα ενώ η ms έχει ειδική φόρμα για την αντικατάσταση αν τυχόν έχουν δημιουργηθεί γρατζουνιές στο DVD)

Και κάτι άλλο:τα euro παραπάνω είναι 50 σε σχέση με την απλή και η legendary δεν έχει ''μόνο ένα κράνος παραπάνω''.Έχει και άλλα πράγματα που τα εκτιμούν οι fans του παιχνιδιού(γιατί γι'αυτούς προορίζεται η έκδοση αυτή)

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχει κανεις κανεναν "ΘΕΙΟ" που να εχει το Ντεμο (demo) του kingdom under fire?βρισκω μονο το κανονικο παιχνιδι :( αμαν αυτη η ΜΣ με τα region locks.

Για πειτε ρε παιδια.

Δημοσ.

Μια εξήγηση για το ROD

Έπεσε το μάτι μου στις τεχνικές προδιαγραφές του XBOX 360, και είδα ότι η ονομαστική θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά την λειτουργία του είναι από 5 έως 35 βαθμούς κελσίου.

http://www.xbox.com/en-US/support/familysettings/xbox360/resources/consolespecs.htm

Όμως στην Ελλάδα έχουμε συχνά μεγαλύτερη θερμοκρασία.

Ιδιαίτερα τον Ιούλιο κάθε μέρα η θερμοκρασία ξεπερνά τους 35 βαθμούς (http://www.moa.gov.cy/moa/MS/MS.nsf/All/DF2C2D548A70EC2CC225732B003BA2C0/$file/MNTHLY_RPT_JUL2007_GR.pdf?Openelement)

Σε ορισμένες περιπτώσεις σε περίοδο καύσωνα ξεπερνά τους 45 βαθμούς, δηλαδή είναι 10 βαθμούς πάνω από τις προδιαγραφές.

Δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση το τεράστιο ποσοστό ελαττωματικών. Προφανώς όταν οι μηχανικοί της σχεδιάζαν το 360 προτιμήσαν αντί να βελτιώσουν το σύστημα ψύξης να μειώσουν την ονομαστική θερμοκρασία λειτουργίας.

Δημοσ.

παιδιά επειδή σκοπεύω να αγοράσω 2ο 360 για live και να φλασάρω το πρώτο για copies , γίνετε να μεταφέρω το gamertag μου από την μια από την άλλη επειδή έχω συνδρομή 12 μηνες?

Δημοσ.
παιδιά επειδή σκοπεύω να αγοράσω 2ο 360 για live και να φλασάρω το πρώτο για copies , γίνετε να μεταφέρω το gamertag μου από την μια από την άλλη επειδή έχω συνδρομή 12 μηνες?

επειδη σκεφτομαι και εγω να κανω το ιδιο πραγμα, φανταζομαι αρκει να κουμπωσεις το παλιο σκληρο πανω στο αφλασαριστο 360

Δημοσ.

Φλάσαρε το για κόπιες και όταν και αν φας μπαν παίρνεις ένα arcade (μπορεί τότε να είναι και πιο φτηνά). Στην ερώτησή σου, αυτό που λέει ο The_Sheep. Μπορείς ακόμα να κάνεις recover gamertag σε memory stick για να μεταφέρεις όποτε θες αυτό αντί για τον σκληρό, αλλά αυτό είναι και θέμα τι παίζεις στην μία και στην άλλη και πως διαχειρίζεσαι τα saves σου.

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι και πως γίνετε(με απλά λόγια) το recover ενός account of xbox live και αν μπορείς να έχεις σε 2 αποθηκευτικά μέσα(Κάρτα μνήμης και σκληρό δίσκο) 2 ιδια account.

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι και πως γίνετε(με απλά λόγια) το recover ενός account of xbox live και αν μπορείς να έχεις σε 2 αποθηκευτικά μέσα(Κάρτα μνήμης και σκληρό δίσκο) 2 ιδια account.

Σας ευχαριστω πολυ.

Κάπου στο dashboard σου έχει επιλογή recover gamertag. To άλλο που λες δεν γίνεται.

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση!

Εχω στο xbox μου δυο game profiles.

Το ενα Live enabled για να παιζω τα original δισκακια στο live και το αλλο offline για να παιζω τα αντιγραφα μου.

Υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω το gamerscore μου με τα achievements στο online profile?

Δημοσ.

Μετα απο τον τερματισμο του "ο διαβολος μπορει να κλαψει , το 4"

εχω να προτεινω σε οσους το αρχιζουν τωρα, να δοκιμασουν το μεγαλυτερο επιπεδο δυσκολιας. Το HUMAN ειναι πολυ ευκολο, και ειναι κριμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...