Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και που λέτε, αγοράζω το Halo 3 Legendary από το πλαίσιο που το έχει και σε έκπτωση. Μου έρχεται. Το ανοίγω. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ FFS? Τι ΚΑΡΑΓΥΦΤΑΡΙΟ στην M$. Πάλι καλά που δεν έσκασα και 120? που έκανε στην αρχή...

whatever.gif

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Και που λέτε, αγοράζω το Halo 3 Legendary από το πλαίσιο που το έχει και σε έκπτωση. Μου έρχεται. Το ανοίγω. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ FFS? Τι ΚΑΡΑΓΥΦΤΑΡΙΟ στην M$. Πάλι καλά που δεν έσκασα και 120? που έκανε στην αρχή...

whatever.gif

εγω στα ειπα σπυρακο.

την ειδα την εκδοση αυτη τοτε που εκανε 120ε και δεν τα αξιζε ουτε τοτε,ουτε και τωρα που κανει 70ε.αλλα ετσι ειναι,αν δεν εκμεταλλευτει η μς τους hc fans της,ποιος αλλος θα το κανει;

εντωμεταξυ οντως 80ε η ultimate και ειχε tin κουτι,ενω η legendary 12e και υποτιθεται παιρνεις την τοπ βερσιον και ειναι σε πλαστικο κουτι....

τεσπα για να δουμε πως θαναι και η collectors του dmc4,δεν πιστευω να ειναι και αυτη τοσο γυφτικη....

Δημοσ.
Τελικά υπάρχει τρόπος να δω αν έχω Αμερικάνικο ή Ευρωπαϊκό account? Σόρρυ αν σας πρήζω, αλλά θέλω να αγοράσω ms points και φοβάμαι μην πάνε χαμένοι ...

Για βοηθήστε λιγο ρε παιδες γτ εχω και εγω την ιδια απορια...

Πως 8α 3ερουμε ???

Δημοσ.

Το Club λέει τίποτα?

μην αναφερεις ξανα το ονομα αυτο,θα χαλασουμε τις καρδιες μας :-D .

απο τα χειροτερα παιχνιδια ολων των εποχων.

ακου σεναριο.περπατας,πυροβολας,ωστε με καθε kill που κανεις προσθετεις 2-3 sec στον χρονο σου,για να μαζεψεις το σκορ που σου λεει :-D

δηλαδη παιχνιδι διχως νοημα,για μενα,

ΥΓ.οι τυρανοσαυροι στο τουροκ σκοτωνωνται με μαχαιρι,δεν εχω δοκιμασει ακομα? :lol:

Δημοσ.
Για βοηθήστε λιγο ρε παιδες γτ εχω και εγω την ιδια απορια...

Πως 8α 3ερουμε ???

κάνετε sign in στο xbox.com και μετά manage profile-billing and contact information...εκεί σε ένα πεδίο που λέει country φαίνεται η χώρα που έχεις δηλώσει

Δημοσ.

Γιατί ρωτάτε? Μπήκε τελικά και η ελλαδα στο xbox live ή όχι ακόμα? Και μπορούμε να αλλάξουμε την χώρα αν έχουμε βάλει π.χ. united kingdom.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

whatever.gif

το highlight της legendary ειναι το ΚΡΑΝΟΣ. δεν ξερω αν το παρατηρησες κι αυτο μεσα στο τεραστιο κουτι.. FFS ή επικεντρωθηκες μονο στα (μια χαρα) πλαστικα κουτια των dvd.

Δημοσ.
το highlight της legendary ειναι το ΚΡΑΝΟΣ. δεν ξερω αν το παρατηρησες κι αυτο μεσα στο τεραστιο κουτι.. FFS ή επικεντρωθηκες μονο στα (μια χαρα) πλαστικα κουτια των dvd.

Εγώ ως πελάτης δεν είμαι ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο whole package.Thats all.

Και νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να "γκρινιάζω" εάν κάτι δεν μου αρέσει, ευρώ δίνω όχι πετσετάκια.

Το καλό είναι που δεν έδωσα 120? γιαυτό το πακέτο.:-(

Δημοσ.

εσυ μπορεις να εισαι οτι θες, αλλα να ξερεις οτι συνηθως δινεις 70 και 80ε και παιρνεις ΜΟΝΟ το τσιγγινο κουτακι,

ενω εδω πηρες και το κρανος του chief.

αν θεωρεις οτι πρεπει να γκρινιαξεις, go ahead, απλα εμενα μου φαινεται παραλογο και στο λεω.

Δημοσ.
Γιατί ρωτάτε? Μπήκε τελικά και η ελλαδα στο xbox live ή όχι ακόμα? Και μπορούμε να αλλάξουμε την χώρα αν έχουμε βάλει π.χ. united kingdom.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Τελικά Fits έχεις στοιχειώσει δω μέσα.... δεν ξεκουνάς με τίποτα εσυ....

Δημοσ.
εσυ μπορεις να εισαι οτι θες, αλλα να ξερεις οτι συνηθως δινεις 70 και 80ε και παιρνεις ΜΟΝΟ το τσιγγινο κουτακι,

ενω εδω πηρες και το κρανος του chief.

αν θεωρεις οτι πρεπει να γκρινιαξεις, go ahead, απλα εμενα μου φαινεται παραλογο και στο λεω.

δηλαδη το κρανος εκανε 60ε παραπανω;τοτε που η legendary εκανε 120ε,διοτι εγω τοτε με 60ε πηρα την ultimate edition.

60ε για ενα τετοιο souvenir παραειναι πολλα λεφτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...