nodas_21greek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Είναι αλήθεια; Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Διάολος μπορεί να κλάψει. Αύριο θα ξέρω σίγουρα
Donacgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ε ναι ρε BOUGAS ετσι ειναι! Για παραδιγμα εμενα δε μου αρεσε κανενα FInal Fantasy! απο το 7 και μετα τα εχω δοκιμασει ολα! Εδω σκεφτομαι να παρω το Mass Effect και επιδι ειναι RPG το σκευτομαι παρα πολυ!
xvagos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Donacgr σου το συνιστώ να το χτυπήσεις το Mass Effect. Το πήρα πριν κάτι μέρες από το Πλαίσιο σε προσφορά 60? συλλεκτική έκδοση. Από τότε το έχω λιώσει. 5ωρα καθημερινά. Βέβαια έχει κάποια bugs που σου σπάνε τα νεύρα αλλά είναι φοβερό παιχνιδάκι. Οι διάλογοι των χαρακτήρων είναι όλα τα λεφτά. Αν σου αρέσει έστω και λίγο η επιστημονική φαντασία είναι ότι πρέπει.
klainmaingr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Είναι αλήθεια;Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Διάολος μπορεί να κλάψει. Αύριο θα ξέρω σίγουρα Χλωμό σε κόβω... Αν μπορεί να κλάψει πάντως για πές το και σε μάς πως τα κατάφερες...
christos.p25 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 έκλαψε έκλαψε, ... αλλά έκλαψε χωρίς να είναι scene release. update: δεύτε λάβετε το κλάμα του διαβόλου το επιούσιον. ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
littlelouievegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Να ρωτησω κατι για οποιον ξερει γιατι δεν παρακολουθω ενεργα forum για κονσολες.. Μου ηρθε ειδοποιηση οτι κερδισα ενα mp3 player Samsung απο την Microsoft για την κληρωση του Halo3.. Εδωσα στοιχεια αλλα ξερει κανεις που μπορουμε να δουμε πληροφοριες για τα δωρα που κληρωθηκαν; Η σελιδα http://www.xbox.com/el-gr/halo3 δεν εχει info οπως ειχε οταν συμπληρωσα τα στοιχεια μου παλιοτερα..
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 πως μπορώ να βάλω φώτο στο pro 2008 πάω στο edit και μετα οταν πάω στο scan μου βγάζει οτι δεν έχω βαλει τιν καμερα τι καμερα χρειαζετε
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστώ bougas αλλά σε τι χρησιμεύει η φώτο
Bougas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 αμα θες να το παιξεις και εσυ ροναλντινιο.
Bougas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 τι εγινε ρε παιδια,παιξατε κανα Turok? να σας κανω μια ερωτηση,achievments δεν εχει το παιχνιδι? γιατι κοντευω να το τερματησω και δεν εχω παρει ακομα τιποτα.με 0 ειμαι. ολα σε ranked match τα δινει? γενικα δεν μου αρεσε το παιχνιδι,καθολου εφε,οι δεινοσαυροι εχουν πολυ χαβαλε,(αντι να σε τρομαζουν,ισα ισα που πας κοντα,τους χαιδευεις με το μαχαιρι σου) ,στον τυρανοσαυρο κοβεις βολτες κατω απο τα ποδια του με τον καφε στο χερι,οι εχθροι με 0 AI,καθονται σαν παγοκολωνες,και οταν αποφασισουν να παρουν τα ποδια τους,περματανε σαν συγκαμενοι. η κινηση του στοχου πολυ αποτομη,και γενικα δεν βρηκα τιποτα το αξιολογο σε αυτο το παιχνιδι.και μετρια γραφικα.
Wolfidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 τι εγινε ρε παιδια,παιξατε κανα Turok?να σας κανω μια ερωτηση,achievments δεν εχει το παιχνιδι? γιατι κοντευω να το τερματησω και δεν εχω παρει ακομα τιποτα.με 0 ειμαι. ολα σε ranked match τα δινει? γενικα δεν μου αρεσε το παιχνιδι,καθολου εφε,οι δεινοσαυροι εχουν πολυ χαβαλε,(αντι να σε τρομαζουν,ισα ισα που πας κοντα,τους χαιδευεις με το μαχαιρι σου) ,στον τυρανοσαυρο κοβεις βολτες κατω απο τα ποδια του με τον καφε στο χερι,οι εχθροι με 0 AI,καθονται σαν παγοκολωνες,και οταν αποφασισουν να παρουν τα ποδια τους,περματανε σαν συγκαμενοι. η κινηση του στοχου πολυ αποτομη,και γενικα δεν βρηκα τιποτα το αξιολογο σε αυτο το παιχνιδι.και μετρια γραφικα. Σαχλαμπούχλα ήταν το Τούροκ κ έτσι θα παραμείνει.... Ειδικότερα η κίνηση του στόχου είναι ότι πιο άθλιο μπορούν να σου δώσουν σε ένα FPS! Όπως το προηγούμενο Turok έτσι κ αυτό δεν συμμαζεύετε με τίποτα. Το παιχνίδι είναι αθλιοτικό! Ούτε το δισκάκι δεν αξίζει.. Το Club λέει τίποτα? Επίσης το Conflict Denied Ops που έπαιξα το demo (και παρεμπιπτόντως κυκλοφόρησε) μάπα μου φάνηκε. Το έπαιξε κανείς?
theoritikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά υπάρχει τρόπος να δω αν έχω Αμερικάνικο ή Ευρωπαϊκό account? Σόρρυ αν σας πρήζω, αλλά θέλω να αγοράσω ms points και φοβάμαι μην πάνε χαμένοι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις