Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχει καμοια περιπτωση να βγει καποιο update στο burnout paradise,που να σου δειχνει βελακι καθοδηγησης στους αγωνες,και επιλογη restart race?

τι λαλακιες που εχουνε κανει.χανω συνεχεια τον δρομο.στην αρχη ειναι πανευκολο.μετα το 20% θα αρχιζουν τα σκουρα,που θα δυσκολεψουνε αρκετα οι κουρσες.

Δημοσ.
ρε παιδια υπαρχει καμοια περιπτωση να βγει καποιο update στο burnout paradise,που να σου δειχνει βελακι καθοδηγησης στους αγωνες,και επιλογη restart race?

τι λαλακιες που εχουνε κανει.χανω συνεχεια τον δρομο.στην αρχη ειναι πανευκολο.μετα το 20% θα αρχιζουν τα σκουρα,που θα δυσκολεψουνε αρκετα οι κουρσες.

Μπα ξεχασέτο :mad:

Δημοσ.

Παιδιά επειδή η tv μου δεν έχει έξοδο για ακουστικά (πραγματικά όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ισχύει) υπάρχει καμιά λύση να συνδέσω τα ακουστικά μου κάπως στο 360; Υπάρχει δλδ ας πούμε μετατροπέαςπου από θυληκά rca(τέτοια δεν είναι στο 360?) να βγάζει ένα θυληκό για να βάλω το καρφί από τα ακουστικά; Θέλω να τα δώσω όλα στην ένταση ο κακομοίρης και δεν μπορώ :(

Δημοσ.
Παιδιά επειδή η tv μου δεν έχει έξοδο για ακουστικά (πραγματικά όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ισχύει) υπάρχει καμιά λύση να συνδέσω τα ακουστικά μου κάπως στο 360; Υπάρχει δλδ ας πούμε μετατροπέαςπου από θυληκά rca(τέτοια δεν είναι στο 360?) να βγάζει ένα θυληκό για να βάλω το καρφί από τα ακουστικά; Θέλω να τα δώσω όλα στην ένταση ο κακομοίρης και δεν μπορώ :(

θα πας στον κατουμα η στον μπουργιωτη,και θα του πεις να σου δωσει ενα ανταπτορακι 2 RCA θηλυκό (κοκκινο - ασπρο),σε στερεο θυλυκο.

ουτε 50 λεπτα δεν κανει.

Δημοσ.
θα πας στον κατουμα η στον μπουργιωτη,και θα του πεις να σου δωσει ενα ανταπτορακι 2 RCA θηλυκό (κοκκινο - ασπρο),σε στερεο θυλυκο.

ουτε 50 λεπτα δεν κανει.

Τhx Μπουγά, αυτό είχα στο μυαλό μου, απλά δεν ήξερα αν υπήρχε λόγω του ότι δεν το είχα βρει online.

Δημοσ.
Εδώ υπάρχει κοτζάμ Lost Odyssey, μην ασχολείστε με τίποτα άλλο.

προτιμω το τουροκ :rolleyes:

δεν μου αρεσει καθολου το lost odyssey.

Δημοσ.

Έπαιξα και εγώ τελικά lost odyssey.αυτό είναι rpg πολύ ποιο δουλευμένο από το blue dragon που ήταν αστείο και σαν gameplay με μηδενική αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και τους χαρακτήρες και εξαιρετικά εύκολο(έβγαλα το 1 cd χωρίς καν να χρησιμοποιώ items) .to lost odyssey αρκετά ποιο ισορροπημένο. όσον αφορά το παιχνίδι έχω να πω ότι τα loading times δεν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγεται σε μούφο reviews στο neogaf και αλλου,τα βρίσκω φυσιολογικά θα έλεγα(τραγικά loading times θεωρώ αυτά του PGR3 και κάποιων άλλων).δεν μου άρεσε το ότι αν και τα γραφικά είναι γενικά καλά σε κάποια σημεία δείχνουν εξαιρετικά άσχημα(cutscene που εκείνος ο φλώρος πάει να φάει).ακόμα ένα σημείο που με χαλάσει είναι ότι το τρέξιμο είναι το χειρότερο animation και το ποιο σπασμωδικό που έχω δει τα τελευταία χρόνια, πραγματικά απαραδεκτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...